Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kafaüstü Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
11
Favori
68.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: girmiyor

quote:

F/P ürünü alıyorum
    Ses kalitesi tamemen önemsiz! 10 tlik kulaklık kadar ses versin yerterli.
    Mikrofonu windows mic-boost kullanmadan yeterli şekilde çalışmalı.
    Geniş ve büyük ve kulağı saran cinslerden olmalı.

Skype kullanırken ve lol,diablo tarzı oyunlar oynarken kullanıcağım.

Edit: özellikle konu açmıyorum bu tarz genel konuların işe yaramazlığını göstermek adına nasıl olsa acelem yok.

1 ay geçti cevap yok : )

2 ay geçti

• Forumsa kimse yokmuuu
    Varsa sunlara cevap verirseniz sevinirim sony mdr v55 i telefonda kullanabilirmiyiz ahım şahım olmasada performans alirmiyiz tel lg g2 dir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GeCCe kullanıcısına yanıt
    kardeşim öncelikle yardım edeceğini düşünerekten teşekkür ediyorum;

aradığım kulaklık aslında sadece elmasepeti.com dan alınabilir bir kulaklık olmalı başka hiçbir yerden alma Şansım yok öncesinde SMS By 50 cent kulakiçi kullanıyordum şimdi o değiştirilecek yerine bir kulaklık verilecek bu yüzden orası olmak zorunda. Tam olarak ne kadarını karşılayacaklarını söylemediler kulaklığa göre değişiklik göstereceğini söylediler bu yüzden benim kulaklık 0-150 TL Bandında olmalı.

Daha çok Will.i.am tarzı sanatçıların şarkılarını dinlerim beats ı bir kere htc one x de denemiştim beni baya tatmin etmişti tabi bunu alamam o kadar bütçem yok sonra Sennheiser hd407 tarzında bir kulaklık kullanmıştım ipad de oda tatminkardı. Aradığım kulaklık dayanıklı olmalı SMS 2 Seferdir kablo kopması sonucunda değiştirildi.

CLUB, DANCE , POP , DJ , Knight Online PK Müzikleri dinlerim bana hangi kulaklığı tavsiye edersin ? Telefonum Samsung Galaxy Note 3 LTE (Snapdragon 800) SM-N9005 Çipset çok kanallı Dolby destekli. bu arada SMS yetersizdi tavsiye etmem. Aradığım kulaklık mikrofonsuz olabilir ve ses kalitesi artacaksa kulaküstü bir model olabilir tube amp kullanıyorum (eq da)

bu fiyatlara kablosuz varsa tercihimdir :)

EDIT : Dışarıda da kullanılabilir birşey olacağı gibi pcdede iyi performans olmalı oyunlarda v.s

ses şiddeti az olmamalı sms gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FDCF59BE8 -- 29 Mayıs 2014; 15:26:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sen önce LG nin müzik programını kullanmayıp Player PRO tarzı bir program kullan. 2 telefonunda ses kartı aynı G2 nin kulaklığı note 3 lte de daha iyi çalışıyor orijinal oynatıcıda :D

• Eyvallah hocam :) v55 i aldım bugunde iade ettim:)cks77x ldım japonyadan onu bekliom:)
  • yardımcı olursanız sevinirim forumdaşlar:) 100 lira gibi bir bütçem var. her türlü müziği dinliyorum(dubstepten tutun arabeske kadar:) telefonda kullanacağım kulaklığı. gözü çarpan bu günlerde sennheiser cx200. ne dersiniz? farklı düşüncesi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarkafa

yardımcı olursanız sevinirim forumdaşlar:) 100 lira gibi bir bütçem var. her türlü müziği dinliyorum(dubstepten tutun arabeske kadar:) telefonda kullanacağım kulaklığı. gözü çarpan bu günlerde sennheiser cx200. ne dersiniz? farklı düşüncesi olan var mı?

hocam biraz daha kat cks77 al hertürlü müzik dedin cks77 daha iyidir audio technica cks77 al hocam forumda yahya abi var tavsiyem ondan alman çok ilgili kendisi EASTWOOD1981 forumdaki adı abimizin linkini de yollayım bir bak araştır hocam

http://forum.donanimhaber.com/m_64154319/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: I am Barzo

0-100 TL arası dubstep ve metal için kulaklık önerirmisiniz

Pioneer SE-MJ721
  • quote:

quote:

quote:

F/P ürünü alıyorum
    Ses kalitesi tamemen önemsiz! 10 tlik kulaklık kadar ses versin yerterli.
    Mikrofonu windows mic-boost kullanmadan yeterli şekilde çalışmalı.
    Geniş ve büyük ve kulağı saran cinslerden olmalı.

Skype kullanırken ve lol,diablo tarzı oyunlar oynarken kullanıcağım.

Edit: özellikle konu açmıyorum bu tarz genel konuların işe yaramazlığını göstermek adına nasıl olsa acelem yok.

1 ay geçti cevap yok : )

2 ay geçti

Yıllar geçti ama cevap yok denemek için birde normal konu açıcağım bakalım hangisi önce cevap alıcak.

• Arkadaşlar kafabantlı kulaklık almak istiyorum bütçem 70-75 tl civarı sizce sony'nin ve ya philips'in hangi modelini almalıyım ? Net ses ve güzel basslar istiyorum. Genellikle pop,slow,remix ve club tarzı parçalar dinlerim. Yorumlarınız için teşekkürler
  • Genelde LOL oynuyorum ve skypeta görüşme yapıyorum , nadir olarak müzik dinliyorum ve evde kullanacağım. Bu amaçlarla mikrofonu iyi ses kalitesi orta-iyi en ekonomik kafaüstü kulaklık hangisi olur acaba?

EDİT : Daha önce telefon kulaklıkları (kulak içi) dışında kulaklık kullanmadım , hepsi memnun eder gibi geliyor ama sormak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvoRoncatto -- 10 Haziran 2014; 23:16:00 >
  • Arkadaşlar max 100 tl bütçem ile bir kulaklık arıyorum . Her türlü müziği dinliyorum , ara sıra özellikle bass olan müzikler daha iyi sarıyor . Biraz araştırma yaptım bütçem oranında 1-2 kulaklık gözüme çarptı buraya atayım eğer yorum yapan olursa da sevinirim .

http://www.hepsiburada.com/liste/creative-hitz-ma2300-kulakustu-siyah-kulaklik/productDetails.aspx?productId=bd500677&categoryId=60004548

http://www.hepsiburada.com/liste/creative-hitz-ma2600-kulakustu-siyah-kulaklik/productDetails.aspx?productId=bd500681&categoryId=60004548

http://www.hepsiburada.com/liste/philips-shl3000-00-kulakustu-siyah-kulaklik/productDetails.aspx?productId=bd800942&categoryId=60004548

Creativeler güzele benziyor ama nasıldır bilemiyorum denemek lazım :)

• Arkadaşlar max 100 tl bütçem ile bir kulaklık arıyorum . Her türlü müziği dinliyorum , ara sıra özellikle bass olan müzikler daha iyi sarıyor . Biraz araştırma yaptım bütçem oranında 1-2 kulaklık gözüme çarptı buraya atayım eğer yorum yapan olursa da sevinirim .

http://www.hepsiburada.com/liste/creative-hitz-ma2300-kulakustu-siyah-kulaklik/productDetails.aspx?productId=bd500677&categoryId=60004548

http://www.hepsiburada.com/liste/creative-hitz-ma2600-kulakustu-siyah-kulaklik/productDetails.aspx?productId=bd500681&categoryId=60004548

http://www.hepsiburada.com/liste/philips-shl3000-00-kulakustu-siyah-kulaklik/productDetails.aspx?productId=bd800942&categoryId=60004548

Creativeler güzele benziyor ama nasıldır bilemiyorum denemek lazım :)

• Fiyatı sony zx600 den az olan daha iyi bir kulaklık var mıdır acaba ? marshall majorum kayboldu zx600 beni tatmin eder mi? tarz heavy/thrash metal basslar önemli.
  • 80 lira aşağısı Sennheiserlar iyi midir ?
  • sony e383 mp3/mp4 cihazıma kulaklık bakıyorum ama 140 lira benim için son gibi çok iyiyse az bir miktar üste çıkabilirim sony zx600 benm için tek seçenek midir ?

• Merhaba dostlar.Kulaklık almaya karar verdim , aradığım özellikleri aşağıya belirteceğim.

1-Tasarım olarak çok beklentim yok ama ancak genelde evde kullanacağım için mat veya cırt renkler hoşuma gider.

2-Bass olarak derin ve güçlü bir kulaklık arıyorum.Tabi ki öyle bass çok baskın olsun tiz kaybolsun istemiyorum , dengeli olması önemli.

3-Ses yalıtımı olarak abartılı bir şey aramıyorum ancak insanların arasında kullandığım zaman onlar da benim dinlediğimi dinlemesin.İletişimi kessin demiyorum ancak dışarı fazla ses vermezse iyi olur.

4-Her türlü müziği dinlerim ancak ağırlıklı olarak metal ve rap dinliyorum.(Çok alakasız evet :D )

5-Max bütçem 120 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odemirbuk -- 20 Temmuz 2014; 21:46:06 >
  • GeCCe kullanıcısına yanıt
    merhaba kullandıgım kulaklık trust du (mıc li)
    bozuldu ondan öncede snopy vardı baya dayandılar bunlar gibi benı 1 yıl gçtürcek bi gibi bir kulaklık alıcam ses kalıtesi filan cok onemlı değil microfonu ıyı olsun 40 tl bütcem var (mümkünse daha az ) (ucuz bısey alıcam cunku az kullanıyorum )
    birde cs go da ses kasarken ihtiyacım oluyo bana bi mıc lı kulaklık oneririr mısınız

bu arada bu nasıl:
    http://www.bilisimport.com/snopy-sn-56-siyah/kirmizi-mikrofonlu-kulaklik?ref=akakce&v=1.74.4#Reviews

bir de bu :http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/snopy-sn-59-siyah-kirmizi-gaming-mikrofonlu-kula-108309291

dediğim gibi sesi hoparlarden verip micini kullanıyorum yanı ses kalıtresi felan sizce ne alıyım

edit öncekiler 20 ser tl idi

• İKİ ADET SONY kulaklık mevcut biri katlanabilir gürültü geçirmez diğeride farklı düşünürseniz yardımcı olurum.
  • Okulda ders çalışırken gürültüyü engellemesi öncelikli tercihim olur.

Klasik müzik dinlerim

Telefon ile kullanacağım

Yardımcı olabileceklere teşekkür ediyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.