Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kafaüstü Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
11
Favori
68.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Endüstriyel metal, Türk rock, Alternatif rock
    Sağlam bass tercihim
    Mp4'ümde kullanacağım Sony NWZ-E363
    önceden Samsung S4'ün kulakiçi kulaklığını kullanıyordum yani beni tatmin ediyordu bassları tizleri en azami onun ayarında bir kulaklık önerir misiniz şuan ondan almayı düşünüyorum yani bir tavsiyeniz var mı? Teşekkür ederim şimdiden...
  • 50-150 tl arasında sağlam çabuk kırılmıycak bi kulaklık arıyorum

daha çok pop müzik dinliyorum bass kulaklık almamı önerdiler

marshal major ve PIONEER SE MJ721 R tavsiye ettiler ama kararsız kaldım önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekküler
  • http://www.kliksa.com/urun/sony-mdr-xb200/901792510

Arkadaslar ben kafaustu bır kulaklık almayı dusunuyorum iphone 5s kulaklıgı var bende onun ses duzeyı ıyı ses duzeyı yaklasık olarak bu kadar olmalı 50 lırayı gecmemelı ayrıca ınternetten daha ucuza bulabılecgım ıcın kulaklıgı da alabılecegım uygun bır sıte soylersenız cok makbule gecer arkadaslar kolay gelsın ıyı foumlar

http://www.kliksa.com/urun/sony-zx300-dis-mekanlara-yonelik-kafa-bantli-kulakliklar/900391285

bu da kuzenımde var denedım ıyı gorunuyor yukardakıyle kıyaslayabılırmıyız

• ekum1167 kullanıcısına yanıt
    bütçeni biraz arttır bence
  • Oyun için headset almayı düşünüyorum. 100 TL bütçem var. Aklımda iki tane headset var:

1-) Logitech G330

2-) Sennheiser pc 3

Hangisini önerirsiniz ? Veya başka headset mi alayım? Oyunlar için kullanacağım. Mikrofonda lazım.
  • - Bütçem maksimum 100 lira
    - Müzik olarak genelde Rock-Metal dinliyorum ama asıl kullanacağım alan oyunlar.Oyunlarda atmosferi artırmak için kullanacağım
    - Pc'de kullanacağım.
    - Bass çok önemli değil önemli olan sesin net gelmesi
    - Ankara içindeyim mümkün olduğunca elle alabileceğim yerlerden önerirseniz sevinirim (DR Mediamark Bimeks Teknosa vs)
    - Malzeme kaliteli ve sağlam olursa iyi olur çünkü sürekli kulaklık değiştiren birisi değilim.

Şimdiden teşekkürler

Edit:http://www.dr.com.tr/Elektronik/Coloud-Star-Wars-OE-Kulaklik-Classic//Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakustu-Kulakliklar/urunno=0000000397315

Bu kulaklıkla ilgili ne düşünüyorsunuz fiyatı uygun geldi tasarımı da hoşmuş.Kaliteli bir ürün müdür ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ageof98 -- 11 Ağustos 2014; 18:58:07 >

• Maks 150tl
    Kafa ustu mikrofonlu. Mikrofon yandan gelsin. Kabloda olmasin.
    Oyun oynadigimdan 7.1 surround olabilir.
    Skype kullaniyorum o yuzden mikrofonuda iyi olmali.
    Var mi onerisi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SONY MDRZX600 tavsiye ederim.Çok şiddetli bass varmiyor ama dengeli.Gayet başarılı ürün
  • http://www.dr.com.tr/Elektronik/Urbanears-Bagis-Control-Talk-IE-Citrus-ZD4090834//Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakici-Kulakliklar/urunno=0000000581397

Urbanears marka bu kulaklık Samsungun telefonlarin yaninda verdigi kulaklik hs-330 dan iyi midir?

• Düşük bütçeli kafabantlı kulaklık arıyorum bütçe 30-40 arası bu paralara iyi bi kulaklık olmadığını biliyorum ancak laptopta kullanıcam zaten çıkış gücü kötü harici bi ses kartı falan yok iyi bişey almayada değmicek zaten çoğunlukla film/dizi youtubedan video izlemek için kullanıcam aklımda bi kaç model var Sony MDR-ZX100, ZX300, Philips SHL3000 ve Panasonic RP-DJS200E bütçeye göre bunları buldum bunlardan hangisi daha iyidir yada bunlar dışında tavsiye edebilceğiniz var mı ?
  • Merhabalar, uzun zamandır sandisk sansa ile beraber skullcandy independent kullanıyorum.

http://www.dr.com.tr/elektronik/skullcandy-hesh-control-talk-oe-%C4%B1ndependent-sks6hedz041//ev-elektronigi/kulakliklar/kulakustu-kulakliklar/urunno=0000000442800

kullandığım kulaklığın sansa'nın potansiyelini kullanamadığını düşünüyorum. bütşem aşağı yukarı 120 lira ve açıkçası skullcandy'yi değiştirdiğime değecekse bu işe girişmek istiyorum. konfor açısından beni ziyadesiyle tatmin etti, yine benzer fiziksel yapıda bir şeyler olabilir. kulaklıktan performans anlamında beklentilerim ise olabildiğince yüksek ses seviyesi ve ayrıntılı, temiz ses. öyle "çılgınca bası olsun, kulaklarımı hoplatsın" kabilinden beklentilerim yok. sennheiser modelleri genelde ses seviyesi açısından beklentilerimi karşılayamıyor şu ana kadar denediklerimden yola çıkarak konuşursam. acaba sizlerin bildiği, şiddetle önerebileceği bir model var mı beklentilerimi az çok karşılayacak ve aradığım fiyat bandında olan?

önceden teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre sönmez -- 20 Ağustos 2014; 10:03:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

Düşük bütçeli kafabantlı kulaklık arıyorum bütçe 30-40 arası bu paralara iyi bi kulaklık olmadığını biliyorum ancak laptopta kullanıcam zaten çıkış gücü kötü harici bi ses kartı falan yok iyi bişey almayada değmicek zaten çoğunlukla film/dizi youtubedan video izlemek için kullanıcam aklımda bi kaç model var Sony MDR-ZX100, ZX300, Philips SHL3000 ve Panasonic RP-DJS200E bütçeye göre bunları buldum bunlardan hangisi daha iyidir yada bunlar dışında tavsiye edebilceğiniz var mı ?

Herkes ayrı bir öneri/tavsiye konusu açmasın diye ana bir başlık toplanmaya çalışılmış ancak kimsenin bu başlıkları taktığı yok herneyse ben kendi araştırmalarım sonucunda Sony ZX300 almaya karar verdim ve sipariş geçtim bir kaç güne elimde olur sanırım

• - Bütçe 60-65 TL
    - Genelde Electro-House, EDM dinlerim
    - Basının iyi olması tercihimdir
    - Sony dahili USB'li Walkman ile dinleyeceğim ara sıra da bilgisayarda
    - Dışarıda kullanıcağım için çok kaba olmayan kulaklık tipleri tercihimdir

http://www.kliksa.com/urun/philips-sho4200bg/900365813

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SONY-MDR-ZX310W-Kulaküstü-Kulaklık-Beyaz,103452,503472,1278970.html?langId=-14

http://www.kliksa.com/urun/philips-sho3300mint-o-neill-mint-basbantli-kulaklik/901919970

aklımda bulunan bir kaç ürün bunlar, bunlar hakkındaki yorumlarınızı ve başka tavsiyelerinizi bekliyorum

• Nahasapeemapetilon kullanıcısına yanıt
    Bend çok rahattır ve her türlü özelliğiyle dışarda kulanmaya uygundur. Ancak sesi az çıkıyor ben o yüzden beğenmemiştim. Bence yeterli değil.
    Mint çok kolay kırılabilecek bir kulaklık sesini bilmiyorum ama hem kulağa oturması kötü rahat değil hem malzemesini beğenmedim.
    Sony ise bu 3'ünün içinde en mantıklı olanı kulaklığı denemedim ama kullanan arkadaşımdan aldığım yoruma göre kullanışlı ve tatmin edici bir sese sahipmiş.

Başka tavsiye konusuna gelince ben yaklaşık 1 yıl önce senin gibi kulaklık arıyordum. Sonunda O'NEILL The Stretch aldım ve cidden 10 numara verdiğim paraya deydi.
    Şuan piyasası nedir bilmiyorum ama bütçeni biraz daha artırman gerekir fazla da değil ama. Kulaklık alırken bence kulağını tamemen içine alan yastıklı kulaklıkları tercih et.
    Ses yalıtımı açısından çok önemli bu bence. Senin için önerim O'NEILL The Stretch...

• De La Red kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yorumların için teşekkürler

Görünüş olarak aralarında en çok The Bend hoşuma gitmişti gerek kibarlığı gerek tipi dolayısıyla. Hatta nerdeyse The Bend'e karar vermiştim. Fakat sesinin az geldiğini söylemen fikrimi birazcık değiştirdi. Sesin az çıkması dışında seste kirlilik ya da zayıf bas durumu var mı? Media Markt gibi mağazalarda deneme imkanım olursa denemeye çalışıcam fakat Bursa'daki Media Markt'ta bulamadığım için deneyemedim. Umarım deneme şansım olur.

Mint'i zaten birazcık elemiştim, yorumların sayesinde tamamen çıkardım.

Sony'yi ise tekrar gözden geçireceğim.

The Strech'e gelecek olursak görünüşü bana hafif kaba geldiğinden pek düşünmemiştim, biraz da fiyatı yüzünden. Fakat onu da düşüneceğim.

Deiğim gibi The Bend'in başka sorunları yoksa ve de deneme imkanım olursa ona karar verecek gibiyim. Diğerlerine göre biraz daha yatkınım. Sen de deneyimlerini biraz daha aktarırsan sevinirim The Bend hakkındaki

• Nahasapeemapetilon kullanıcısına yanıt
    Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu

Bend'in kulak süngeri çok güzel yumuşacık rahat ama dediğim gibi seste kirlilik değil de beni tatmin etmeyen bi ses düzeyi vardı son düzeyde bile. Ama bakarsın bu senin için yeterli olur kesinlikle dene bak benimkisi farklı bir yorum.
    Stretch kulağı tamamen sünger içine aldığından dışarıdan gelecek sesleri neredeyse tamamen kesiyor. Dışarı ses vermiyor en yüksek seviyede bile. Kaba duruşuna gelirsek ben ürünü görmeden almıştım beklediğime göre küçük çıktı sende gör bi bak derim. Kafan ortalama boyutlarda ise güzel durur. Küçük kafa da kaba durabiliyor.

Umarım aradığını bulursun...

• - Bütçe 140 tl-160tl
    - Pc de kullanacağım genelde oyun için ama arada metrofm açıyorum
    - Basının iyi olması tercihimdir ama gerektiğinde de kısabilmem lazım
    - gigabyte 970a ud3p anakartın ses çıkışında kullanacağım
    - Kulağımı kaplaması mikrofonunun olmasi ve ses yalıtımı benim için önemli
    - Aldığım kulaklığın garantisi benim için önemli
    - Logitech istemiyorum.

Kulaklıkdan anlamıyorum daha once creative sound blaster 3d alpha kullanmıştım sesi tatmin edici seviyedeydi. Arastırmam sonucunda kendime uygun bi kulaklık seçemedim sizden öneriler bekliyorum.

Konu ölmüş gibi duruyor buyüzden bölüm yetkilisini çağırmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12345543 -- 11 Eylül 2014; 0:37:13 >
  • Bütçe: 75TL
    Kullanacağım Alan: PS4 - PC - Telefon.
    Sesin nasıl geldiği problem değil fiziki olarak sağlam olsun yeter.
    Mikrofonu olsa iyi olur. Son olarak mikrofonun ayrı bir kabloyla çıkmaması gerekiyor.
  • -50-100 TL
    -Klasik, rock, new age genel olarak ama pop, rnb, arabesk, elektronik, dubstep filan harici dinlerim genelini.
    -Çok fark edeceğini sanmıyorum bas veya dengeli olmasının.
    -Bilgisayarda kullanacağım, skype görüşmeleri ve oyuna kullanılıyor genelde. Yani mikrofonlu olacak.
    -Ses yalıtımı olsun, dışarı vermesin, dışarıdan almasın.

Aynı şekilde sadece müzik için de mikrofonsuz bir kulaklık önerebilirseniz güzel olur.
  • Steelseries 3h v2 hakkında ne düşünüyorsunuz? 100 lira fiyatı var almaya değer mi?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.