Şimdi Ara

0 532 li hattın prestijine inanıyormusunuz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
510
Cevap
4
Favori
34.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık bedava dağıtıyorlar ne prestiji bir numara devamıyla güzelse güzeldir 531 hariç
  • Yinede ben insanlar üzerinde bir etkisi olduğuna inanıyorum
  • cep telefonu ve operatoru ilk ciktiginda 1500 dolara alinan netas telefon ve 532 li hattin prestiji vardi ama simdi vodafon a tasidim prejtiji bilmiyorum ama iki defa telefon ettiler satmak isterseniz numaranizi almak istiyorum diye ne kadar isterseniz veririm diyorlar satmamistim simdi o teklif gelecek hic durmam
  • İnsanın prestijini telefon numarasından almamalı, almasa gerek. Bir numara prestijliyse bu olsa olsa operatörün prestijidir. Onu kullanan prestijli olmaz, sadece prestijli operatör numarasını kulanmış olur. Yani prestij satın alınabilir bir durum olarak olmasa gerek, olmamalı. Her kurum, kuruluş, firma ya da insan kendi prestijini kendi emeğiyle oluşturmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeliaSonera

Bende en az 10 yıllık 532 225 xx xx şeklinde başlayan hat var. Bu hat Turkcell'den hiç çıkmadı. 5 sene kadar önce Churn hat özelliği çıkınca gidip Vodafone'dan (o zaman Telsim'di) 542 225 xx xx'i yani sonu aynı başı 542 olan numarayı almıştım.

Şimdi;

532 225 xx xx
    542 225 xx xx

Kartvizitimde bu şekilde iki numara birden yazıyor. Kartviziti verdiğim insanların hemen dikkatini çekiyor, bir kısmı oooo diyor.

Birde gereksiz insanlara verdiğim 531 ile başlayan bir numaram var. Bu numara hoş bir numara ve 531 531 xx xx şeklinde olan ve ilk defa 531 çıktığında faturalı olarak aldığım bir numara. Bunun dışında DH gibi veya bazı numara isteyen facebook gibi sitelere üye olurken kullandığım 531 ile başlayan açık hattım var.

Eğer aradığınız kişi 532 hattını Turkcell'de kullanıyorsa prestiji var. Ayda 40.000 TL kazanan bir müşterimin 532 2xx xx xx şeklindeki numarasını Avea'a taşığını öğrendikten sonra gözümde epey değer yitirdi. İnsan olarak iyi insan ama psikolojik olarak insanın kafasında neden sorusu yer alıyor.

İnsanların görmüş olduğu prestijli kavramı, "eski" oluşundan gelmiyor mu?

Yoksa Turkcell kullanıp, kullanmamakla ne alakası var ki?

Bence 532, çok eski kullanıcı imajı veriyor. Ha Avea, ha Vodafone. Kendine uygun tarife neredeyse, oraya geçer. Bence normal

Turkcell ama 539 539 xx xx şeklinde bir numara niye prestijli değil?

Yeri gelmişken şu 542 ile ilgili bende bir konu açacaktım tam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 6 Mart 2011; 19:42:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TeliaSonera

Bu numara hoş bir numara ve 531 531 xx xx şeklinde olan ve ilk defa 531 çıktığında faturalı olarak aldığım bir numara.

şaka mısın hocam numaraya bak
  • Bir hat 532'li ama kontörlü de olabiliree ne olacak o zaman karizma silindi mi yani? bence bunlar boş işler

• 532 li birisini görünce aklıma direk durağan bir insan geliyor Geneldede faturaları düşük oluyor bu insanların (fatura merkezim var)

sebebi ise :

Eski tip müşteri ve paket felan anlamıyor. az konuşuyor az ödüyor..Yeni nesil biraz daha fazla ödüyor..

Bununla prejtij ölçmek meselesine gelince, biraz komik oluyor. Knedinizi biraz küçük düşüyorsunuz bence..
  • Kafamızda nasıl bir imaj oluşturulmuş bilmiyorum ama, bana göre;

532 hat demek herşey demek değil ama, bir çok insan için çok şey demek.
    Bir iş adamının, 535-531 gibi bir numara kullanması bana komik gelir. İsterse faturalı ve ayda 2000 tl fatura ödüyor olsun.

Herkes için bu aynı değil ama, numaranızı verirken 532 li bir numarayı verdiğinizde karşıdaki insanda bıraktığınız intiba ile, 531 li bir numarayı verdiğinizde bıraktığınız intibaa maalesef aynı değil.
  • 27 yaşındayım. İlk hattım 0532 604 .... dü, yanılmıyorsam 99 senesinde falan almıştım fakat o zaman yaşım 18 altı olduğundan hat babamın adınaydı. Neyse askere gittiğim esnada aria (şimdiki avea) hat almıştım ucuz diye :D fakat askerden döner dönmez 0532 7.... diye başlayan bir hat aldım kendime. Neden bilmiyorum ama bende de 0532 takıntısı var. Nerden baksan 3-4 senedir bu hattı kullanıyorum ve insanlara telefon numaramı verdiğimde gösterilen tepkiden 0532'li numaraya değişik bi gözle baktıklarını anlayabiliyorum (ya da bana öyle geliyor :D)
  • ya arkadaşlar bende 532 li hat kullanıcısıyım...5 seneyi geçgin bir süredir kullanıyorum...geçenlerde bi ustayla görüşmem oldu evde bi iki yapılacak vardı...adam abi gelince çağrı atarım dedi..bende gırgırına dedimki abi ben arıyamam çok yazıyo....Adam güldü boşversene abi 532 li hat kullanıyosun senmi arıyamıycan dedi...

yani biz inanmasakta piyasada 532 li hattın bi ağırlığı var...beni arıyan numaralar 535 olunca ben iplemiyorum açıkcası....heleki avea ysa hiç iplemiyorum...
    yanlış anlaşılmasın avea kullananlara lafım yok..sadece öyle bi psikoloji içindeyim...
  • bende son cümlenizden dolayı şaka mı demiştim
  • yerine göre vardır yerine göre yok eskisi gibi populerligi kalmadı
    eger genc ise kullanan kişi hava atmak amacıyla alındıgı akla geliyor hemen
    eger 40 yas ustuyse normal
  • 532 731 serisi hat kullanıyorum şu anda, bir de 532 243 serisi hattım vardı kapattırdım.

532 başka ama ya :) ama parayla almadım yani ekstra para vermedim almak için hat açılış ücreti vergiler falan yani turkcell aldı, time tek kuruş vermedim.
  • 505 3... diye devam eden numaram var. Sim kartı da AYCELL.Bence prestij budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

532 li birisini görünce aklıma direk durağan bir insan geliyor Geneldede faturaları düşük oluyor bu insanların (fatura merkezim var)

sebebi ise :

Eski tip müşteri ve paket felan anlamıyor. az konuşuyor az ödüyor..Yeni nesil biraz daha fazla ödüyor..

Bununla prejtij ölçmek meselesine gelince, biraz komik oluyor. Knedinizi biraz küçük düşüyorsunuz bence..

Tam yerinde bir yorum, 1996'dan beri ilk aldigim 532'li hatti kullaniyorum, beni paket maket ilgilendirmiyor, yurtdisinda yasamaya basladigimdan beri fatularda dusuk geliyor, bu arada 2 yildan beri 100mb internet paketi odedigimi tesaduf eseri farkettim ve iptal ettirdim.

Tam duragan musteri ornegi... cok guzel deyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: bayramefendi

505 3... diye devam eden numaram var. Sim kartı da AYCELL.Bence prestij budur

evet gerçekten inanılmaz bir prestij, sim kartını çıkarıp gösterirsin artık etrafındakilere
  • 532 li t.cell hattı geçmişten beri kullananlar, hayatta bir duruşu olan insanlardır. öyle ayran gönüllü değillerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

532 li t.cell hattı geçmişten beri kullananlar, hayatta bir duruşu olan insanlardır. öyle ayran gönüllü değillerdir.

Yaklaşık 12 senedir 532 480 ile başayan bir numaram var ve genelde hep istikrarlı bir çizgi çizdiğimi düşünüyorum.

Ama artık hayatımda da bazı şeyleri değiştirmem gerektiğini düşünüp ayrıca vodafone imkanlarını görüp hem 532'li numaramı kontörlüye çevireceğim hem de 545 ile başlayan yeni bir numara aldım ve birkaç gündür kullanıyorum. (istesem 542 li de bulurdum)

Niye geçtim?

1. Bence artık 532'li numaranın bir prestiji kalmadı, etrafımdaki iş ortamındaki insanları gözlemliyorum insanlarda o kadar 532'li numara artık yok

2. Turkcell'de kendimi hep aldatılmış hissettim. Numara taşımanın geldiği 2 yıl önce de ben numaramı avea'ya taşıdım, taşırken aradılar yok şöyle kampanya yapalım yok böyle kampanya yapalım, yaw dedim 10 senedir nerdesiniz? Gerçi birkaç ay sonra tekrar Turkcell'e döndüm.

Şuan bile vodafone her yöne 79 tarifesi ile Turkcell star 79 tarifeyi karşılaştırın Dünya kadar fark var

3. Benim aylık 101 TL gelmesi gerekiyor faturam, star plus paketindeydim; Turkcell 5000, ş.içi 5000, her yöne 3000, 1000 sms, 4 gb internet
    Ancak hiç 101 gelmedi ortalama 105 diyelim;

Şimdi vodafone da 95+11 = 106 Tl; vodafone sınırsız, sabit hat sınırsız, her yöne 3000dk, her yöne 3000 sms, 3gb internet, 180 dk yurt dışı birde samsung vawe II cep telefonu hediye. Ve ayrıca Samsun'un tepesinde oturuyorum, Turkcell'den daha iyi çekiyor, okuyan Samsun'lular damla sitesi cıvarına gelip deneyebilir.

4. KIR ZİNCİRLERİ
    Burada çok saygın arkadaşlarımız var, lütfen onlar üzerlerine alınmasın. Ancak bence artık bazı şeyleri aşmamız lazım, tüketicinin faydasına ne ise onu yapmamız lazım. Yakın arkadaşlarım bana kızıyor, niye vodafone'a geçtin, öyle numara bırakılır mı diye, sonra paketi açıklayınca öyle donup kalıyorlar. Aslında herkesin gönlünden geçen daha uygun bir tarife....

• quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

Orijinalden alıntı: killarmy

ben inanıyorum o yüzden kendime bir süre önce 532li hat aldım

bende

bendeeeee
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.