Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kafaüstü Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
11
Favori
68.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 60-65 Tl genelede mikrofon (Skype) için kulaklık arıyorum Logitech H150 ve Snopy Rampage SN-R3 arasında kaldım internetten sipariş etmeyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Bütçe: 150
    -Oyun için
    -Hangi kaynak (müzik çalar, telefon vs.) ile kullanacağınızı: Ps4
  • Merhaba 2-3 haftadır kulaklıklarla ilgili araştırma yapıyorum ve az çok bilgi sahibi oldum.Bütçem0-150tl,dinlediğim tür heavy metal,thrash metal ve hard rock,tır.Aradığım özellikler yüksek ama kulağı tırmalamayan,dengeli ve bassların mid ve tizleri bastırmayacağı bir ses yapısıdır.Ses yalıtımı önemli değil(yüksek sesle dinlediğim için çok ses almıyor dışada ses verebilir sıkıntı yok : D).Kullandığım kulaklıklar arasında coloud boom ve urbanears kransen dır.Baya düşündüm ve kafaüstünde karar kıldım çünkü kulakiçinde sürücü boyutları çok küçük ve yetersiz ancak kafaüstü performansı verebilcek bir kulakiçi varsa önerebilirsiniz.Yurtiçinden alacağım şimdiden teşekkürler.

• Casio XW-H1 almayı düşünüyorum. Pro bir kulaklık araştırdığım kadarıyla.Fiyatı da gayet uygun. Bu kulaklık genel kullanım için (oyun, film ve müzik) alınır mı?

http://www.hepsiburada.com/casio-xw-h1-profesyonel-kulaklik-siyah-pm-musiccasioxvh1
  • Merhabalar kulaklık almayı düşünüyordum bir süredir. Teknosa, vatan gibi mağazalarda pahalı olduğu için doğubankta ki esnaftan almaya karar verdim. Açıkcası 70-80 tl civarına birşey düşünüyordum, philipsin bu tarz modelleri varmış ama satıcı pek tavsiye etmedi ben de uzun paZarlık sonucu dükkanda ki en pahalı model olan sony mdr-xb450 ap extra basslı kulaklığı 110 tl gibi bir fiyata düşürerek aldım. Satıcı özellikle bunu tavsiye etti, almışken iyisini al bozulmasın diye. Açıkcası Bu ürün, Teknosa gibi büyük firmalarda 135-140 gibi fiyatı olan bir ürün, satıcı da ısrarla bunu tavsiye etti abi en iyisi bu diye fakat ben açıkcası hiç memnun değilim kulaklıktan. Memnun olmama nedenlerime gelince ;

1)kulaklık çok kaba, dışarıda kullanmak sorun benim kafa yapıma da hiç yakışmadı.
    2)ses kalitesi iyi ama extra bass olduğu için çoğu şarkıda epey boğuluyor.
    3) ben bu kulaklığı urbanears gibi katlamalı, kablosu sökülen tipte sanarak aldım fakat şuanda çekmeceme dahi koyamıyorum ergonomi sorunun var
    4) kafabandı denen kısım tamamen plastikten ve tam anlamıyla kafaya oturmuyor kulaklık yani spor yaparken filan takmak zor düşecekmiş gibi.
    5) satıcı, bana sormadan beyaz-gümüş rengini vermiş dikkatimden kaçtı, benim telefonum altın rengi laptopum da siyah renk olduğundan Cihazlarımın hiçbirisine uymadı.
    6) kulaklığın kablosu hem sökülemiyor hemde urbanlar gibi tek taraflı değil yani hem sağ hem sol tarafta birer ayrı kablo var ki bu hiç hoş değil.
    Siz siz olun denemeden sakın kulaklık almayın arkadaşlar, 20-25 lira kar edeyim diye bilinen bir yerden deneyerek almadım kulaklığı gittim dükkandan kafama göre aldım sonuç tabi ki! hüsran. Birde cihazın garanti belgesinde, satış tarihi 31.06.2015 olarak gözüküyor yani garantisi de 8-9 kısalmış oldu.

Uzun lafın kısası satıcının gazına gelerek aldım, kutusunu çöpe atmadım ama biraz yırtılmış filan şimdi ben bu kulaklığı iade etme istiyorum bunu adam kabul etmeyecektir, bir kulaklık için de tartışmak istemiyorum. Takas desem urbanears plattan yok sanırım adamda.
    Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Kısacası ben bu kulaklığı verip urban almak istiyorum iphone'uma.

Kulaklık bu arkadaşlar:

Dediğim gibi aslında kötü kulaklık değil ama benim kafa yapıma uymadı, cihazlarıma da renk olarak aykırı geldi birde katlanamaması büyük dezavantaj benim için.
    Nasıl bir yol izlemeliyim sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayberk_09 -- 16 Mart 2016; 15:43:15 >

• sony mdr-v55 kullanan arkadaşlar kulaklığın izolasyonu nasıl acaba? dışarı ses verme durumu oluyor mu kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
  • merhabalar,

Kulaklık konusunda biraz bilgisiz oldugumdan benim tavsiyelere ihtiyacım var.
    Ben ofiste kullanmak için ve ara ara telefonda müzik dinlemek için 60 tl'ye kadar kulak üstü kulaklık arıyorum.

İlgilendiğim ürünler
    audio-technica ath-sj11 40 tl'ye ilan var. n11 satıcı orjinal sıfır ürün oldugunu söylüyor.
    pioneer mj502 yada mj503 bimeks ve gold'da 49tl arada ne fark var bulamadım bu arada.

bu arada Sony MDR-ZX100 denedim sesi çok kısıktı. telefonda hic denemedim bile. ona taksam hele hic ses vermezdi. önceliğim yüksek ses değil ses kalitesi ama sony o kadar kısık sese sahip ki. bu sebeple ses kalitesine hic dikkat bile etmedim
    philips shl 3000 sony'ye göre yüksek sese sahip. philips shl 3060 bunun ses yüksekliği 3000 kadar olmasa da sony'den yüksek. kalite olarak 3000 ile çok fark yok gibiydi.
    sennheiser rd407 denedim bassı diğer kulaklıklardan çok üstündü. ancak tiz ses hic yok gibiydi ve dışarı çok ses veriyor. ofiste kullanım biraz zor gibi ama kalite olarak diğerlerinden üstün oldugu belli.

biraz bası dolgun olmasını istiyorum bu nedenle rd407 çok hoşuma gitmişti sadece tiz zayıflıgı beni caydırdı. sanırım 40 mm tercih etmek gerekiyor güzel bir bas için. kucuk sürücülerde baslar darbuka gibi geliyor sanki.

• pioneer mj502 40 mm sürücüye sahip iken mj503'ün 30 mm sürücüsü varmış. mj 503 benim için bitmiştir.
    mj512 'de 49 tl fiyatı ile mj502 ile aynı özelliklere sahip. extra'dan noise isolating var denilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademgoksel -- 23 Mart 2016; 8:21:49 >
  • Valkyries33 kullanıcısına yanıt
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/philips-shl3000-kulaklik-beyaz-siyah-213858769?ggap_s=Criteo&ggap_m=Criteo&ggap_n=Criteo&ggap_c=urun&ggmktg=Remarketing*criteo*82473*2017301260*urun***&mpch=ads&ggmktg1=Remarketing*criteo******&scxid=14489-146659-2357-0

philips shl3000 35 tl kargo ücretsiz.
    denediklerim içinde en yüksek ses veren buydu. kalite bakımından birşey diyemem, parasına göre cihaz. ben biraz daha kaliteli bir ses aradığım için değerlendirmedim bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademgoksel -- 23 Mart 2016; 11:39:29 >

• 50 Tlye kadar kulaklık önerisi yapabilirmisiniz genellikle bilgisayar da kullanacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aybp90

Merhabalar kulaklık almayı düşünüyordum bir süredir. Teknosa, vatan gibi mağazalarda pahalı olduğu için doğubankta ki esnaftan almaya karar verdim. Açıkcası 70-80 tl civarına birşey düşünüyordum, philipsin bu tarz modelleri varmış ama satıcı pek tavsiye etmedi ben de uzun paZarlık sonucu dükkanda ki en pahalı model olan sony mdr-xb450 ap extra basslı kulaklığı 110 tl gibi bir fiyata düşürerek aldım. Satıcı özellikle bunu tavsiye etti, almışken iyisini al bozulmasın diye. Açıkcası Bu ürün, Teknosa gibi büyük firmalarda 135-140 gibi fiyatı olan bir ürün, satıcı da ısrarla bunu tavsiye etti abi en iyisi bu diye fakat ben açıkcası hiç memnun değilim kulaklıktan. Memnun olmama nedenlerime gelince ;

1)kulaklık çok kaba, dışarıda kullanmak sorun benim kafa yapıma da hiç yakışmadı.
    2)ses kalitesi iyi ama extra bass olduğu için çoğu şarkıda epey boğuluyor.
    3) ben bu kulaklığı urbanears gibi katlamalı, kablosu sökülen tipte sanarak aldım fakat şuanda çekmeceme dahi koyamıyorum ergonomi sorunun var
    4) kafabandı denen kısım tamamen plastikten ve tam anlamıyla kafaya oturmuyor kulaklık yani spor yaparken filan takmak zor düşecekmiş gibi.
    5) satıcı, bana sormadan beyaz-gümüş rengini vermiş dikkatimden kaçtı, benim telefonum altın rengi laptopum da siyah renk olduğundan Cihazlarımın hiçbirisine uymadı.
    6) kulaklığın kablosu hem sökülemiyor hemde urbanlar gibi tek taraflı değil yani hem sağ hem sol tarafta birer ayrı kablo var ki bu hiç hoş değil.
    Siz siz olun denemeden sakın kulaklık almayın arkadaşlar, 20-25 lira kar edeyim diye bilinen bir yerden deneyerek almadım kulaklığı gittim dükkandan kafama göre aldım sonuç tabi ki! hüsran. Birde cihazın garanti belgesinde, satış tarihi 31.06.2015 olarak gözüküyor yani garantisi de 8-9 kısalmış oldu.

Uzun lafın kısası satıcının gazına gelerek aldım, kutusunu çöpe atmadım ama biraz yırtılmış filan şimdi ben bu kulaklığı iade etme istiyorum bunu adam kabul etmeyecektir, bir kulaklık için de tartışmak istemiyorum. Takas desem urbanears plattan yok sanırım adamda.
    Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Kısacası ben bu kulaklığı verip urban almak istiyorum iphone'uma.

Kulaklık bu arkadaşlar:

Dediğim gibi aslında kötü kulaklık değil ama benim kafa yapıma uymadı, cihazlarıma da renk olarak aykırı geldi birde katlanamaması büyük dezavantaj benim için.
    Nasıl bir yol izlemeliyim sizce?

Bu arada sony mdr xb450ap extra bass kulaklığı geri verdim, satıcı değiştirmeyi kabul etti yani. Yerine de mdr zx 310 ve bir miktar para iadesi aldım ama gel gelelim bu kulaklıktan da memnun değilim aslında kötü kulaklık değil yani extra basstaki gibi boğulma gibi şikayetleri yok belli bir standardı olan kulaklık, tatlı bir sesi var evde dinlemek için filan ideal ama içeri çok ses alıyor, dışarıda yolda filan dinlemek zor kulaklık kulağımdayken arabanın motor sesini, çevredeki insanları duymak filan rahatsız edici bişey aynı şekilde dışarı da çok ses verdiğinden insanlar rahatsız oluyor. malzeme kalitesi de sony'e yakışmamış çin malı gibi olmuş. plastik hissiyatı çok fazla bu yüzden bu kulaklığı da satışa çıkardım.

Şuanda Urbanears plattan düşünüyorum hatta anlaştım birinden yarın gidip satın alacağım bu kulaklık sizce nasıldır arkadaşlar? sony mdr xb450 ve zx310'dan memnun olmayan birini tatmin eder mi bu kulaklık? ses yalıtımı konusunda nasıldır uban plattan. eğer içeri ses filan alıyorsa tavsiye edeceğiniz başka model kulaklıklara yönelebilirim. 200-250 tl kadar çıkabilirim arkadaşlar Tavsiyelerinizi bekliyorum

bu arada, sonylerden extra bass 450ap 102 desibel, mdr zx310 98 desibel iken urbanears plattan modeli 115 miş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayberk_09 -- 2 Nisan 2016; 17:03:10 >

• Merhabalar bu aralar uzun araştırmalar sonucu sennhiser cx200 street II ve kafaustu Hd 202 kulakliklariyla ilgileniyorum
    Cx200 99tl
    Hd 202 160tl

Kulakici mi kafa bantli mı olsun bilemedim. Tek derdim bas ve tizleri iyi hissetirecek bir kulaklik almak istiyorum. Sizce hangisi mantıklı daha iyi bir önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

• -Bütçem 0-100 lira arası 120 ye kadar esneklik olabilir
    -Her türlü müzik dinlerim
    -Bass veya dengeli olabilir çok sorun değil
    -Bilgisayarda kullanacağım hem oyun hem müzik için
    -Mikrofonlu olursa çok daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomi_06 -- 17 Nisan 2016; 13:12:24 >
  • Merhaba kulaklık alacak arkadaşların dikkat ine bence Marshall Major alın ses süper ama şu sıkıntı yalıtım berbat ep630 iyi ama çok bass var tiz mid filan aramayın ama yalıtım güzel daha önce üst seviye kulaklık kullanırsanız ep 630 size pek gitmez ben şahsen yadırgadım ama alıştım ama dikkat ep 630 un yalıtımı mükemmel dışarıyı duymazsın şarkı dinlerken yolda dinlemeyin ezilirsiniz demesi :}

• Arkadaşlar cs go için kulaklık öneriniz varmı? Bütçe 100 lira. Biraz artırabilirim
  • Sony mdr Zx660ap nasıl bass konusunda?bilen bir arkadaş ;)

• @Mair
    Hocam sayenizde aklımda bir kaç fikir oluştu. Yabancı forumları okuyup hd668b'nin inanılmaz bir ürün olduğunu öğrendim. Fakat tasarımı fazla büyük geldi. (hd681 evo'da aynı şekilde)
    Yine bu segmentte başka önerebileceğiniz kulaklık var mıdır? (Mesela Sennheiser HD428 tasarımı çok hoş)

EDİT: Tabii ki performans ön planda benim için, sadece alternatif var mı diye merak ediyorum. Görüntüsü daha iyi diye hd668b'den daha düşük performansta bir ürün almak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBK_ -- 10 Temmuz 2016; 15:13:36 >
  • Merhabalar iPhone da kullanmak için 100 tlye kadar bir kulaklık arıyorum. Ikinci el de bulabilirim belki yani fiyat aralığını 0-200 olarak düşünebilirsiniz. Daha çok alternatif müzik dinliyorum. Alt ses üst ses yani zengin sesleri net dinlemek istiyorum sesi de yüksek olsa süper olur. Kulaklık konularına çok yabancıyım ama kaliteli sesi seviyorum. O Yüzden Önerilerinizi bekliyorum

• Arkadaşlar Sennheiser HD 202 II almayı düşünüyorum ama bu fiyatı hakediyor mu gerçekten? 160tllik kulaklıkla 80-90tl'lik arasında hissedilir fark olur mu? bir de bu kulaklığın kalitesi ve bası iyi deniyor, ses yüksekliği de iyi mi? bilgisayarda ve mobilde kullanmayı düşünüyorum
  • 60 TL civarı mikrofonlu oyun için kulaklık öneriniz varmı?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.