Şimdi Ara

0 0 4 Win 10 Pcde Güncellenmeyen Ekran Kartını Sanal Bilgisayara (VirtualBox vb.) Win 7 İ.S Kur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, biz pcyi aldığımızda pc Vista olarak gelmişti (Pc 2009 Model). Biz önce bunu Win 7 ye güncelledik (e.k. driverini güncellemeden önce) çoğu oyunu (nerdeyse hiçbirini) açmıyordu. Vista ve Win 7 de ekran kartını aygıt yöneticisinden güncelleyince programlar rahatça açılıyordu. Daha sonra bilirsiniz Win 10 yeni çıktığında Win 7 ve 8 lerde bildirim geliyordu Win 10 a güncelleyin diye neyse bizde oradan güncelledik. Neyse kurdu etti ben açayım dedim hiçbir oyun açılmıyor açılsada hata veriyor baktım ekran kartı driverı eski, güncelle dedim en günceli zaten yüklü diyor . Başka programlar indridim olmadı driver güncelleme programları, Win 8 kurdum olmadı neyse daha sonra baktım ekran kartına intelin sitesinden XP, Vista, Win 7 için okey güncellemesi var diyor Win 8, Win 10 yok diyor. NEYSE asıl sorum şimdi biz sanal pc midir VirtualBox mudur nedir onun Win 7 veya Vista sürümünü kursak ekran kartı driverini oradan güncellesek (güncelleyebilir miyiz?) olur mu? Lütfen cevaplarsanız sevinirim.

• Öyle bir güncelleme yapamazsınız.

Sanal pc de zaten kartınız birebir aynı olmuyor. Standart çok fazla özelliği olmayan bir kart olarak emule ediliyor.
    (En azından benim kurduğum sistemler öyleydi. Birebir donanımı gören, sanal pc uygulaması çıktı mı bilmiyorum)

Bir şekilde kartı sanal pc 'ye birebir tanıtıp sürücüleri güncellediniz diyelim. Yine de teknik olarak Windows 10'un sanal pcdeki windows 7 sürücülerini görmesi, kullanması mümkün değil.

Oyunları sanal pcde de düzgünce oynayamazsınız. (Basit oyunlar hariç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 26 Haziran 2018; 23:33:18 >
  • cdemir kullanıcısına yanıt
    Peki sizce hangisi daha iyi performans verir? Orjinal Win10 mu Sanal Win7 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herobrender -- 27 Haziran 2018; 0:46:7 >
  • cdemir kullanıcısına yanıt
    Kartı tanıttım diyelim, sürücüleri internetten indirip güncelleyebilir miyim?
  • Herobrender H kullanıcısına yanıt
    Sanal windowsu idarelik kullanabilirsiniz. Gerçek işletim sistemi ile aralarında performans farkı çok fazla olur.

Dediğim gibi ekran kartını sanal pc de birebir ayarlamanız belki de imkansız. Eğer ayarlanırsa sanırım sürücülerini de yüksek ihtimal yükleyebilirsiniz. Windows 10 da sorunsuz çalışan ekran kartı alıp kulanma ihtimaliniz yoksa, en iyi seçenek win 7 yi tekrar yuklemeniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında dönmek istiyorum da Win10 a da alıştım o yüzden... Peki son bir sorum daha olacak Win10 nun yanına başka bir diske yani 2. işletim sistemi olarak Win7 kursam, o sistemde ekran kartı driverini güncelleyebilir miyim? Şimdiden teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keske sanallastirnadan cozum bekkeyecek kadar calisan kafani cok az daha yorsaydijda su unlu ekran karti modelini yazsaydin.bizde elden ne gekir bi bakaydik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar kisa bir sure oncesine kadar sanallastirmalarda video ile ilgili ozelliklere pek onem verilmezdi. Ama son zamanlarda bu tip gelistirmeler yapilmaya baslandi.

Oracle in Virtual box unu indirip Windows 7 ISO sunu tanitarak bir sistem kurabilirsin (sanal). Akabinde DVD seceneklerinden Additions ISO sunu yuklersen (sanal makina icinde) istedigin ozelligi elde ediyorsun.

Ha simdi soyle birsey var. 2009 civari oyunlari kare atlamadan oynayabildim. Ama yeni oyunlar icin buyuk ihtimal pek basarili olmayacaktir.

VirtualBox bedava. Guest additions ISO suda sen isletim sistemini kurduktan sonra otomatik geliyor. Ondan sonra Sanallastirma programi ayarlarindan aktive edebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.