Şimdi Ara

Zyxel VMG3625-T20A Kullanıcı yorumu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
11
Favori
32.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayatgezi

evet görmemişim, peki hocam VPN ve DLNA desteği var mı?
    VPN göremedim ama DLNA var galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: no_Antijen

Bende keenetic ile bu modem arasında kaldım siz aldınızmı?
    bende ikisi arasında kaldım beni bu modele yönlendiren şık görünüm, gigabit portlar ve keeneticin 5Ghz çekim gücünün zayıf olduğunu gördüğüm yorumlar. bu modemde 5Ghz de modemin yanındaki 3. odada dahi iyi çekiyor.
  • cemil.sahin C kullanıcısına yanıt
    Ben bir ay neredeyse araştırdım. Keeentic Extra seçtim. Bir aydır kullanıyorum, gerçekten bambaşka bir cihazmış. Yazılımla donanımla beni mest etti.. 140m2 evde her yerde çekiyor.. 5ghz çekimi kesinlikle az değil. Sadece her modemde olan 2,4 e göre 5 daha az kapsama alnına sahip bu doğal zaten. 4x 5dbi yönlenebilir harici anteni var. ayrıca antenlerde amplifer var, zayıf sinyalelri güçlendiren.. Dahli antenle haricinin aynı çekimde olmaısnın imkanı yok zaten. Gigabir portları ben hiç kullanmıyorum. 100mbs tivibu var. tv netfilix vs hepsi 100mbs internet hızı max 100 zaten. Bu cihaz yine 200Mb 30a profil desrekliyor... 2,4 ile 5 i tek SSID yapıyorsun.. bir sürü artılar var. Sen de araştır görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MythBuster34 -- 3 Mayıs 2020; 2:11:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ducard

Arkadaşlar merhaba.Ben de bu modemden almış bulunmaktayım.Zaman içinde kullandıkça yorumlarımı sizinle paylaşacağım Yalnız, satın aldığım bir modem ilk defa ilk anda bozuk çıkmadan çalıştı çok şükür Önceki Air ties modemimi 5 kere değiştirmiştik en sonunda bozuk olmayan bir cihaz denk gelmişti

Zyxel VMG3625-T20A Kullanıcı yorumu

EDIT:Bugün internetim 2-3 kez koptu.Adsl'den Vdsl'e yeni geçtiğim için bir ihtimal apartmanın altyapısı kaldırmadı diye düşünüyorum.Arıza kaydı oluşturdum.İnşallah modem kaynaklı bir problem değildir
    EDIT II :3.günümde kopmalar halen devam ediyor.Turknet arıza kaydından cevap bekliyorum.(Şuan bu yazdığımı 2.kez yazıyorum.Çünkü ilk seferinde internet gitti... )
    EDIT III Arkadaşlar arıza kaydı sonuçlandı.Hatlarda bir problem olmadığını ve sorunun Müşteri Kaynaklı olduğunu yazmışlar.Sanırım modem arızalı.İade edeceğim
    Çok hevesli bir şekilde modemi ben de edindim.
    Şu anda problem yaşamaktayım ve biraz farklı problemler.
    Acaba benimle alakalı bir problem mi diye düşündüm ancak, herhangi bir ayarı kurcalamadım, zannetmiyorum.
    Probleme gelirsek, evde bulunan iki adet farklı marka laptopun ikisiyle de internet bağlantısı kuramıyorum, modeme bağlanabiliyorum ama internete bağlanamıyorum
    Şöyle de bir durum var, akıllı telefonların ikisiyle de herhangi bir sıkıntı olmadan bağlanabiliyorum.
    Ben de önceleri ADSL-VDSL geçişinden kaynaklı olduğunu düşündüm ancak hatlarda sıkıntı yok, komşularım gayet aktif ve sıkıntısı bir şekilde kullanıyorlar.

• rageofdynax kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

2.4 GHz ve 5 GHz'lik bağlantılar için ayrı ayrı WI-FI isimlendirmeleri yaptınız mı? Modemin network ayarlarında 2.4 GHz'lik WI-FI için bant genişliği 20/40 MHz olarak; 5 GHz'lik WI-FI için bant genişliği 20/40/80 MHz olarak seçili mi?
  • Bende zyxcel 1312 model var. Kabloluda 35mbps görürken Wi-Fi 2.4 ghz de çoğunlukla 13-14 lere düşüyor sadece geceleri Wi-Fi 24-25 veriyor. Sorun sizce bu modemle çözülür mü
  • fatihto kullanıcısına yanıt
    Nerden almıştınız? İade kabul edildi mi? Her yer açılan ürün sorun yoksa alınmaz diyor
  • Mustaka89 kullanıcısına yanıt
    1312 düşük versiyon olduğu için ve 2.4 GHz frekansı yoğun olduğu için o kadar kayıp yaşatması normal.
  • no_Antijen kullanıcısına yanıt
    5650 yi aratmayacaktir wifi alanları konumlandırma ve çevre etkenlere göre çok degisyor dairede kivduvar kalınlığı duvar sayısı dolap içi de konumlandirma yapıyorsanız veya yanında dect telefon falan varsa alan düşer bilginize
  • ..Knight.. kullanıcısına yanıt
    MHz ayarları otomatik olarak o şekildeydi, 2,4 ve 5 ghz isimlerini de farklı bir şekilde verdim. Ancak şu anda problemi çözmüş durumdayım. Ağ ayarlarıyla alakalı bir sorun var gibi. Ben de bilgisayarlarda tanımlı ve kullanılmış olan bütün ağ adlarını sildim. Ardından modeme iki kez reset attım. (1. sinde aynı problem oldu) Şu anda (yaklaşık 2 gündür) sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Oldukça kararlı gibi. Gece vakti internet gitti. Moralim sıfıra indi, dedim yine aynı sıkıntı peyda oldu. Netspeed müşteri hizmetlerini aradım, bölgesel bir kopma var dedi, içime su serpti. Şu anda bir sıkıntı yok bakalım, inşallah olmaz da!
  • Aynı modem bende de var Bendeki firmware sürümü en yenisi internet sitesinde olmayan bir versiyon V5.30(ABIE.5)G0 oldukça stabil şuanlık. Zamanla tabiki deneyimimi paylaşırım.

Bu modemin artıları: iki antenli 2.5ghz ve tek büyük anten 5ghz+ gigabit lan bağlantılar + USB girişi olması

Eksileri: adaptörü 12volt 2amper (genelde 1-1,5 amper olur modemler)
  • benim modem gelmiş, bugün nöbetçiyim eve teslim edilmiş ama ürün jelatini açık geldi maalesef. iade talebi oluşturdum satıcısı hb olana da güvenmeyeceksek yuh artık. çocukların ders döneminde acil ihtiyaç olmasa almayız zaten.
  • Bende cihazı bugün aldım eski model zyxcel vmg1312 den bile kötü çekiyor. (2*5dbi var eski modelde) tek iyi yanı 20mbps olan hızı 21 yaptı :) ama dediğim gibi çekim gücü uç odalarda kötü o yüzden geri iade yapacağım
  • Benin modem de geldi sizin gibi sıkıntı larim yok sadece 2.4 ghz de eskiden 30 alıyordum şuan 15,16 gibi ama 5 ghz de sonuç fotoğraf da kablo ile aynı hemen hemen Zyxel VMG3625-T20A Kullanıcı yorumu
  • Tamam şuan 2.4 ghz problem de kalmadı
    38 ghz olanlar 2.4 ve 5 ghz de 60 gibi ben şuanda memnunum sıkıntı yok

Zyxel VMG3625-T20A Kullanıcı yorumu Zyxel VMG3625-T20A Kullanıcı yorumu

• Cihazın aynısı bende de var memnunum fakat 5gz wifi bazen kayboluyor gözükmüyor modemde aktif ama telefon görmüyor reset atınca veya 5ghz wifi tekrar açınca gözüküuor aynı sorun olan varmı acaba ?
  • Benim yazlıkta VDSL evimde fiber bağlantım var bu modeli alirsam hiçbir bir ek aparat kullanmadan yazlıkta ve sonrasında kışlık evimde bu modemi kullanabilir miyim? Herhangi bir sorun çıkartır mı? Bunun dışında benim işimi görebilecek alternatif bir modem var mı?
  • Hepsiburada üzerinden aldığım ürünü sadece fişe takıp wifi kapsamı alanına bakmıştım ve beğenmediğim için geri yollamıştım sağolsunlar geri kabul ettiler, herkese iyi forumlar :)
  • Usb paylaşımını bir türlü ayarlayamadım. Hard disk bağladım fakat hard diske giriyorum içindeki klasörlere erişim izni vermiyor.
  • Nuroxy kullanıcısına yanıt
    Arayüzde USB uygulamasını aktif edersen orada kullanıcı tanımlaması vardı. Eğer bu ayarı yapmadiysaniz modemin Arayüze giriş bilgileri ile aynı olur yani admin ve admin şifresi olarak
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.