Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Zyxel VMG3312-B10b VDSL2/Fiber Modem Satın Al 15 Ekim 2018 20:51 1 1 Zyxel VMG3312-B10b VDSL2/Fiber Modem Cihaz VDSL özellikli ve tüm internet servis sağlayıcılar ile uyumludur. Testlerini Türknet' te yaptım ve bağlantıda herhangi bir sorun yaşamadım. Ek olarak fotoğraflarda gördüğünüz gibi herhamgi bir sararma vs. yoktur ve oldukça temizdir.Modemden kaynaklanan sorunlar yaşarsanız da paranızı iade edebilirim.Tüm VDSL modem markalarını deneyim etmeye çalışıyorum ve işim bittiğinde de bu Zyxel modeli gibi satışını yapıyorum. VDSL modemler hakkında aklınıza takılan bir şey olursa çekinmeden yazabilirsiniz, sorunuza olabildiğince objektif bir şekilde yanıt vermeye çalışırım.Elden satın almak isterseniz yer Fındıkzade/İstanbul' dur. Eğer isterseniz kargo ile de gönderimini yapabilirim.(Nakliye ücretini alıcı öder.)Modemle birlikte verilecekler:Splitter x1Ethernet kablosu x1Telefon kablosu x1Orjinal adaptör x1Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASRock X470 Taichi AM4 Anakart + AMD Ryzen 7 2700 İşlemci 2700 TL SIFIR - Corsair VOID RGB ELITE Wireless Oyuncu Kulaklığı Sıfır ve Jelatinli - SPIDER-MAN PS4 Oyunu - 210 TL - Kargo Bedava SATILIK- Forza Horizon 3 Oyun Hesabı