Şimdi Ara

0 532 li hattın prestijine inanıyormusunuz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
510
Cevap
4
Favori
34.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 532 230 400x nolu hattımın 7 ocakta taahhütü bitiyor. açıkcası şu son çıkan kamu plus 35liğe geçip sonra sırtımı geriye yaslamak istiyorum. yapmalı mıyım acaba. hatta çift hatlı telimi ( c5212) de satıp daha küçük daha teknolojik tek hatlı bir telefonla .
  • quote:

Orijinalden alıntı: highjacker

quote:

Orijinalden alıntı: kamyoncu61

Holdingleşme bünyesinde ilerleyen şirketler grubunun yönetim kurulu üyesi olarak ve ayrıca dostlarımın çoğunun bankacı-finansçı olmasından dolayı edindiğim bilgilere dayanarak verdim. Halen kredi risk ölçümünde ufakta olsa bir maddede bu olay göz önünde bulundurulur. Ayrıca information technology(bilgi teknolojileri) ekibi sadece otomasyon işiyle uğraşır. Kredi risk ölçümü belirleme kriterlerinde hiç bir yetkisi ve vasfı yoktur ;)

Merhaba,

Size kaynakla ilgili olarak bir soru sordum ve sizde cevabınızı vermişsiniz.
    Dilerseniz birbirimize işimizi öğretmeye kalkmayalım. Zira hangi projelerde görev yaptığımı yazmıştım, ya yazdıklarımı tam olarak okumadınız ya da anlamak istediğiniz şekilde yorumluyorsunu. Yazdıklarım içinde kredi onayladım ya da onaylama aşamalarına müdahale ettim vb hiç bir şey bulunmamakta iken siz bu tarz bir şey söylemişim gibi imada bulunmuşsunuz.
    İlgili projelerde kredi onaylayan ekiplerin kullandığı sistemleri hızlandıracak geliştirmeler yaptık ve kredi onaylayan ekiplerle testler esnasına gerçek ortam verileriyle çok sayıda işlem yaptığımız için kredi onayın tüm aşamalarını çok defa görme imkanım oldu.

Ayrıca, IT ekipleri sadece otomasyon işleriyle uğraşmaz, "IT ekipleri sadece otomasyon işiyle uğraşır" diye bir ön yargınız varsa kırmanızı tavsiye ederim.

İşinizi sizden iyi bilemem ancak yönetici konumunda olduğum için her işten, dalım olmasada az çok anlarım. İT ekipleri bankalarda otomasyon işi ve programlamalardan başka bir iş yapmazlar anlamında söyledim onu. Velakin kelam öyle zaten. En basiti kendi şirketlerimizde otomasyon, proglamlama, sistem yapılandırılması gibi işleri yaptırırken IT ekipleri bana rapor vermek zorundadır(anlayacağım şekilde). Yani size işinizi öğretmeye kalkmıyorum sadece bu konularda az çok bilgim olduğunu söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamyoncu61 -- 16 Aralık 2010; 23:05:13 >

• 30 liraya veriyorlar zaten prestij bunun neresinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

Orijinalden alıntı: bangsuui

Bana göre hiç değildi ama ilk çıktığı zamanlarda kimine göre prestijliydi, şimdi ise öyle bi durum kalmadı kanaatindeyim.

ilk zamanlarda 0532 numarası değil, cep telefonu sahibi olmak prestijdi. tek numara 0532 olduğu için zaten kıyaslayacak başka numara yoktu. asıl daha sonra başka hatlar ve numaralar çıktıkça 0532 nin prestiji oluştu, bu da ilk numara olmasındandır

@Cose Turche

yorumun gerçekten gülünç olmuş. bankalar, sigorta şirketleri; trcell, vodafone, avea gibi telekom firmalarından müşteri bilgi ve numaralarını alıp mesaj yağdırıyorlar. yani senin 0505li kontörlü hattına bile mesaj gelmesi bu yüzdendir, 0532 prestijsiz olduğundan değil. zaten hesap limitinin 700 tl'ye çıkmasıda çoğu şeyi özetliyor

çok kolay ulaşılabilen bir şeyin neresi prestijli ben onu anlamıyorum senin ek hesap limitin ne kadar ki vadesiz hesabında,gülünç felan konuşuyorsun,abimdede 532 var platinium üye her ay 200 lira deynek gibi fatura ödüyor siz prestijle kazık yemeyi birbirinden ayıramıyorsunuz,buna en yakınım dahil,madem bu kadar prestij meraklısısınız özel numaralar alın o zaman başında 532 bir şey ifade etmez ama 532-542-505 her ne ise özel numaralara sahipse prestijlidir...

başına operatör numarası koymadan bir numara vereyim sana X0X0001 bunun başına ne koyarsan koy bu numaranın bir özelliği,bir karizması var,prestij budur,0532 xyz ab tr gibi numaralar değil ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cose Turche

0532 nin karizması yerle bir bence avea hattım var sırf aradıgım 532 lilerin kaçının eski(tcell) oldugunu görmek için yarım saattir ödemeli atıyorum,10 kişiden 4 ü avea çıktı ,hattım 505 li ve konturlu olmasına rağmen bankaların kredi verelim limit yükseltelim diye kaç kere telefon ettiklerini bilmiyorum,daha bu sabah akbank mesaj attı ek hesap limitiniz 700 Lira oldu diye,yani sizin anlıyacagınız prestiji olan paradır 532 değil her 532 li adamda para olmaz,zaten boşuna parayla imanın kimde oldugu belli olmaz dememişler

Zaten sırf 532 kullanmış olmak için alıp sonrada turkcell faturaları bellerini büktüğü için taşıyan insanlar yüzünden 532 nin durum bu hale geldi. Sırf en eski kullanıcıları vede yeni alanların sadece platin üye olma koşulu ile almalarına izin verilseydi bu hatlar böyle ayağa düşmezdi. Siz 505 inizle ödemeli atıp sonrada parayla imanın kimde olucağı belli olmaz diyerekten kendinizi avutmaya devam edin :)

Ödemeli atmamın sebebi kaçakları yakalamak yoksa kimseye ödemeli attıgım yok,ericson 688 ilk çıktıgında 120 Milyon gibi bir paraya alıp 3** ** ** şeklinde başlayan 0532 li bir hatla kullandım,505 li olan numarada ömürümdeki ikinci numaram,siz prestij dersiniz ben kazıklanmanın hoşunuza gittiğinizi düşünürüm..

• quote:

Orijinalden alıntı: İğrenç Espiri Uzmanı

quote:

quote:

quote:

Bana göre hiç değildi ama ilk çıktığı zamanlarda kimine göre prestijliydi, şimdi ise öyle bi durum kalmadı kanaatindeyim.

ilk zamanlarda 0532 numarası değil, cep telefonu sahibi olmak prestijdi. tek numara 0532 olduğu için zaten kıyaslayacak başka numara yoktu. asıl daha sonra başka hatlar ve numaralar çıktıkça 0532 nin prestiji oluştu, bu da ilk numara olmasındandır

@Cose Turche

yorumun gerçekten gülünç olmuş. bankalar, sigorta şirketleri; trcell, vodafone, avea gibi telekom firmalarından müşteri bilgi ve numaralarını alıp mesaj yağdırıyorlar. yani senin 0505li kontörlü hattına bile mesaj gelmesi bu yüzdendir, 0532 prestijsiz olduğundan değil. [simage]zaten hesap limitinin 700 tl'ye çıkmasıda çoğu şeyi özetliyor [/simage]

Anlatmak istediğimde bu. Prestij meselesi kimlerin eline düşmüş haberimiz yok. Bu sadece numara değil cep telefonundada var 2008 yılında 2.600 TL verip 8800 Sapphire arte aldım ve halen kullanmaktayım. Ama bu meşhur çin malları sayesinde telefon yine ayağa düştü bütün çapulcularda var. 532 içinde aynı şey geçerli o yıllarda cep telefonu almak büyük paraydı ve bazıları sanki o yıllardan beri cep telefonu kullanıyor ve halen aynı hattı kullanıyor, çok istikrarlı bir insan görüntüsü yakalamak için bu hatları ayağa düşürdüler. Yakında aldığımız lüks araçların aynı marka amblemli taklitlerini çapulcu takımında görürseniz hiç şaşırmayın derim ben.

Ayne sana katılıyorum..bende 8800 gold olanından aldım ama çapulcu takımı yüzünden sadece özel davetlerde gala gecelerinde yanıma alıyorum..dışarda elimde gören ilk söylediği laf çakma mı,gına geldi bana bu laftan

Arabada çakarlar diyorsunuz yani ,davetler gala geceleri görende hepinizi saab,chrysler,volvo,rolls royce,maserati kullanıp şehirden şehire özel helikopteriyle gidiyor sanıcak,kendi paranız istediğiniz yere harcarsınız ancak bir şeyin karizmatik ve prestijli olmasını istiyorsanız herkeste olmayan bir şeye sahip olmanız gerekir,tabi bu benim görüşüm,bu bağlamda telefon hattıyla prestij sağlamak istiyorsanız başına ne gelirse gelsin telefon numaranız özel olmalı...Arte-Gold alıp prestijli demek ise tamamen çuvallamadır alırsınız Vertu olay biter kimsede soramaz size çakma mı diye...

• arkadaşlar biz de denedik iki ayrı hattan msj attık kredi için 532 li hatta 15000 lira avea hattına 5000 lira kredi çıktı.gerçekten prestij bakmayın siz geçen sürekli arıolar xclusive kart verelim gold card verelim. Lacosttan aradılar %20 indirim için aynı şekilde bi baktım amsterdam red light districtten aramışlar özel bi parti varmış ona davet ettiler. hollandada bile acaip prestijli bu 532li hat.
  • ilginç
  • 5327xxxxxx benim numaram da :) 532 olması hoşuma gitmiyor değil tabii ki , uzun yıllardır kullanıyorum ama şu an turkcell değil vodafone :)) faturalı yine
  • quote:

quote:

quote:

@Cose Turche

yorumun gerçekten gülünç olmuş. bankalar, sigorta şirketleri; trcell, vodafone, avea gibi telekom firmalarından müşteri bilgi ve numaralarını alıp mesaj yağdırıyorlar. yani senin 0505li kontörlü hattına bile mesaj gelmesi bu yüzdendir, 0532 prestijsiz olduğundan değil. zaten hesap limitinin 700 tl'ye çıkmasıda çoğu şeyi özetliyor

çok kolay ulaşılabilen bir şeyin neresi prestijli ben onu anlamıyorum senin ek hesap limitin ne kadar ki vadesiz hesabında,gülünç felan konuşuyorsun,abimdede 532 var platinium üye her ay 200 lira deynek gibi fatura ödüyor siz prestijle kazık yemeyi birbirinden ayıramıyorsunuz,buna en yakınım dahil,madem bu kadar prestij meraklısısınız özel numaralar alın o zaman başında 532 bir şey ifade etmez ama 532-542-505 her ne ise özel numaralara sahipse prestijlidir...

başına operatör numarası koymadan bir numara vereyim sana X0X0001 bunun başına ne koyarsan koy bu numaranın bir özelliği,bir karizması var,prestij budur,0532 xyz ab tr gibi numaralar değil ...

Bunun basina 531 koyalim. Bence hic guzel olmadi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

quote:

quote:

@Cose Turche

Bunun basina 531 koyalim. Bence hic guzel olmadi :)

aynen katılıyorum 531 ne ki yaa :) direk aklına ne geliyo, bence de hiç güzel olmadı yanii

• Bu konunun bu kadar tartışılıyor olması dahi, bence bu soruun cevabını veriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethiyetv

En azından 536, 539 numaralı telefon numarasına sahip kişilerin numaraları devamlı değiştiriyor ama 532 numaları birisinin telefonu değişmesi gibi bir durum olmuyor.

+1000

535 532 li kişiler numara değiştirmezken ellerinde olan numarayı tutarken 536 537 539 vb. sürekli numara değiştirmekte.

Benim bir 535 birde 532 2... lü hattım var 13 yıllık hatlarım...
  • hattın kaç senelik olduğu önemli değil prefixi önemli
  • Niyeyse icra takibine konu olan adamların telefon numaraları 532 liyle başlıyor :D

Konuşursam bazı 532 peşinde koşan arkadaşların gücüne gider neyse size 532 li günler dilerim. Yemeğe ekmek bulamayıp, para yazacak diye cep telefonunu süs eşyası gibi kullanan, Tcell i New York borsasına sokan zihniyet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiwaxiaa

quote:

Orijinalden alıntı: fethiyetv

En azından 536, 539 numaralı telefon numarasına sahip kişilerin numaraları devamlı değiştiriyor ama 532 numaları birisinin telefonu değişmesi gibi bir durum olmuyor.

+1000

535 532 li kişiler numara değiştirmezken ellerinde olan numarayı tutarken 536 537 539 vb. sürekli numara değiştirmekte.

Benim bir 535 birde 532 2... lü hattım var 13 yıllık hatlarım...

532 li kisiler numara değiştirmediği için mi piyasada hala 532 li hat mevcut durumda.
  • Şu mesajları okuyunca bir kısım arkadaşlarda hala 532 nin önemli bir prestij konusu olduğunu anladım.

benim halen 532 3......... lü bir numaram var ve şu prestij olayını anlamış değilim. Ama madem bu kadar önemli ve prestijli numara şu 532, iyi bir fiyat veren bir arkadaşa derhal satarım.

Bu sayede şu 532 li hatların prestijinin ne kadar olduğunuda öğrenmiş oluruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

sahip olduğu prestiji satmayı düşünenler, sahibinden.com a ücretsiz ilan verebilirler.http://www.sahibinden.com/search.php?b[search]=turkcell&c=1314

dh 2. el bölümünde pek rağbet göreceğini sanmam

Yanlış anlaşılmasın ben prestijli olduğunu asla idda etmiyorum (konudaki diğer mesajlarımı okursanız eğer...)

Sadece burada bukadar bu numaranın prestijine inan varsa şu prestijin fiyatını bi görelim diye satıyorum....

• quote:

Orijinalden alıntı: True_Sun

Şu mesajları okuyunca bir kısım arkadaşlarda hala 532 nin önemli bir prestij konusu olduğunu anladım.

benim halen 532 3......... lü bir numaram var ve şu prestij olayını anlamış değilim. Ama madem bu kadar önemli ve prestijli numara şu 532, iyi bir fiyat veren bir arkadaşa derhal satarım.

Bu sayede şu 532 li hatların prestijinin ne kadar olduğunuda öğrenmiş oluruz..

benim de aynı şekilde numaram var ama seninkinin son dört rakamı xy xy şeklindeyse (31 31 hariç) uygun bir fiyata alırım.

* * *

prestijli olmak başka, çok para etmek başka ayrıca bana göre. normal 532 li hatları parasız açan bayiler de çokça vardı yazın. şimdi hala vardır. 8 milyon tane 532 li numara var ne de olsa. bunların da 1 milyon tanesi 2 ile başlıyor.

mesela avea'ya geçmiş ya da ön ödemeliye dönmüş bir 532 nin ne prestiji olucak? ya da 20 küsur yaşlarda birine aitse ne prestiji olucak?

532 li bir numara sahibinin imajıyla ve yaşıyla bütünleşebiliyorsa prestijlidir. 532 tek başına bir şey ifade etmez ama görünen toplam imajı da tamamlayıcıdır. diğer her şey dökülüyorsa 532 tek başına tabii bir prestij sağlamaz.

şu atasözü aklıma geldi: at sahibine göre kişner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin Hood -- 23 Aralık 2010; 5:32:20 >

• artık iptal olan hatlar satıldığı için bir anlamı kalmadı eskidendi o prestij
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.