Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kafaüstü Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
11
Favori
68.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim kulaklık sizlere ömür yeni kulaklık arıyorum ama hiç bilgim yok sadece baktım philips o'neill falan gördüm 70 liralık baş bantlı mavi hoşuma gitti. 60 TL civarı arıyorum. Film ve oyunlarda kullanıcam pc için. Dediğim gibi bilgim yok öneride bulunursanız sevinirim teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • max 30-40 liraya headset önerisi olan varmı ındırımde logıtech h250 var ama magazada yok dıyor gıdıp baksam bulurmuyum teknosa mağazasında önerilerede açığım

• Bütçe - 170 tl
    Tarz- Hip hop ağırlıklı
    İphone 4s ile dinlicem
    sesin yüksek olması ve basında kendini hafiften hisstettirmesi lazım sesin netliğide önemli
    kaliteli bi kulaklık tavsiye edermisiniz
    mikrofonsuz ayrıca ve oyun için almıyorum sadece müzik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir135 -- 3 Ocak 2014; 19:23:02 >
  • Bütçe 100-150 arası
    Dinlediğim müzik türü heavy metal hiphop rap
    S3 mini de kullanıcam
    Bass hafiften gelmeli ses net olmalı ve yüksek seste bass ın değeri kaybolmamalı
    Dayanıklı ve metal
    Sadece müzik dinlemek için kullanıcam
  • Sadece ps3 te oyun oynamak için kafaüstü kulaklık arıyorum. hd 407 hakkında yorumlar olumlu geldi ve fiyatı da uygun. fps de yürüme veya mermi sesi duymak için filan değil sadece oyun sesleri temiz ve kaliteli gelsin istiyorum. sizce nasıl bir seçim olur ? 50-60 liraya önerebileceğiniz başka kulaklık var mı? yalıtımı vs. önemli değil kulağıma gelen seslerde bass ve tiz ayrımı güzel olsun ses anlaşılır ve kaliteli olsun yeter. ben genelde bass severim, bu kulaklığın o konudaki performansını merak ediyorum. philipsin 19-20 liralık kulaklığından var teknosada satılandan. basslar rezalet tizlerde kapı gıcırtısı gibi. sennheiser bu konuda tatmin eder düşüncesindeyim. fikirleriniz bekliyorum.

not : 15-20 daha çık şunu al diyeceksiniz 70 in üstüne çıkmayın lütfen

• butcem 200 tl
    disari ses vermeyen bir kulaklik var mi acaba? tek istedigim bu.
    birde muziklerin hangi formatta olmasi daha iyi sonuc verir?
    tesekkurler.
  • Zaten ondan sonra eski tarzımı bıraktım, tüfeğimi duvara astım :) Artık sniper elde - pustum esas işimi moderatörlüğümü yapıyorum.
  • çok yararlı konu
    -max: 120tl
    -80ler rock, hard rock dinliyorum
    -öncelikli kullanım oyun olduğu için mikrofon önemli
    -kulaklarımı tam olarak içine almalı, çeperlerin üstüne oturmamalı
    -günde 8saatten fazla kullandığım bile oluyor, konforu çok önemli

ses kartım: GIGABYTE 970A-UDE anakartın onboard ses kartı

kendi araştırmam sonucu ss 4h ve plantronics gamecom 380 arasında kaldım ama başka önerilere de açığım tabii
    teşekkürler :)

(edirne'de aradığım özelliklere uygun 2.el de olabilir)
    edit: bahsi geçen oyun cs:go

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeiLeo -- 8 Ocak 2014; 4:10:31 >
  • burası oyun kulaklıklarını da kapsıyor sanıp açmıştım, oraya açıyorum şimdi teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar, ben genellikle metal, dubstep ve su sıralar da trap tarzı muzıkler dınlıyorum. yenı bır kulaklık ıstıyorum ancak telefondan dınleyecegım. cok kısa bır arastırma sonucu bunlar bana uygun geldı :

http://www.dr.com.tr/El...runno=0000000414224#!DR

http://www.dr.com.tr/El...on/urunno=0000000365323

. cunku ses yalıtımı olan bır kulaklık ıstıyorum ne kadar ses yalıtımı olursa kar. zınken ıyı bır kulaklık ama daha cok bass agırlıklı denılmıs yorumda sızce benım gıbı hem metal hem dubstep dınleyen bırısının ısteklerını karsılaya bılıcek durumda bır kulkalık mı zınken? yoksa platton mu alayım sade bır yapısı var sankı dıgerı kaba gıbıydı kafanı yorar falan. hangısı daha kalıtelıyse hangısı degerse onu alıca. ayrıca kulaklıgı hergun okula gıdıp gelırken, okulda ve evde bılgısayarımda kullanacagım portatıf olması onemlı katlana bılıyorlarsa ( zınken ne kadar bılmıyorum ama plattan yumruk boyutuna getırılebılıyormus) sorun yok. sımdıden tesekkurler. bunlardan baska 150 tl cıvarı tavsıyelerınız olursa beklerım. şimdiden teşekkurler. ayrıca kulakıcı kulaklık ıstememem ses yalıtımı olmasını ıstemem yoksa su ana kadar hıc kulak ustu kullanmadım hayatımda hep kulak ıcı .

• 150 TL ama en fazla 170'de olabilir..
    Trance dubstep rock metal
    Kafaüstü kulaklık dünyasına giriş yapacağımı da hesaba katarak ne önerebilirsiniz?
  • Merhaba Arkadaşlar "kulaküstü" kulaklık düşünüyorum...

-Müzik tarzı olarak Dubstep, Club ve Yabancı Pop dinliyorum, genel olarak yüksek ses müzik dinliyorum ve toplu taşıma araçlarını çok sık kullanıyorum bu sebepten ötürü yalıtım ve görüntüye de önem vermem gerekiyor...

-Kulaklıkta aradığım tarz Bass ama Bass verecem diye diğer tonlarıda öldürmemeli...

-Telefonda kullanacağım LG G2 kullanıyorum Ses kartı olarak çok iyi en kötü kulaklıktan bile Extreme sesler alabiliyorum ama kulaklığın kalitesi kötü olunca cızırdamalar başlıyor...

Biraz araştırma yaptım;
    -ATH SJ33
    -Sony XB400
    -Creative Hitz MA2300

Benim bulabildiklerim bunlar, bunların haricinde sizden de önerilerinizi bekliyorum
  • -En fazla 70 TL,
    -Nerdeyse her tür müzik dinliyorum ama ağırlıklı olarak rock,pop,
    -Bass özelliği iyi olsun fakat insan sesini bastırmasın,
    -İpod Nano'da ve telefonda kullanacağım,
    -Kulağı rahatsız etmezse ve dışardan kaba görünmezse iyi olur.

..SONY MDRZX100 ve Sony MDRZX300 hoşuma gitti fakat özellik bakımından nasıl bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.
  • kulaküstü kulaklık tercihimdir
    bütçem: maximum 200 TL
    ağırlıklı olarak alternatif metal dinlerim
    kaynak:telefon
    urbanears kulaklıklar sony marka telefonumu desteklemiyor tavsiye etmezseniz sevinirim

sony mdr v55 , mdr zx600 , mdr xb600 akg k518 modellerinden hangisini önerirsiniz yalnızca müzik dinleyeceğim oyun için istemiyorum bunuda dikkate alarak hangi kulaklıkları önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durmaze -- 20 Ocak 2014; 17:17:00 >
  • Babam için;tv ye bağlanacak 100 tl yi geçmeyecek kablosuz kulaklık arıyorum,genellikle maç ve film seyredecek.
    Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler iyi akşamlar bana da 25-30 liralık bir şey önerir misiniz ? fazla bütçe ayırmıyorum çünkü gerek yok.

http://www.webdenal.com/philips-shl1700bl-10_422421.html?ref=akakce&v=1.45.6 şu nasıldır rahat mıdır kulakta duruşu falan ...

bu fiyatlarda daha iyi önerilere de açığım.
  • Merhaba, tv de kullanabileceğim 5+1 50-200 tl arası kablosuz kulaklık önerirmisiniz. yurt dışı fiyatları iyi gibi ordan da alabilirim...
  • Merhaba arkadaşlar. Dışarıda kullanabileceğim,abartılı olmayan uygun fiyata bir kafa bantlı kulaklık istiyorum. Müzik olarak metal-rock dinlerim bass ağırlıklı falan anlamam ama temiz ses versin,bazı kulaklıklarda şarkının sözü duyulmuyo bassdan,öyle birşey istemiyorum.Fiyat olarak da 70 tl yi geçmesin.Bu arada elektro gitar çalıyorum,amfiye bağlayınca da olumlu sonuç verecek bir şey istiyorum,şart değil ama olsa iyi olur. Bunlar iyi midir sizce ;

http://www.teknosa.com/urunler/110261579/sony-mdrzx300wae-beyaz-kulakustu-kulaklik
    http://www.teknosa.com/urunler/110261491/sony-mdrzx100wae-kulakustu-kulaklik
    http://www.teknosa.com/urunler/110261513/philips-shl3000wt00-kafabantli-kulaklik

Bunlardan hangisi benm ihtiyaçlarımı karşılar ? Sony MDRZX i görünüm olarak beğendim sizce nasıldır aklımda o var. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumBuckerr -- 24 Ocak 2014; 22:05:05 >

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.