Bildirim
Zyxel VMG3312-B10B ile sorun yaşayanlar için tavsiyeler (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
ustad resim buyumuyor.
dolayısıyla sayıları göremiyorum. kontrol edermisin -
-
üstad resim buyumuyor.
dolayısıyla sayıları seçemiyorum :( -
-
Merhaba arkadaşlar türk telekom ücretsiz modem kampanyasından geçen hafta bu modemden göndermiş.Bende forumdaki yorumlara bakarak iade etmeyi düşünüyorum.envarterlerinde daha kaliteli modemde görünmüyor.Mevcut kullandığım modem vgm3312-b10a siyah renk.yavaş açılması ve açıp kapama tuşu arızası dışında bir bağlantı sorunu yaşamadım.B10b mevcut kullandığım modemden daha mı kötü? İade etmeye gerek var mı??? -
VDSL Port Details Upstream Downstream
Line Rate: 3.131 Mbps 24.640 Mbps
Actual Net Data Rate: 3.070 Mbps 24.576 Mbps
Trellis Coding: ON ON
SNR Margin: 37.2 dB 31.8 dB
Actual Delay: 0 ms 0 ms
Transmit Power: - 6.9 dBm 4.5 dBm
Receive Power: -7.1 dBm -6.6 dBm
Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
Total Attenuation: 0.7 dB 11.1 dB
Attainable Net Data Rate: 43.095 Mbps 115.228 Mbps
benim degerler nasıl 100mbit hızı kaldırır mı -
quote:
SNR Margin: 37.2 dB 31.8 dB
cok rahat 100 Mb kaldırır ama modem dayanabılır mi bilemem :D -
hız artınca snr degerleri düser mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SNR hattın saglıgı ıle alakalı ne kadar yuksek olursa o kadar iyi demektir..
Bu durumda en yuksek hızları almanız mumkun olur...
SNR degerı düştükçe hızda düşme ve kopmalar başlar ... -
Hocam modem nasıl alınır mı
size ilk mesajı okumanızı yada okumaya üşenirseniz bu modemi gördüğünüz yerden koşa koşa uzaklaşmanızı tavsiye ederim ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 25 Kasım 2019; 13:4:14 > -
Özür dilerim hocam konu başında yazıda al/alma gibi bir yazı olduğunu düşünmemiştim. Teşekkür ederim ikinci el bir modem bulmuştum da alsam mı demiştim :)
Elimde bu modemden var. Sıfırı hala 200-250 lira bandında n11'de satılıyor. Düşünen var uygun fiyata veririm. -
-
merhaba
ATM yazan yeri PTM olmalı , VLAN 35 olmalı .
son güncelleme yapıldı ise TR-069 protokolü kullanıcı tarafınndan kapatılamaz hale gelmiş malesef ... -
Bu modemin stock romunu paylaşacak varmı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İşte onu anlatmaya çalışıyorum.
olmalı, olmalı dediğinimiz yerler aktif olmadığı için değiştirilemiyor. -
Sorunu çözebildiniz mi? Aynı süreçten geçiyorum.
Arkadaşlar merhaba;
Öncelikle konuyu ilk sayfasından son sayfasına kadar okudum, yaşadığım sorunlara çok benzer şeyler okudum çözümleri becerebildiğim kadar denedim. Ama her hattın kendine göre farklı sorunları olabiliyor sanırım ve ben bu değerleri tam olarak anlayamıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok memnun olurum. Öncelikle hat değerlerim turknet müşteri temsilcisinin gönderdiğine göre şu şekilde:
Arıza kaydı kapatıldığında Teknik Durum Bilgileri
Hat Fiziksel Durumu : AÇIK
Hat Yönetimsel Durumu : AÇIK
NmsHızProfil : 88064/4096/V
Upload Çıkış Gücü : 7.9
Download Çıkış Gücü : 14.5
Upload Kapasite Hızı : 49296 kbps
Download Kapasite Hızı : 108111 kbps
Upload Mevcut Hızı : 4089 kbps
Download Mevcut Hızı : 88040 kbps
Upload Noise Margin : 30.5 dB
Upload Attenuation : 2.5 dB
Download Noise Margin : 13.7 dB
DownloadAttenuation : 4.0 dB
Benim en önemli sıkıntım ise şu: Kablolu olarak bilgisayara bağlantı yapıp hız testi yaptığımda 83 Mbit civarı hız alabiliyorum ki bu da stabil değil zaman zaman düşüyor da neyse. Esas mesele kablolu 83 Mbit hız alırken kablosuz olarak bağlandığımda (birkaç farklı laptop, birkaç farklı telefon tablet vs..) maksimum 48-50 Mbit hız ölçebiliyorum. Bana kablolu bağlantı değil kablosuz bağlantı hızı önem arzetmektedir. İlk sayfadaki talimatları uyguladım fakat düzelmedi. Kablosuz hızı da mevcut internet hızına yaklaştırabilmek için ne yapmalıyım?
1. Seçenek:Modemin içinden "şu" veya "bu" ayarı değiştirip düzeltmek! (Nasıl olacağını bilmiyorum işte)
2. Seçenek:Yeni nesil düzgün bir modem alıp denemek(Asus AC51 gibi)
3. Seçenek:Modemin kablosuz seçeneğini kapatıp başka bir router aracılığı ile interneti kablosuz olarak yaymak (TP Link WR941nd gibi)
Sabırla okuyup yardımcı olduğunuz için şimdiden çok teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slhztprk -- 25 Aralık 2019; 15:28:38 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X