Şimdi Ara

0.9 tce motor surus karakteri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
7.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Onyargisiz

Bu motor direk enjeksiyonludur lpg takildiginda yuzde 10-15 oraninda benzin de puskurtur yani lpg ile benzini ayni anda kullaniyor o yuzden tasarruf orani atmosferik motorda yuzde 45 iken bunda yuzde 30-35 kadardir fiyati ise su anki kurlara gore 5500 liraciktir lovato turkiye yazip aratirsaniz fikir sahibi olmadan once bilgi sahibi olabilirsiniz...

Alıntıları Göster
    0.9 tce motor için bahsediyorsak, direkt enjeksiyonlu değildir. Çok noktadan enjeksiyonludur. Atmosferik motorla aynı püskürtme sistemi vardır. Aynı anda benzin kullanmaz.

Sizin bahsettiğiniz direkt enjeksiyonlu motor 1.3 TCE motor. İsminde TCE olmasına aldanmayın. O tce renault'un yeni motor teknolojisinin isimlendirmesi.

• petrolheadlerle

merhaba bu tabir ne demek bilmiyorumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

0,9 tce motora Atiker montajı yapıp taksi olarak Tokat'ta 280 binde halen tıkır tıkır çalışan bir Sandero var.

Ha şu var turbo benzinli bir motor enjektör kalitesi iyi olması gerekiyor bu sebeple BRC, Lovato, landirenzo, prins gibi markaların standart kitleri fazlasıyla iş görüyor.

1,6 atmosferik motor Duster ile 0,9 tce motor sanderoda gelen landirenzo kit birebir aynı. Özel bir kite ihtiyaç duyulmuyor yani turbo olduğu için.
    Brc regulator yapmayi beceremiyor eger lpg taktirmayi dusunurseniz aklinizda bulunsun prins lovata kme iyi kitler satar fakat lpg montajinda calisanlar kafalarina gore ucuz enjektor tercih edebilirler sagolsunlar makine muhendisleri odasindan alip yetkiyi tse verdiler onlarda regulatore gore marka isimlendirmesine gecti siz lovato taktirdiginizda sadece regulator ve beyin lovato oluyor enjektor tesisat felan en ucuz markalari kullaniyorlar ona dikkat etmekte fayda var her isin cakalligini buluyorlar nasil milletiz anlamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LPG taktırmayı düşünen varsa bilgi mahiyetinde söylüyorum. Fabrikasyon LPG'li Renault ve Dacia araçlarda Landirenzo kullanılıyor. Muhtemelen en iyi çalışan sistem bu. Çeşitli arge ve mühendislik parametreleri gözetilerek fabrikasyon lpg uygulandığını farzedersek daha uyumlu çalışabilir bu motorda.
  • Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    O konuda haklısınız. Landirenzo takıyorlar corollalar ucuz olan kit sorun çıkarıyor, ustalar da çakallık yapıp ucuzu takınca problem çıktı hep.

BRC bölge bayisi var Çorum'da. Çok iyi montaja sahipler ki zaten BRC dışında kit takmıyorlar. Regülatör niye beceremiyor bilmiyorum ama sorun yaşayan görmedim hiç.

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

O konuda haklısınız. Landirenzo takıyorlar corollalar ucuz olan kit sorun çıkarıyor, ustalar da çakallık yapıp ucuzu takınca problem çıktı hep.

BRC bölge bayisi var Çorum'da. Çok iyi montaja sahipler ki zaten BRC dışında kit takmıyorlar. Regülatör niye beceremiyor bilmiyorum ama sorun yaşayan görmedim hiç.
    fabrikasyon lpg'li corolla var mıydı hocam?
  • ivenrec kullanıcısına yanıt
    Bayiler landirenzo takıyor dışarı ile anlaşmalı olarak.

• vetenes kullanıcısına yanıt
    BRC diye biliyordum ben toyotoda.

Fabrikasyon LPG'li olarak neden üretmiyolar ki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.