Şimdi Ara

0 araba tavsiyesi Acele Lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar malum aralık kampanyaları ile pek çok firma indirimde yada uygun kredi olanakları sağlamakta nakit çıkabildiğim para 12 000 tl 40 000 tl kredi ile 52 000 tl üst limitim hani 53000 belki çok zor ama 53001 olmaz bütçe olanaklarım bu kadar.
    gelelim tercihlerime;
    Önceliğim dizel den yana benzin ve lpg ikinci planda kalıyor ama uyumlu olduğunu idda edeceğiniz lpgli araçlarda olur.
    kasa tercihim olarak sedan kasa istiyorum tasarımı şık hblerde olabilir.

otomatik vites düşünmüyorum düz vitesli bir araba düşünüyorum.

ilk aracım olacak ve genellikle istanbul şehir içi ve hafta sonları kocaeli git gel olacak araçla.

yukarıdaki durumlar yanında hyundai accent blue mode aklıma yatan (47000tl) kasasıda çok hoşuma gitti..
    bu ikisi arasında kalıyorum biliyorum honda diyeceksiniz ancak tavsiye edebileceğiniz başka araçlarda var mıdır
    önerilerinizi bekliyorum

sevgiler saygılar.
    yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    (NOT: 2ci el kesinlikle düşünmüyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi new124tan -- 15 Aralık 2013; 22:52:27 >

• Şanzıman?
  • Önceliğiz dizelse focus derim bagaj sıkıntınız yoksa.
  • otomatik vites düşünmüyorum düz vitesli bir araba düşünüyorum.
  • Dizel Focus alınır 2.elde üzmez..
  • 1.3 cdtı astra sedan yada hatcback
    skoda rapid
    mitsu asx ya da lancer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhosT^^

Dizel Focus alınır 2.elde üzmez..

Dizel Focus'un baz modelinin fiyatını biliyor musunuz?

Valla konu sahibi arkadaşım, o fiyata alınacak en iyi araç Civic. Kaliteli denebilecek araçların o fiyata dizelleri zor, hatta hiç bulunmamakta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 40 bin kredi.. hey masallah..
    Bende bu cesaret yok yaa..
    Ben bir daha düşünmenizi öneririm..
    Dizel manuel olarak..
    c sınıfında leon öneririm..
    Ama sizin paranız sanki B sınıfı için dahha uygun..
    İkinci el yada sıfır clio icon 90 bg benim önerimdir..
    Yakıtı hiç üzmez..Klaitesi de diğer b sınıfı araçlar kadar..
  • Peşinatınız 12k ve 40 k kredi çekip dizel araç alarak ekonomi yapacağınızımı düşünüyorsunuz.senelik 25-30 bin yaparsanız anlarım ama 15 bin km senelik yapıp 10000 tl dizel farkı sizi fazlasıyla zarara götürür.c sınıfı sedan dizel o fiyata bulamazsınız zaten.ancak b+ dizel bulabilirsiniz.
    Aklınızda olan araçlarında yazarsanız daha doğru yanıt alırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 53 bine style sedan 115 lik focus bulabilirsin belki aramak lazim bi bayileri

diger diyecegim ise civic..

• Lpg uyumlu benzinli araç alın , Astra focus auris civic gibi ... Dizel düzgün arabalar bütçenizi aşar .
  • 1 yasinda 10 bn km falan arabada alinir yani cok avantajli oluo fulunu bulabiliyrsun bos kasa yerine ...

• 40Bin kredi çok hocam. Baz donanım için 20Bin (Access), orta donanım için (Active) 25Bin krediyle 208 1,2 VTi + ESP size fazlasıyla yetecektir bence..
    Aynı şekilde bu durum Clio Joy ve Touch için de geçerli.
  • 45 bine Mitsubishi Lancer 1.6 invite alırsınız.
    Konforlu(bağımsız süspansiyon , koltuklar kaliteli) , geniş , yol tutuşu güzel , donanımlı , suruşu zevkli , tüketimi güzel bir araca sahip olursunuz ve 8.000 lira eksik kredi çekersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabi siz daha iyisini bilirsiniz ama 40.000 çekmek çok mantıksız heleki bi araç için çok zarar edersiniz +faizde cabası size tavsiyem 10 15 bin çekip 2.elde güzel bir araç almak
  • sanırım en uygun seçenek hyundai accent blue oluyor bu durumda değil mi blue için 35000 kredi + 12000 peşinat vermem yetiyor aylık ödemelerimde 930tl oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Valla konu sahibi arkadaşım, o fiyata alınacak en iyi araç Civic. Kaliteli denebilecek araçların o fiyata dizelleri zor, hatta hiç bulunmamakta.

Sanırım 60.000 tl idi en son baktığımda ufak bir indirim yaptırılıp alınır bence. 53.000 tl veren adam 58-60 verir kafası rahat eder düşüncesindeyim :)
  • 40 bin kredi biraz fazla değil mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Sanırım 60.000 tl idi en son baktığımda ufak bir indirim yaptırılıp alınır bence. 53.000 tl veren adam 58-60 verir kafası rahat eder düşüncesindeyim :)

53.001 olmaz diyen birine 60.000 TL'lik araç önermek garip geldi de..

• Bayilerde bulabiliyorsanız Chevrolet Trax alınır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.