Şimdi Ara

ZyXEL VMG3312-B10B yazılım güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yukarıda belirttiğim modemi kullanmaktayım. İnternet hızım 30 - 40 mbit olsa bile (turknet kullanıcısıyım) bazı videoları donarak izliyorduk vs.. yani hızını pek hakkını vermiyordu.. Bunun sebepleri , bilgisayar olsun, karşı tarafın serveri vs hıza etki ettiğidir. Bunlardan biri de modemin kendisidir. Bugün bi arama yaparak modemimin sayfasında 3 gün öncesinde yazılım güncellemesi olduğunu gördüm ve yükledim. Sonrasında, sayfalar - videolar daha hızlı açılıyor eskisi gibi pek fazla beklemiyor. (en azından bana ve arkadaşıma göre öyle)

Ben de sizinle paylaşayım dedim ki. Sizler de vide izleme işkencesinden bir nebze olsa da kurtulursunuz inşaallaah.

Yazılımı aşağıdaki linke tıklayarak indirebilirsiniz.
    VMG3312-B10B 1.00(AAPP)D7

Not : Yapacağınız işlemlerde sorumuluk kabul etmiyor, güncelleme işleminden önce kullanıcı adı ve şifrelerinizi vs yedeklemenizi tavsiye ediyorum. (gerekli uyarılar sitede verilmiş )

Hayırlı ramazanlar. Selaamun Aleykum ve Rahmetullaahi ve Berakaatüh.

• Ilginç. O modem bendede vardı ve elimde brick olmuştu sanırım... O modeme firmware güncelleştirmesi gelmesine şaşırdım... Benim gözümde ölü bir modemdi...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.