Şimdi Ara

0 - 100 Hızlanması İyi Orta Seviye Araçlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
10.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1.0 ecotsi Fabia ve Ibiza cidden çok ekonomik ve performanslıymış. Otomatik düşünmediğim için 95 hp düz viteslerine baktım. İbiza 73.200 tl ancak Fabia nın bu modeli satışta gözükmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memocan2468 kullanıcısına yanıt
    Sanırım 0 düşünüyorsunuz. Söylediğiniz doğru. Skoda Fabia için sadece 2 seçenek sunmuş 1.0 mpi ( atmosferik ) ki tavsiye etmem ve 1.0 TSI DSG. Dizel seçeneğini bile kaldırmış ki, bu çok mantikli. Bu aracı filolar tercih etmez.Bence bı bayi ile konuşmanız daha doğru olur manuel için. Ya da malum siteden düşük kmli 2017 araçlar da var düşünebilirsiniz bence..

• RelaxedGuy R kullanıcısına yanıt
    Valla hocam deli gibi araba kıyaslıyorum uzun zamandır. Ama sor imkanın var mı yok. hatta ev kredisi ödüyoruz. Ama böyle bakınmak hoşuma gidiyo. Yoksa kısa vadede alamam. 2004 yarı otomatik yaris var. O da iyice eskidi ve 1.0 motor beni deli ediyo bazen. Ama olur da bi yerden para gelirse planımı yapayım diyorum

• Opel astra opc line 200hp

• memocan2468 kullanıcısına yanıt
    Hayırlısi olsun , Allah gönlünüze göre versin hocam. Yaris' te Fabia' da Almanya'da jdpower şirketinin yaptığı ankette b sınıfında en sorunsuz ilk 2 de olan araçları. Benim tercihimi söylemiştim zaten. Bir de motor hacmi dolayısıyla vergi masrafını da göz ardı etmeyin derim, daha fazlasını veren fındık motor en akıllıca yapılacak tercihtir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.