Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kafaüstü Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
11
Favori
68.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GeCCe

Arkadaşlar merhaba,

Bildiğiniz üzere kulaklık bölümümüzün yeniden yapılandırılması kapsamında bazı revizyonlar yapıyoruz. Bu revizyonların bir parçası olarak -bölüm düzenini sağlamak amacı ile- bütçeye göre tavsiye başlıklarını sizlerin kullanımına sunacağız. Bundan sonra bütçenize göre isteyeceğiniz tavsiyeler için bu başlıkları kullanmanızı rica ediyoruz.

Bu başlıklar haricinde açılacak olan tavsiye istek konuları kilitlenebilir / silinebilir, bilginize.

Tavsiye isterken;

-Bütçenizi,
    -Ağırlıklı olarak ne tür müzikler (rock, pop vs.) tercih ettiğinizi,
    -Hangi karakterde (bass, dengeli vs.) ses tercih ettiğinizi,
    -Hangi kaynak (müzik çalar, telefon vs.) ile kullanacağınızı,
    -Varsa diğer farklı tercihlerinizi, belirtirseniz daha hızlı ve doğru şekilde yardım alabilirsiniz.

Hepinize iyi forumlar dilerim.

USA'danalacağım 50 dolar felan
    bass
    ipod sonrasında fiio alacağım (küçük birşey olacak hangisini önerirsiniz)

• Ben Counter-Strike: Global Offensive oyuncusuyum, kulaklık arıyorum. 7.1 Stereo ses sistemi sesin ne taraftan geldiğini çok iyi ileten bir sistemmiş sanırım bildiğim kadarıyla o yüzden benim ihtiyacım olan bir şey ve istiyorum hafif olması ve rahatsız etmemesi önemli bir şey kablolu / kablosuz fark etmez kablosuz pahalı olucağından olacağını sanmıyorum ama olsa fena olmaz :D

Ben Logitech G430 modelini buldum internette yoğun araştırmam sonucunda ancak

http://www.novabazar.com/LOGITECH-G430-Oyun-Kulakligi-981-000537_259943.html#0

228 Tl'ye buldum bu benim için fazla bir miktar ancak

http://www.amazon.com/Logitech-Surround-Gaming-Headset-Technology/dp/B00CQ35C1Q

Amazon adlı sitede gümrük fiyatlarından filan çok haberim yok Tl'ye çevirdiğimizde 160-170 Tl civarı bir şey oluyor biraz zorlayarak amazondan alabiliyorum, bu siteyi iyi tanıyan gümrüğe filan takılmadan satın almama yardımcı olursan sevinirim

Önerilerinizi bekliyorum

• arkadaşlar merhaba herkee iyi akşamlar.

benim max 120 tl bütçeli. ses kalitesi yüksek olmalı basları ve tizleri en iyi yansıtan. ses yüksekliği de önemli bazen max ses yüksekliği istiyor insan :)

ve konforlu olması şart çıkardığım zaman kulaklarımda sızı hissetmek istemiyorum :)

%99 müzik dinleme amaçlı . ve dışarıda da kullanacağım çok abartılı bişey olmasa güzel olur bu yüzden.

ve kulakiçinden kafaüstüne geçiş yapacağım

akıllı telefondan dinliyorum genellikle .

çok bölük pörçük dağınık oldu ama umarım anlatabilmişimdir derdimi :)

şimdiden çok teşekkürler her bir cevap için

olası tercihler
    senheiser hd 202
    audio technica-sj 33
    ve urbanears (ama bu çok acıtıyormuş sanırsam.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahterolex -- 5 Şubat 2014; 19:24:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahterolex

Genelde yeni kulaklık alanlar bir hevesle baya över ama ben gerçekleri konuşacağım.

Urbanears Plattan Plus Denim Edition aldım yakın zamanda, gerçekten inanılmaz acıtıyor, hatta baş ağrısı bile yapıyor, testere filminde gibi hissediyorum bazen kendimi ve kulaklığı ölmeden önce nasıl çıkarabilirim diye düşünüyorum.

100 liradan fazla verilecek bir kulaklık değil. D&R'da 85 TL iken; mikrofonlu ve Zound-Plug paylaşım özellikli diye tercih ettim. Bir de dışarıda takılabilecek çok güzel kibar bir kulaklık. Ama gelin görünki telefonum dandik olunca mikrofon hiç uymadı ses de akustik modda gibi geliyor, mp3 player ve bilgisayarda ise hoş bir sesi var. Ama neye yarar dışarıda telefonla konuşmak için kullanma hayalim suya düştü.

Bassları da çok derin değil, evdeki sohbet kulaklığı Logitech H150'yi de kulağıma bu kadar bastırsam Urbanears'ten daha iyi bass hissederim sanırım.

Neyse kalan 2 tercih arasından sen seçersin artık, ben gerisine karışmam. :)

• Merhaba arkadaşlar
    Genelde dışarda kullanacağım bir kulaklık arıyorum. Daha çok otobüslerde kullanacağım için dışarı ses vermemeli ve çok abartı durmamalı.R&B müzik dinliyorum ama rock yada metal dinlediğimde oluyor.Belli bir bütçem yok 150 tl lik bir kulaklık arıyorum ama performansa göre 300e kadar çıkabilirim.Teknoloji mağazalarında bulunan bir ürün olursa çok daha iyi olur.Şu anda kafamda belli bir model yok ama AKG K518 i denedim ona yakın bir performans arıyorum bulamazsam da bu modeli almayı düşünüyorum zaten.
    Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.
  • Arkadaslar Sj-33 bu kulaklik hakkinda pek bi bilgi-inceleme yok genel olarak House Dubstep sarkilar dinliyorum acaba bu kulaklik bu muzik turleri icin tavsiye edilebilirmi +,-leri neler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mair kullanıcısına yanıt
    Hocam yurt dışından kulaklık alacağım. (Hatta size sipariş vereceğim.) Fakat hangi kulaklığı alacağımı şaşırdım :O

Genellikle Rap/HipHop dinliyorum. Sony Mdr-V55 olarak karar kılmıştım -ki JVC Ha-S500'ü tanıyana kadar. JVC Ha-S500 çok iyi bir kulaklık olarak övülüyor bol bol.. Fakat biri de AKG K450 falan derken kafam karma karışık oldu :) AiAiAi Tracks'ı gördüm ama ses izolasyonu iyi değilmiş ve çok değişik duruyor. Biraz kibar olması çok iyi olacak. Toplu taşımada, dışarda sadece müzik için kullanacağım. Tecrübenize dayanarak cevap bekliyorum :)

Not: Gümrüğe takılmaması için, 80 Euro'dan yukarı olmasın mümkünse. Teşekkür ederim :)
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Laptopta film izlemek için 50 - 100 TL fiyat aralığında kulaklık arıyorum. PIONEER SE-MJ721-K (73 TL) modeli hem fiyatından hem de frekans aralığından dolayı gözüme çarptı. Sizce bu kulaklık film için iyi midir? Tavsiye eder misiniz? Yoksa bunun yerine SENNHEISER HD 201 HEADSET yada SENNHEISER HD 407 HEADSET mi tercih etmeliyim?
    Teşekkürler
  • Merhaba, kulakliktan pek anlamam;

Pink floyd, gun's n roses, led zeppelin, iron maiden, bon jovi tarzi genel olarak rock gruplar dinliyorum, max 70 tl lik kulak ustu ve mumkunse sony kulaklik tavsiyesi verebilir misiniz ?

• fiyat aralığım 100-150 tl
    elektro gitar amfisi ve mp3 te kullanacağım
    hem müzik dinlemek hemde müzik yapmak için iyi bir kulaklık istiyorum
    metal ve rock müzik dinliyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okchu -- 12 Mart 2014; 13:44:11 >
  • konu atım gerçi ama burayada yazıyım.

-100TL ye kadar bütçem var.
    -Türkü, pop dinlerim.
    -İpad ve laptop
    -Dışarıya ses vermesin mümkünse. Şuan dandik bir kulaklık var içinede dışınada ses veriyor sıkılınca hoparlör yaparım onu.
  • 80 TL
    Rock / Dubstep
    Dengeli
    Bilgisayarda kullanıcam genelde oyunlarda
    Dışarıya ses vermesin.Biraz büyük olsun kulağıma tam otursun bide mikrofonlu olursa tadından yenmez.Tip olarak Logitech G230 gibi (aslında onu alıcam ama param yetmiyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahterolex

arkadaşlar merhaba herkee iyi akşamlar.

benim max 120 tl bütçeli. ses kalitesi yüksek olmalı basları ve tizleri en iyi yansıtan. ses yüksekliği de önemli bazen max ses yüksekliği istiyor insan :)

ve konforlu olması şart çıkardığım zaman kulaklarımda sızı hissetmek istemiyorum :)

%99 müzik dinleme amaçlı . ve dışarıda da kullanacağım çok abartılı bişey olmasa güzel olur bu yüzden.

ve kulakiçinden kafaüstüne geçiş yapacağım

akıllı telefondan dinliyorum genellikle .

çok bölük pörçük dağınık oldu ama umarım anlatabilmişimdir derdimi :)

şimdiden çok teşekkürler her bir cevap için

olası tercihler
    senheiser hd 202
    audio technica-sj 33

Sennheiser PX200-II.

• quote:

Orijinalden alıntı: osmcgrgenc

konu atım gerçi ama burayada yazıyım.

-100TL ye kadar bütçem var.
    -Türkü, pop dinlerim.
    -İpad ve laptop
    -Dışarıya ses vermesin mümkünse. Şuan dandik bir kulaklık var içinede dışınada ses veriyor sıkılınca hoparlör yaparım onu.

Superlux HD668B. Amazon'dan alın. 100 tl civarına JVC HA-S500'le beraber rakipsiz, alternatifsiz iki kulaklık bunlar.

• 150 TL ye kadar kulaklık arıyorum. Dışarda kullanmayacam { dışarda htc one modelinin kulak içi kulaklığını kullanıyorum }
    Evde pavilion m6 laptopum mevcut . Beats audio sistemi var
    Htc one Beats audio.
    Genellikle pop müzik dinliyorum. Güzel bir kulaklık almayı düşünüyorum ama acıtmaması gerekiyor.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum ;)
  • F/P ürünü alıyorum
    Ses kalitesi tamemen önemsiz! 10 tlik kulaklık kadar ses versin yerterli.
    Mikrofonu windows mic-boost kullanmadan yeterli şekilde çalışmalı.
    Geniş ve büyük ve kulağı saran cinslerden olmalı.

Skype kullanırken ve lol,diablo tarzı oyunlar oynarken kullanıcağım.

Edit: özellikle konu açmıyorum bu tarz genel konuların işe yaramazlığını göstermek adına nasıl olsa acelem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girmiyor -- 19 Mart 2014; 15:25:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

F/P ürünü alıyorum
    Ses kalitesi tamemen önemsiz! 10 tlik kulaklık kadar ses versin yerterli.
    Mikrofonu windows mic-boost kullanmadan yeterli şekilde çalışmalı.
    Geniş ve büyük ve kulağı saran cinslerden olmalı.

Skype kullanırken ve lol,diablo tarzı oyunlar oynarken kullanıcağım.

Edit: özellikle konu açmıyorum bu tarz genel konuların işe yaramazlığını göstermek adına nasıl olsa acelem yok.

aynısı benim için de geçerli

5-6 ay önce snopy sn-338 aldım, son zamanlarda mikrofonu bozuldu, ses bir gidiyor bir gitmiyor karşıya, hem skype dan konuşurken hem de oyun oynarken zorlanıyorum.

tek istediğim ses iletiminin düzgün çalışması, süper kaliteye gerek yok sadece net olarak duyayım ve benim sesim net olarak gitsin yeterli. ayrıca alıntıladığım arkadaşın dediği gibi mikrofonu boost kullanmadan yeterli olsun. sn-338 de boostlanmış halinde bile bağıra bağıra zor duyuruyorum çok kullanışsız

40-50 lirayı geçmeyecek şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: Commander_1905

Merhaba, kulakliktan pek anlamam;

Pink floyd, gun's n roses, led zeppelin, iron maiden, bon jovi tarzi genel olarak rock gruplar dinliyorum, max 70 tl lik kulak ustu ve mumkunse sony kulaklik tavsiyesi verebilir misiniz ?

Yardimci olabilecek var mi ?

• Bütçem max 150 tlye kadar.Ancak 100 tlyede aynı performansı veren varsa oda olur.

-rock,metal,dubstep dinlerim
    -rock,metal,dubstep türündeki sesleri iyi olsun
    -Mp3 player veya telefonda kullanıcam
    -kulaklık ses ve konfor açısından iyi olmalı

Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler:)

• Max 150 TL

Oyun içi Sesleri alırken Aynı Zamanda Chat Yapabiliceğim Bir Kulaklık arıyorum (ps3/pc)
    -Arkadan Yaklaşan Birinin Seslerini
    -Arabadan Çıkan Sesleri
    -PS3/PC Üzerinden Konuşurken Kaliteli Ses Verebilen Mikrofonlu
    -Müzik dinlerkende oldukça iyi Tatlı bass veren Bir Kulaklık istiyorum Yardımcı olabilecek varmı ?

Aklımda Logitech G230 Ve Gamecom 380 Var önerileriniz nedir PM atınız lütfen teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustOneKiss -- 23 Mart 2014; 23:19:20 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.