Şimdi Ara

0 araba tavsiyesi Acele Lütfen... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sınıfının en az yakan motoru olduğu iddiasında olan motorlar olan dci ve m jet (ki bahsettiğim yer bodrum erzurumun tam zıttı iklim olarak) dahi 6.5-7 lt şehir içi verisi verebiliyorlar. Bu motorların 6.5- 7 lt yaktığı yerde FOCUS bunlardan aşağı yakmaz demek istiyorum. Eğer erzurumda 6.1 lt yakıyorsa focus, Bodrum da 3.5-4 lt yakacaktır, bu açıdan Focusu tebrik ediyorum.
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    Bende focusu tebrik edeyim o zaman erzurumda 6.1 lt yaktığı için helal focusa o zaman.
  • eski kasa 308 dizel otomatik sportium ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: new124tan

ne diyorsunux arkadaşlar sizce accent blue alınır mı =?

İlk defa araba alıyorsanız, kullanılmış arabaya güvenemiyorsanız fabrikadan LPG'li bir Sandero alın bence. Ben olsam, gelirim sağlam da olsa öyle yapardım.

Bizim yollar da kullanılmış araba gibidir. Hep bir tarafı aksar, bir tarafı yanlıştır, hep arabaya zarar verir. İzmit yolu zaten en riskli yollardan biri, bir de vade uzun. Bence otomobil için uzun vadeli borçlara girmek hata olur.

Bunlardan hariç Accent de pahalı geldi açıkçası. Kaza testi bile olmayan bir araba. O fiyatlara doğru düzgün kaza testleri yapılmış seçenekler mutlaka vardır. Gerekirse kasa on santim kısa olsun, kaza testi olsun.
  • Aklıma Chevrolet Aveo geldi.
  • Focus alınır babalar gibi binilur yıllarca.Fordlarda 3-4 bine kadar pazarlık yapabilirsiniz. Hyundai Accent e o parayı bağlamazdım ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anchowy61 A kullanıcısına yanıt
    Size tavsiyem 5008 yerine 3008 olacaktır. 508e lafım olamaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: NovaTHOR

eski kasa 308 dizel otomatik sportium ;)

Kesinlikle... Ben 92hp likle bulutların üzerindeyim Sportiumu düşünemiyorum.

• 301,c-elysee,rapid, toledo

bunlara bakmanızı öneriririm. geçen ay arkadaşım c-elysee dizel orta donanımlı aracı 41e aldı..
  • İ 30 1.6 cdti style 54.000 civarı.üstelik hundayi'de 20.000 tl vade farksız ve masrafsız kredi var.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.