Şimdi Ara

ZyXEL WAP3205 ile genişbant erişimde son sürat internet!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yüksek hızlı genişbant erişim sunan WAP3205, geniş kapsama alanıyla uzak mesafelerdeki kullanıcıların ayağına bile kablosuz internet götürüyor

ZyXEL WAP3205 ile genişbant

erişimde son sürat internet!

Hızı 300 Mbps''e kadar çıkan 802.11n standardını destekleyen ZyXEL WAP3205 Access Point ile kablosuz bağlantıda son sürat internetin keyfini çıkarın! Özellikle ev ve küçük ofislere yönelik eşsiz bir çözüm olan ZyXEL WAP3205, yüksek hızı ve geniş kapsama alanının yanı sıra, universal repeater özelliği sayesinde ağ üzerinde kullanılan diğer kablosuz modem ve erişim noktalarına marka ve model ayırt etmeden kablosuz olarak bağlanabiliyor.

Dünyanın lider bağlantı teknolojileri firması ZyXEL, yeni nesil 802.11n standardını destekleyen 300 Mbps hızındaki Wireless Network Access Point (Kablosuz Ağ Erişim Noktası) cihazı ZyXEL WAP3205 ile yüksek hızlı genişbant internet keyfini ev ve küçük ofislerin ayağına getiriyor. Sıradan bir erişim noktasından farklı olarak erişim noktası, kablosuz istemci, kablosuz bridge, WDS repeater ve universal repeater olarak 5 ayrı modda çalışabilen ZyXEL WAP3205, kullanıcı dostu Türkçe dil desteği, uzman ve başlangıç seviyesi yapılandırma seçenekleri gibi özelliklerle birlikte geliyor.

Ek maliyetlerden kurtarıyor

''Universal repeater" modu sayesinde bir ağ üzerinde bulunan tüm ADSL modem ve erişim noktaları ile kablosuz bağlantı kurabilen WAP3205, bu sayede ek maliyet gerektirmeksizin, mevcut kablosuz ağ altyapısını değiştirmeden genişletebiliyor. Ayarlanabilen kablosuz çıkış gücü ve 2 adet güçlü 5 dBi''lik antene sahip olan WAP3205 Access Point, uzak mesafelerdeki kullanıcıların da kablosuz erişimden hızlı ve rahat bir şekilde yararlanmalarına imkan veriyor. Kablosuz çalışma saatleri kullanıcıların isteğine göre ayarlanabilen WAP3205, kablosuz çalışma modunu kullanıcıların olmadığı zamanlarda otomatik olarak kapatarak enerji tasarrufu da sağlıyor.

Bağlantı güvenliği garanti altında

Gelişmiş güvenlik özellikleri 802.1x/WEP/WPA/WPA2 ile güvenliği garanti altına alan ZyXEL WAP3205, Wi-Fi Protected Setup (WPS) özelliği de tek tuşla kolay ve hızlı güvenlik yapılandırması sağlayarak kullanıcıları karmaşık güvenlik yapılandırma ayarları ile uğraşmaktan kurtarıyor. Tıpkı cihazların kurulumu gibi, ağ bağlantısı güvenliğini sağlamak da kullanıcıların sadece birkaç saniyelerini alıyor. ZyXEL WAP3205, kendisi gibi WPS ve 300 Mbps hızını destekleyen 802.11n USB alıcısı ZyXEL NWD-271N ile de uyumlu bir ikili oluşturuyor.

• Hadiyin ordan, kuramadım bir türlü ne kolay kurulumundan söz ediyorsun! Zaten firmanın 7/24 online müşteri hizmetlerini arayınca da 2 kere suratıma kapattılar sinirlendim acayip!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Bemol Kerim -- 25 Ocak 2010; 23:04:21 >
  • Modem: airtires rt205 + zyxel wap 3205

Herkese kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty_braves -- 30 Mayıs 2010; 12:00:50 >
  • Arkadaşlar bende bu modemden aldım.Kurulumunu yapamadık.Şu an bizde bi kablosuz modem mevcut.Amacımız uzak bi mesafeye kurmak ve şu an bağlı olan modemden sinyali yakalayıp bize vermesi.Bu işlemi kablosuz yapmak istiyoruz.Ama bi türlü olmadı.iki modem arasında bağlantıyı nasıl yaparız?

Amacımız bo modemi köprü görevinde kullanmak.Diğer modemden gelen sinyali yakalayıp bize dağıtmasını istiyoruz ama beceremedik arkadaşlar yardımlarınızı bekliyoruz.
  • mesaj yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty_braves -- 1 Temmuz 2010; 15:21:49 >
  • zyxel 3205 bu sayfada tanıtılan modemle aynı.yardımcı olursanız çok büyük bi sıkıntıdan kurtulacam..
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty_braves -- 1 Temmuz 2010; 15:21:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım,ürünü kablosuz köprü olarak(Yani sinyali kablosuz alıp kablosuz verme) kullanmak istiyorsan,Chipsetinin aynı olması lazım.Sadece bu üründe değil bütün ürünlerdede de bu uygulama geçerli.Ama kabloyla alıp kablosuz çok kolay sinyal verebilirsin.
  • "Zyxel p-660hw-t1 v3 TTnet" model kablosuz modemim vardı. Modemden kablosuz bağlantı alıp kablosuz olarak dağıtmak (repeater) için Zyxel wap3205 model cihaz aldım. Ama hiçbir şekilde bağlantı kuramadım. Zyxel teknik servisini aradım, 3 farklı teknik servis elemanıyla görüştüm, bilgisayarıma bağlanıp kendileri ayarlamaya çalıştılar beceremediler. Bu arada izliyorum tabi ekrandan ne yaptıklarını. Prosedürü uyguladı adam, baktı sonuç yok, baştan başladı aynı döngüye. Sabırla bekledim ama aynı şeyleri yaptı gene ve beceremedi. Üçüncü kez tekrar aynı şeyleri denediğini görünce çözemeyeceğini farkettim ve teamviewer bağlantısını kesip, birşey söylemeden telefonu yüzüne kapattım. Lanet olsun böyle cihaza ve firmaya. Tam 1 saat telefon açık kaldı, sonuç sıfır. Tam 4 gün boyunca (yaklaşık 15 saat uğraştım toplamda, hala da uğraşıyorum) lanet olasıca cihazı kendi markasından olan modeme bağlayamadım. İki cihazın da yazılımını güncelledim, eksik hiçbirşey yok. Airties rt-211 modem ile denedim gene sonuç yok. 3205 kablo ile alıp kablosuz dağıtıyor ama repeater özelliğini kullanamadım.

BEŞ PARA ETMEZ BİR CİHAZ, TAVSİYE ETMİYORUM.
    BİR CİHAZ SATIYORSUNUZ, TEKNİK SERVİS AÇMIŞSINIZ AMA NASIL KULLANACAĞINIZI BİLMİYORSUNUZ. YAZIKLAR OLSUN...

• Bence senin satın aldığın üründe sorun olabilr bu ürünü ben kullanıyorum marka model gözetmeksizin güncel yazılımla 3 adet wap3205 ardarda ur yaptım sorun yok....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.