Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
31
Favori
145.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 liralık hediye çekiyle kullanılmak üzere, Sony telefon için özellikle ses yalıtımı konusunda başarılı kulaklık tavsiyesi istiyorum. Bas-tiz konusunda dengeli olabilir. Anadolu metrosunu sıkça kullandığım için kulaklığın tıpa gibi olmasını istiyorum. Müzik çalmasa bile kendimi zor duymalıyım. LG telefonların yanında gelen kulaklıkları biliyorsanız tam olarak o ayarda bir kulaklık istiyorum. Bütçe biraz esneyebilir.
  • - Bütçem : 100-125 TL civarı...
    - Özellikle dinlediğim bir tarz yok kulağıma hoş gelen her müzik benim için değerlidir aklınıza gelebilecek her tarz olabilir...
    - Özellikle bassları seviyorum böyle kulağa vurmalı biraz o basslar dımtıs dımtısss... Bunun dışında müziğin netliği önemli tabiki özellikle "aaa bu şarkıda böyle bir seste mi varmış?" demeliyim dinlerken yani kaliteli olmalı ki şarkıdaki en küçük tınıları bile duyup zevk almalıyım...
    - Sandisk Sansa modellerinden biri olacak...
    - Yurtdışından alma imkanım yok açıkçası pekte anlamıyorum yurtdışı işlerinden o yüzden yurtiçinde sanal alışveriş sitelerinden (özellikle gittigidiyor) bulabileceğim modeller olursa daha iyi olur...

• Arkadaşlar Teknosadan 100 Tllik hedi çekim var telefonumun kutusundan kulaklık çıkmadığı için kulaklık almak istiyorum hediye çekiyle en iyi alınabilecek bir kulaklık önerisi olan var mı ?
  • 1- temiz ve doğal ses.
    2- temiz ve abartısız bass.

80 liraya kadar bütçe.
  • Bütçe en fazla 100 Tl

İstediğim o fiyata alabildiğim en iyi kulakiçi kulaklık .
    Bass'ı çok iyi olsa yeterli
  • Merhaba.
    LG Nexus 5 ve İriver Lplayer için max 100 Tl lik ;
    Basslar dolgun , tizleri patlamayan , midleri dengeli bir kulaklık istiyorum.
    Genelde dinlediğim müzik türleri (Pop, Rock, Club, Classic, Blues)
    Önerilerinizi merakla bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim
  • KULAKLIK TAVSİYESİ

Fiyat: 30tl (Performansa bağlı 40a çıkar belki)

Kulak içi bir kulaklık arıyorum. Yurtdışı sıkıntım yok yurtdışından alabilirim. (Aliexpress)

Şuan creative ep630 ve section 8 windowbox sahibiyim. EP630 yamalı, section da fazla büyük ve kulağımdan düşüyor.

Çok teşekkürler, tavsiyeleriniz için
  • Valla fiyatı çok yüksek ama dr. dre tasarımlı beats kulaklığın üstüne tanımıyorum. Uzun süreli kullanım için paraya kıymak gerekiyor.http://www.mobilcadde.com/beats-by-dr-dre-orjinal-kulak-ici-kulaklik-3498
  • Merhaba bütçeyi 150ye kadar çıkarabilirim genellikle telefonumdan (iphone 4s)den müzik dinliyorum ağırlıklı olarak indie rock rock türevleri dinliyorum ancak bassı seviyorum çok aşırıya kaçmadığı sürece yardım ederseniz sevinirim
  • herkes tavsiye istemiş ama tavsiye veren yok

banada 50 tlye kadar öneri lazım.
  • merhaba arkadaşlar.bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum.nokia bh 111 beğendim.fiyatı 50 tl civarı.kafama takılan bir soru var.bu almak istediğim cihazda 3.5 mm jack giriş var.eğer bu girişe kulaklık yerine ses sistemimin jack kablosunu bağlarsam telefondan ya da pc den kablosuz ses aktarımı yapabilirmiyim.yani amacım telefon veya pc ile ses sistemim arasında kablosuz ses aktarImı yapmak.sizce bu mümkünmüdür ? cevabınız için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütçem 50-100 TL arası
    sansa clip+ te kullanıcam
    komfor önemli
    rock-metal türevleri, jazz, blues

önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler
  • bütçem: 35-40usd arası (yurtdışından sipariş edicem büyük ihtimal)
    ağırlıklı olarak slow, alternatif rock, estrumental müzikler (tiz ağırlıklı), arada metal dinlerim
    ses karekteri olarak olarak tiz-dengeli diyorum,
    ipod touch-i3gs ile kullanacağım
    ses yalıtımı ve kablo kalitesinin güzel olması benim için iyi olur :)

teşekkür ederim
  • -0-100 TL
    -Oyun,Electro House Music,Dupstep vb.
    -Bass
    -Bilgisayar
    Bu arada ses yalıtımı iyi olursa...(odada uyuyan kişileri rahatsız etmicek kadar)

Aslında 1 tane kulaklık buldum fakat bazıları çok iyi bazılarıda kötü diyo kararsız kaldım açıkcası... (THERMALTAKE TT eSPORTS ISURUS PROFESYONEL KULAKİÇİ OYUN KULAKLIĞI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard2A6 -- 2 Mart 2014; 23:55:21 >
  • Selamlar,

Arkadaslar kulaklık tavsiyenizi bekliyorum.
    butce 70-80 tl civarı.. fp oranı iyi olup az daha yuksek fiyatta olursa onu da alabilirim.
    daha cok alternative rock ve rnb dinliyorum.
    lg g2 telefonumda kullanacağım, telefonun kendi kulaklığını kullananlar çok iyi diyor fakat ben kulakiçi kücük olan kulaklıkları kullanamıyorum.
    bana tavsiye edeceğiniz kulaklıklar normal kulakici kulaklıklar olabilir.
    telefonla kullanacağım icin mikrofol olması şart.
    konuya cok yabancıyım o yuzden şöyle anlatayım,
    samsung telefonumdan kalma kulaklığımı kullanıyordum 1 senedir, en güzel yanı kabloların biri kısa diğeri uzundu. sol kulaklığı takmak icin kablo ensemden geciyordu yani.
    aynı ozelliklerde bir kulaklık tavsiye ederseniz harika olur.
    simdiden tesekkürler
  • Arkadaslar en fazla 40-60 tl arasi kulakici kulaklık ariyorum ama bu zamana kadr aldigim tum kulakliklar kulagimdan dustugu icin istedigim gibi kullanamadim o yüzden kancali deniliyor galiba onlardan kulagimin arkasina gecirerek kullanacagim.
    Müzik turu olarak genelde rap dinliyorum eminem, dmx filan tizleri patlamasin yeter birazda bass olursa guzel olur kaynak olarakta note-2 ttpod player kullanacagim.Buyuk magazalarda bulunabilirse yani online alışveriş imkanim pek yokta.

Edit:kulakluktan teli kontrol edebilirsek sahane olur sadece sarki degistirilse yeter ses olmasada olur.
    Lütfen yardimci olurmusunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eufrat -- 4 Mart 2014; 18:31:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi bakayım dedim başlığada, istek çok öneri hiç yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sivert

quote:

Orijinalden alıntı: lapacı35

arkadaşlar müzik dinlemek için 20-30 max 50 liraya kulakiçi bir kulaklık alıcam tavsiyelerinizi bekliyorum..

40 liraya şu kulaklığı alın. 70 liralık creative'den çok daha iyi ve sağlam 2 yıldır kullanıyorum. zamanla mükemmel ses vermeye başladı. bendekine 50 lira verseler satmam o kadar diyeyim.

http://www.n11.com/philips-she6000-kulaklik-P16679944?cid=700501_philips-she6000-kulaklik-P16679944&ref=akakce&v=1.33.1

hocam kulaklığın yalıtımı nasıltoplu taşıma araçlarında son ses dinlemek sıkıntı verir mi? kulaklıktan hala memnun musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: gozelle

quote:

Orijinalden alıntı: sivert

quote:

Orijinalden alıntı: lapacı35

arkadaşlar müzik dinlemek için 20-30 max 50 liraya kulakiçi bir kulaklık alıcam tavsiyelerinizi bekliyorum..

40 liraya şu kulaklığı alın. 70 liralık creative'den çok daha iyi ve sağlam 2 yıldır kullanıyorum. zamanla mükemmel ses vermeye başladı. bendekine 50 lira verseler satmam o kadar diyeyim.

http://www.n11.com/philips-she6000-kulaklik-P16679944?cid=700501_philips-she6000-kulaklik-P16679944&ref=akakce&v=1.33.1

hocam kulaklığın yalıtımı nasıltoplu taşıma araçlarında son ses dinlemek sıkıntı verir mi? kulaklıktan hala memnun musunuz?

yalıtımı çok iyi diyemem. kulaklığın arkası açık olduğundan ses kalitesi ve sahne genişliği artıyor ama dışarı ses verme de artıyor. araçlarda dinlemek hiç sıkıntı vermez ben son ses dinleyemiyorum fazla geldiği için ama gene de yüksek seste hiçbir şikayet gelmedi etrafta bugüne dek, o kısmını düşünmeyin bence.

• Arkadaşlar Sony NWZ-W273 modelinin aynısının radyolusunu arıyorum , su geçirip geçirmemesi önemli değil , radyo olsun , kulaktan düşmesin yeter.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.