Şimdi Ara

0 ARABA(yılbaşından önce mi sonra mı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • malum sene sonu yaklaşıyo. bizde 0 araba almayı düşünüyoruz. sizce sene sonu mu almalı,yoksa yılbaşını mı beklemeli.(vergi zamları,firma zamları fln)

• döviz aldı başını yürüdü fiyatlara yansımadan alabiliyorsanız şimdi alın bence.yok döviz fiyatları kısa vadede düşer çıkış suni derseniz şubat ayı sonuna kadar kışın getirdiği bir avantaj olabilir pazarlık kısmında.liste fiyatlarına çok yansıyacağını sanmıyorum iş pazarlık yeteneğinde biter.
    ama dediğim gibi euro 2 ytl ye yaklaştı bence çok karışık ortalık şu anda böyle bir karar vermek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruge

döviz aldı başını yürüdü fiyatlara yansımadan alabiliyorsanız şimdi alın bence.yok döviz fiyatları kısa vadede düşer çıkış suni derseniz şubat ayı sonuna kadar kışın getirdiği bir avantaj olabilir pazarlık kısmında.liste fiyatlarına çok yansıyacağını sanmıyorum iş pazarlık yeteneğinde biter.
    ama dediğim gibi euro 2 ytl ye yaklaştı bence çok karışık ortalık şu anda böyle bir karar vermek için
    yılbaşı indirimi yapabilirler..
    2 bin ytl lik indirimler olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

yılbaşı indirimi yapabilirler..
    2 bin ytl lik indirimler olabilir..

Alıntıları Göster
    ama biz 2008 model araç istiyoruz. o yüzden şubatı beklersek 2009 ların fiyatları biraz daha yüksek olmaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: canpolat35

ama biz 2008 model araç istiyoruz. o yüzden şubatı beklersek 2009 ların fiyatları biraz daha yüksek olmaz mı

Alıntıları Göster
    yılbaşından 1 hafta önce 1-2 bin ytl indirim yaptıklarını hatırlıyorum.
    kaldıkı bu şekilde bende araç aldım...
    ama benimki tesadüfdü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkes

ama benimki tesadüfdü...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: serkes

ama benimki tesadüfdü...

Bunun için çok şanslı olmanız gerekli :)

Yani son haftaya doğru o arabaları bulabilmek çok çok zor oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: desiya

quote:

ama benimki tesadüfdü...

Alıntıları Göster
    peki bu 1-2 bin ytl lik indirimin acısını takasta çıkarabilirler mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passat'tan sonra ne almalı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

quote:

ama benimki tesadüfdü...

Alıntıları Göster
    yok hocam o kadarada olay zor değildi.. ben nerdeyse nokta atışı yaptım sonuçta onlarda kota doldurmak için hem ellerinde arabaları oluyor hemde cazip fiyatları + avantajları anlatıp müşterileri takip ediyorlar..

quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

ama benimki tesadüfdü...

• quote:

Orijinalden alıntı: serkes

yok hocam o kadarada olay zor değildi.. ben nerdeyse nokta atışı yaptım sonuçta onlarda kota doldurmak için hem ellerinde arabaları oluyor hemde cazip fiyatları + avantajları anlatıp müşterileri takip ediyorlar..

quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

ama benimki tesadüfdü...

Alıntıları Göster
    Bugün haber kanallarının birinde bir otomotiv sektörü yetkilisi.0 araç alınacaksa tam zamanı dedi.dolardaki tırmanışın araç fiyatlarına yakında yansıtılacağını bunun için acele edilmesi gerektiğini söyledi.

2008 modellerde şuan zaten baya indirim var birkaç bayiden fiyat alırsan birazda pazarlık işlem tamam.kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: br251

Bugün haber kanallarının birinde bir otomotiv sektörü yetkilisi.0 araç alınacaksa tam zamanı dedi.dolardaki tırmanışın araç fiyatlarına yakında yansıtılacağını bunun için acele edilmesi gerektiğini söyledi.

2008 modellerde şuan zaten baya indirim var birkaç bayiden fiyat alırsan birazda pazarlık işlem tamam.kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    sağolun arkadaşlar öneriler için. bugün arkasa ve kavuklara gitmeyi düşünüyoruz bi aksilik çıkmazsa
  • quote:

sağolun arkadaşlar öneriler için. bugün arkasa ve kavuklara gitmeyi düşünüyoruz bi aksilik çıkmazsa

Alıntıları Göster
    bende 2009 ilkbaharı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocky_m5

bende 2009 ilkbaharı bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Bence ekonomik kriz beraberinde otomotivde durgunluğu da getirecektir. Satıcılarda buna kayıtsız kalmayarak her sene yapılandan daha büyük indirimler ve kampanyalar yapacaktır. Benim nacizhane fikrim bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sscasta

Bence ekonomik kriz beraberinde otomotivde durgunluğu da getirecektir. Satıcılarda buna kayıtsız kalmayarak her sene yapılandan daha büyük indirimler ve kampanyalar yapacaktır. Benim nacizhane fikrim bu

Alıntıları Göster
    aslına bakarsanız bizde niyetliyiz yılbaşına yaklaşırken aralık ayı itibariyle nokta atışı yapıpta 2009 model bir honda civic 1,6 dream kapatabilsek ne ala.
    fiyatların değilde faiz oranlarının düşmesini bekliyoruz.ben 1 hafta önce balıkesirde honda galerisine gittiğimde kendi finansörleri yardımıyla bankayla uğraşmadan 1,65 faiz oranıyla kredi kullandırıyorlardı.tabi yine yüksek aralık ayına doğru iyice düşsede bizde kapatabilsek

• quote:

Orijinalden alıntı: nadirgurece

aslına bakarsanız bizde niyetliyiz yılbaşına yaklaşırken aralık ayı itibariyle nokta atışı yapıpta 2009 model bir honda civic 1,6 dream kapatabilsek ne ala.
    fiyatların değilde faiz oranlarının düşmesini bekliyoruz.ben 1 hafta önce balıkesirde honda galerisine gittiğimde kendi finansörleri yardımıyla bankayla uğraşmadan 1,65 faiz oranıyla kredi kullandırıyorlardı.tabi yine yüksek aralık ayına doğru iyice düşsede bizde kapatabilsek

Alıntıları Göster
    1 ağustos 2008 itibariyle aldığınız araçlar 2009 modeldir, ocağı beklemenize gerek yok

Eğer kur artarsa, şu fiyatlardan bir daha araç bulmak hayal olur, ben şu anda nakit alımlarda özellikle euro ile satış yapmayan ve fiyatlarına da zam yapmayan markaları oldukça avantajlı buluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: playmaker

1 ağustos 2008 itibariyle aldığınız araçlar 2009 modeldir, ocağı beklemenize gerek yok

Eğer kur artarsa, şu fiyatlardan bir daha araç bulmak hayal olur, ben şu anda nakit alımlarda özellikle euro ile satış yapmayan ve fiyatlarına da zam yapmayan markaları oldukça avantajlı buluyorum.

Alıntıları Göster

Ocak-Şubat aylarında maddi olarak piyasa daha kötü olucak.Paranız cebinizde kalsın sabırlı olunuz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

Ocak-Şubat aylarında maddi olarak piyasa daha kötü olucak.Paranız cebinizde kalsın sabırlı olunuz..

Alıntıları Göster
    Yılbaşından sonra yeni vergi dönemine girildiği için fiyatlar otomatikman zamlanıyor geçen sene bizzat şahit oldum Aralık ın son haftası ve Ocak ayının ilk günlerinde sordum aynı arabayı arada 3 milyar civarı bir fark vardı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Yılbaşından sonra yeni vergi dönemine girildiği için fiyatlar otomatikman zamlanıyor geçen sene bizzat şahit oldum Aralık ın son haftası ve Ocak ayının ilk günlerinde sordum aynı arabayı arada 3 milyar civarı bir fark vardı ...

Alıntıları Göster
    İmzamdaki araç 21.000den bir anda 18.000e düştü kasım ayının 3. haftası almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL

İmzamdaki araç 21.000den bir anda 18.000e düştü kasım ayının 3. haftası almıştım.

Alıntıları Göster
    kasım-aralık ayları en avantajlı aylardır.

firmaların ellerinde kalan araçları, yeni modeller gelmeden bitirmek zorunda olduklarından...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogün®

kasım-aralık ayları en avantajlı aylardır.

firmaların ellerinde kalan araçları, yeni modeller gelmeden bitirmek zorunda olduklarından...

Alıntıları Göster
    peki benim merak ettiğim takasta indirimin acısını çıkarırlarmı? ne gibi önlem alabiliriz?
  • quote:

peki benim merak ettiğim takasta indirimin acısını çıkarırlarmı? ne gibi önlem alabiliriz?

Alıntıları Göster
    kendi arabanın değerini iyi araştır ve ona göre pazarlığını yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.