Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
31
Favori
145.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes soruyor ama cevap verme zahmetinde bulunan yok. Maalesef çok boş kalmış buralar.
  • arkadaşlar ben arada bass arada tiz bazen de dengeli türler dinlerim.şimdi gelelim sadede,bana öyle bir kulaklık lazım ki çok kaliteli olacak sesi de çok iyi olacak.bütçe 0-200 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCe

Arkadaşlar merhaba,

Bildiğiniz üzere kulaklık bölümümüzün yeniden yapılandırılması kapsamında bazı revizyonlar yapıyoruz. Bu revizyonların bir parçası olarak -bölüm düzenini sağlamak amacı ile- bütçeye göre tavsiye başlıklarını sizlerin kullanımına sunacağız. Bundan sonra bütçenize göre isteyeceğiniz tavsiyeler için bu başlıkları kullanmanızı rica ediyoruz.

Bu başlıklar haricinde açılacak olan tavsiye istek konuları kilitlenebilir / silinebilir, bilginize.

Tavsiye isterken;

-Bütçenizi,
    -Ağırlıklı olarak ne tür müzikler (rock, pop vs.) tercih ettiğinizi,
    -Hangi karakterde (bass, dengeli vs.) ses tercih ettiğinizi,
    -Hangi kaynak (müzik çalar, telefon vs.) ile kullanacağınızı,
    -Varsa diğer farklı tercihlerinizi, belirtirseniz daha hızlı ve doğru şekilde yardım alabilirsiniz.

Hepinize iyi forumlar dilerim.

şey,ben 0-150 tl bütçem var.her türden müzik dinlerim.alacağım kulaklık biraz da dayanıklı olsun istiyorum.ne önerirsiniz?

• MH650C mi EX300 mü?
    EX300 ise, AP Olanımı SL olanımı tercih edersiniz, aralarındaki farklar nelerdir?

Şansımı birde böyle deneyeyim
  • merhaba, düz kulak içi kulaklık arıyorum, ne önerirsiniz?

-Bütçe: 0-100 TL
    -Dinlediğim Müzik Türleri: Metal, Rock
    -Tercih ettiğim ses: dengeli,
    -HTC 8S markalı telefonumda kullanacağım,
    -Kulağın içine giren kulaklıklardan değil, düz kulakiçi kulaklıklardan istiyorum.
    şu linkteki gibi:http://www.elmasepeti.com/Sennheiser-MX-470-Kulakici-Kulaklik-Siyah-_11758.html

önerilerinizi bekliyorum.
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Sony MH1C / MH1 kulaklık performnsı s3 de tam olarak nasıl en önemlisi uyumlulu tablosunu tam olarak anlayamdım yani ileri geri play stop gibi işlemleri kulaklılk üzerinden yapabiliyormuyuz yardımcı olursanız sevinirim
  • Sonynin B162 mp3ünde verdiği kulaklıktan kullanıyordum, bugün bozuldu. Bol keseden bas verişini çok seviyordum. Kulakiçi alacağımı düşünüyorum ama kibarsa kulak üstü de olabilir. Popüler yabancı şarkıları dinlerim (david guetta, pitbull vb.). Çok tavsiye edilen Ep630u denedim ama bass denen bir şey yoktu, bense bası çok bi kulaklık arıyorum.

Bana verilen tavsiye:

Sony MDR V150W
    Sony MDR EX50LPW

MDR V150W daha çok kafama yattı gibi, dj kulaklığı bassları çok iyi diyorlar. KAfaüstü ama kibar duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 28 Kasım 2013; 17:48:21 >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=84583542

100tl'ye kadar bu kulaklığı alın rahat edin. Forumda, sağda solda okudum alanlar çok memnun.

Bir de v-moda var bulursanız o da olur.

• D-Bütçem : 0-150 TL

-Ağırlıklı olarak pop r&b hip-hop pop yeri geldiğinde slow tarzı YABANCI müzik dinliyorum.

-Karakter olarak dengeli olması gerek, doygun bass ve temiz sesli olmalı. (boğuk veya tiz sesler olmamalı).

-Noteboo'umda ve Galaxy Note 3 ve nokia e63 cihazlarımda kullanıcam.

-Uzun süreli kullanımlarda kulağı acıtmayacak ve kaliteli kablosu hemen deforme olmayacak bir kulaklık arıyorum.

-------------edit--------------

-Kulaklıgın üzerinde ses açıp kapama panelinin bulunmasını isterim
    -Dışarıya ses vermemesini ama kulaklıktan yüksek ses çıkısı olması önceliklidir
    -Daha önceki mesajlarda vermiş olduğunuz Audio-Technica ATH-CKM500 In-Ear Headphones kulaklık benim için uygunmudur
    -Linkteki ürün sizce orjinalmidir ?

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Genuine-Original-CKM500-Premuim-Noise-Cancelling-Dynamic-Bass-Inner-Ear-Stereo-Music-Headphones-Earphones/1358698137.htm

değerlendiren arkadaşa şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Classkill -- 1 Aralık 2013; 17:54:01 >

• İyi günler cx 200 bozulduktan sonra kulaklık arayışına tekrar giriştim bütçem max. 150 lira biraz daha ekleyip cx 300 almayı düşünüyordum ama herkes fiyatını haketmediğini söylüyor brainwavz türkiye de var mı varsa nerede satılır ? Ya da media marktdan kulak içi beats (hearth beats ) alabilirim kullanan arkadaşlar onun hakkında yorum yapabilir mi ? Tekrar söylüyorum bütçem 150 tl ufak oynamalara olabilir (160 , 180 vb ) tavsiyelerinizi bekliyorum
    -Genelde alternatif rock,hiphop dinlerim
    -Dışarıdan sesi iyi yalıtmalı genelde metroda otobüste dinlediğim için ağlayan çocuğun sesini dedikodu yapan teyzeleri duymak istemiyorum
    -Aynı şekilde dışarıya az ses vermeli yüksek sesle müzik dinlerken yanımdaki amcayı rahatsız etmek istemem
    -Kablosu çabuk deforme olmamalı
    -Panel olursa süper olur

NOT: Galaxy gio'da kullanacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakadur -- 3 Aralık 2013; 20:06:16 >
  • Max bütçe 45 TL
    Rock-pop karışık dinliyorum
    Müziği Nexus 4 'de dinleyeceğim ses kalitesi çok iyi değil yalnız şuan kullandığım kulaklık az ses veriyor.
    Baslar kuvvetli olursa iyi olur.

Creative ep-630 öneriyorlar hep siz ne dersiniz teşekkürler.
  • yakın tarih içersinde ibeats kulaklığımda sorun çıktı sol taraftan kısık ses gelme gibi 0-150 lira aralığında bundan daha iyi kulaklık tavsiyeleriiz varmı?
    önereceğiniz kulaklığın bununla kıyaslamasınıda yazarsanız sevinirim
  • Sony MH-EX300AP

Arkadaşlar asya telekom'u bilen bilir uzun yıllardır sony ericsson yetkili servisi olarak hizmet veriyorlar. Benim de firmayla uzaktan yakından herhangi bir bağlantım yok ama sizin menfaatinize olacak bir durum olduğu için yazma gereksinimi duydum. ben yaklaşık 3 haftadır kulaklık arayışındaydım bütçeme uygun olarak bu kulaklıkta karar kıldım. satın almak için güvenilir bir yer aradım, çünkü piyasada bolca bulunabilen bu kulaklığın sahtesini almak istemedim.

Orjinalliğinden şüphe edemeyeceğimiz Sony mh-ex300ap asya telekom stoklarında mevcut. 30 liraya satıyorlar, kargosunu da onlar ödüyor.

satın almak için ostim@asyatelekom.com.tr adresine e-mail atın, bir hesap no veriyorlar, eft yapıyorsunuz ertesi gün aras kargo ile teslim alıyorsunuz. Bilgilerinize.

Ayrıca herhangi bir broşür garanti belgesi, yaka klipsi yada taşıma kılıfı gelmiyor kulaklıkla birlikte bunu belirteyim, sadece küçük-orta-büyük kulaklık uçları ve kulaklığın kendisini gönderiyorlar.

• bütçem 150tl ye kadar ama üstüne biraz daha katabilirim
    dinlediğim müzikler metal ve rock ağırlıklı ama arada farklı türde dinlerim pop rap elektronik gibi
    sesi dışarıya az versin
    bilgisayarda da kullanacağım için kablosu biraz uzun olmalı(müzik 1. planda bilgisayarda zaten müzik film oyunda kullanıcağım pek önemli değil)
    bilgisayar dışında telefonda kullanıcağım.Telefon ve bilgisayardada spotify dan dinleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aitheph -- 8 Aralık 2013; 20:31:13 >
  • Classkill C kullanıcısına yanıt
    CKM500 test etmedim ama yorumlar olumlu yönde. CKM99 modelinin sahnesi tizleri fiyatına göre gayet iyi. Bütçenizi arttırabilirseniz tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar bütçe 150 TLye kadar.Dinlediğim müzikler genelde elektronik.bass falan sevmem normal dinlerim ekolayzırla falan uğraşmam.Telefonla kullanacağım,bir öneriniz var mı?
  • -25 tl civarı
    -Her türü dinlerim ama bası iyi olsa güzel olur.
    -Ipoddan dinleyecem 320kpbs
    -Kanal içi olanları kullanamıyorum. Meşhur mx170 i almayı düşünüyorum ama önce size danışmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *siteci* -- 24 Aralık 2013; 13:43:06 >
  • Mair kullanıcısına yanıt
    Hocam Sennheiser MX470'lerimi alalı yaklaşık bir sene oldu ve artık sol taraftan ses gelmiyor,ben de yeni kulaklık almaya karar verdim. Açıkçası memnun sayılırdım da.
    Ben metal müzik dinlerim ve aynı zamanda gitar çalıyorum bu yüzden 320 kbps'den aşağı kalitede şarkı yok telefonumda. Ekolayzır kullanırım. Hem basları hem de çiğ gitar tonlarını duymak isterim.Kulakların içine giren kulaklıkları pek sevmiyorum istediğim tarz mx470 tarzında kulağı dolduran.
    Şimdiden teşekkür ederim.
  • Rock,Rap,Pop,Klasik hemen her türden müzik dinlerim. Bass'ların güçlü, seslerin net olması önemli.
    Tiz yada boğuk sesler olmamalı. En önemlisi yalıtım. EP630 ALDIM YALITIMI REZALET
    ondan önce sennheiser cx-180 kullanıyordum gayet memnundum birine sattığım için buralardaki önerilere de bakarak EP630 almıştım.
    Gerçekten hiç memnun değilim. Sony telefonumla kullanıyorum her türlü ekolayzır vs ayarıyla oynarım. Bütçe Max 70-80 lira olabilir.
    Zaten aşırı önerilen bir şey bulamazsam yine sennheiser cx180 alırım. Şimdiden teşekkürler
  • yanlış yere atmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 4 Ocak 2014; 11:56:37 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.