Şimdi Ara

0 549 780 00 09 C Bilgi Islem Sirketi ?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    beyler vodafone abonesiyim.ancak vodafone musteri hizmetlerinden yardim almama ragmen bu numaraya sahip c bilg islem sirketi(ne olduguna dair hicbir bilgim yok).cepten surekli kontor yiyor.icinizden bu numarayi sizde bulma olasiligim cok az ama belki yardiminiz dokunur dusuncesiyle bu kisimdan yardim bekliyorum.
    simdiden tesekkurler..

• Bizden ne yardımı bekliyorsunuz ki, numarayı arayıp aboneliklerini iptal ettir.
  • Aboneliğinizi 1023'e "iptal muzik" yazıp sms atarak iptal edebilirsiniz.

Muzik.Net abonelik modeliyle çalışan bir servistir. Abonelik bedeli haftalık 10 SMS/20 kontördür ve haftalık yenilenir. Tüm servisler için standart SMS tarifesi geçerlidir. CE San. Tic. A.Ş. hizmetidir. Muzik.Net wap özellikli hizmetleri için telefonunuzun WAP veya GPRS özelliklerini destekliyor olması ve ilgili ayarlarının yapılmış olması gerekmektedir. WAP/GPRS ücreti, Muzik.Net servisi ücretine dahil olmayıp, abonesi bulunduğunuz GSM operatörü tarafından belirlenerek tahsil edilmektedir. Bu servis TURKCELL, VODAFONE ve AVEA altyapıları kullanılarak sunulmaktadır. Muzik.Net aboneliğinizi sona erdirmek için kısa mesaj ile iptal yazıp 1023'e gönderiniz ya da müşteri hizmetlerimizi arayınız Avea aboneleri için Müşteri Hizmetleri: 05557383700 Turkcell Aboneleri için Müşteri Hizmetleri:05327559090, Turkcell Müşteri Hizmetlerimiz
    Hergün 8:30 - 24:00 arası hizmet vermektedir. Vodafone Aboneleri için Müşteri Hizmetleri:05497800009

wap.muzik.net adresinden Müzik.Net aboneleri gelen mesajlarını görebilir, etkinlik listesine ulaşablilir, radyo programlarının son durumunu takip edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Kuşçu -- 13 Ekim 2009; 13:42:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.