Şimdi Ara

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.167
Cevap
42
Favori
189.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://www.n11.com/bilgisayar/aksesuar-ve-yedek-parca/kablolar

Belki takip den vardır diye yazmak istedim. 35 metre bu kablodan aldım değiştirdim, hiç fark olmadı. Air5650 sıkıntısız ama onun raporunda da crc hataları çıkıyor, sanırım bağlı olduğum kutu yoğunluğu kaldırmıyor.

• orhan kullanıcısına yanıt
    Bence modemini değiştir hocam eski cunki donanımı zayif

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • frknaknc kullanıcısına yanıt

Hocam 17. sayfadaki mesajıma bakarsanız ben de bu VMG8623-T50B modemden aldım ve vdsl hattım da stabil çalışmadı. Tekrar eski air5650 modemimi taktım her ne kadar rapor bölümünde crc hatası olsa da google a ping attığım da gayet stabil ve sorunsuz devam ediyor. 2017 yılında mahallemiz kalabalık değilken 100megabit kullanıyordum, kalabalık arttıkça (okul ve işyerleri geldi) hat değerlerim düşmeye başladı. Üç kez 35 metre kablo değişmiş birisi olarak sizlere tavsiyem, çok uzun mesafe kullanmayacaksanız kaliteli telefon kablosu yeterli cat6 ya filan gerek yok.

2017 yılında vdsl yeni bağlandığında

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme

Bu da bugünkü cat 6 kablo çektiğim hattım.

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan -- 26 Ekim 2020; 22:22:21 >

• orhan kullanıcısına yanıt
    Hocam 8623 daha yeni cihaz sayılır donanımı çok iyi güncellemeler gelsin daha iyi olur ve global yazılımı kurarsanız daha verimli kullanirsiniz

• frknaknc kullanıcısına yanıt

Hocam şunu anlayamıyorum. Global olmayan yazılım daha güncel sanırsam, neden global daha verimli oluyor?

Global yazılım bu sabah ve akşam olan kesilme problemini çözüyor mu örneğin?

• Gökhan__ kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu açan arkadaşa sordum türknetin yazılımı mi dursun dedim sizin verdiginiz global romunu kuruyum dedim global romu kurun dedi daha stabil dedi daha iyi dedi sonuçta gllobal

• quote:

Orijinalden alıntı: frknaknc

Hocam konuyu açan arkadaşa sordum türknetin yazılımı mi dursun dedim sizin verdiginiz global romunu kuruyum dedim global romu kurun dedi daha stabil dedi daha iyi dedi sonuçta gllobal

Meraktan soruyorum, bu sabah akşam yaşanan bağlantı kesilme sorunu çözüyor mu? Onun dışında bir problemim yok çünkü.

Bendede ayni durum var, turknet yazılımı yuklu, ayni saatlerde yapıyor genelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_yksl -- 27 Ekim 2020; 10:20:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak_yksl kullanıcısına yanıt

modemim 9 gündür açık 9 gündür kopma yaşamamış türknet yazılımu kurulu bilginiz olsun

• Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

devam ederse servise veririm ama ayni saatlerde basima gelmesi entresan, resetleyip deneyim bir ara

• 5 GHz in baş ağrısı yapma ihtimali var mıdır bi kaç gündür baş ağrım vardı 5ghzi kapatınca geçti ya da placebo etkisi oldu bilemedim bilgisi olan var mı bu konuda

verdiğim firmwareyi kurun hem daha güncel hemde global sürüm

dedi konuyu açan arkadaş deneyin hocam isterseniz.

• En iyisi ben bir Türknet desteğe yazayım ilk, baktım bi hayır yok global vs. denerim artık. Teşekkür ettim cevaplar için.

• WWalker kullanıcısına yanıt

Senelerdir kullanirim bir sorun yasamadim :D

• AzuLA kullanıcısına yanıt

Demek ki psikolojik ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme 

• Merhabalar, bu ürün ile Tivibu ayarları nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı ?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.