Şimdi Ara

0 araç almak için en uygun zaman?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni opel insignia almayı düşünüyorum. Fakat bütçem ocak ayinda daha müsait oluyor. Sizce 2015 fiyatlarında artış olur mu? Bütçemi bir şekilde zorlayıp bir an önce almalı mıyım yoksa fiyatlarda değişiklik olmaz mı?
    Teşekkürler..

• user_name U kullanıcısına yanıt
    2015 ocak ayinda 2014 modelinide bulabilirsiniz bayilerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocak ayına kadar beklenmez. Gidin ve alın.

Şahsi görüşüm B sınıfı araç olmuş 60 BİN TL. Bu fiyatlara bakınca sıfır yerine ikinci el daha uygun gibi.
  • 21 Mart - 12 Nisan arası
  • Çok satan bir model deseydiniz beklemeyin derdim ama insignia malesef az satan bir model. Eminim bazı bayilerde plakasız 2013 insignia'lar vardır. ( eylül başında vardı, çok güzel fiyatlar ile)
    Ocak ayında 2014 model çok rahat bulursunuz, iyi bir araştırma ile de güzel fiyat alırsınız.
    Tabi bu söylediklerim hazır araçlar için, sipariş durumlarında fiyatta pek değişiklik olmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: tyanali

Çok satan bir model deseydiniz beklemeyin derdim ama insignia malesef az satan bir model. Eminim bazı bayilerde plakasız 2013 insignia'lar vardır. ( eylül başında vardı, çok güzel fiyatlar ile)
    Ocak ayında 2014 model çok rahat bulursunuz, iyi bir araştırma ile de güzel fiyat alırsınız.
    Tabi bu söylediklerim hazır araçlar için, sipariş durumlarında fiyatta pek değişiklik olmaz..

Halen varsa 2013 model boş dolu farketmez 50 civarına veriyorlarsa bugün Adana'dan kalkar nerde varsa İstanbul-Hakkari farketmez alır gelirim.

Var mıdır halen bu araçlar.

• 2013 araçlar vardır ama liste fiyatı 80 bin ise tahminim 65-70 arası bırakırlar. 50 bine polo bulunmuyo sıfır insignia vermezler varsa bi tane de ben aliyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

quote:

Orijinalden alıntı: tyanali

Çok satan bir model deseydiniz beklemeyin derdim ama insignia malesef az satan bir model. Eminim bazı bayilerde plakasız 2013 insignia'lar vardır. ( eylül başında vardı, çok güzel fiyatlar ile)

Halen varsa 2013 model boş dolu farketmez 50 civarına veriyorlarsa bugün Adana'dan kalkar nerde varsa İstanbul-Hakkari farketmez alır gelirim.

Var mıdır halen bu araçlar.

Yeni Insignia NB 1.6 170HP Edition EP MT6 Edition Elegance 86.156 76.913 ----bu araç için 71,000 tl plakalı
    Yeni Insignia NB 2.0D 130HP Edition EP AT6 Edition Elegance 113.720 95.901 --- bu araç için 86,000 tl plakasız fiyat almıştım eylül 7 si gibi.
    yukarıdaki fiyatlar 2013 liste kampanyalı fiyatları üzerinden indirimler. ellerinde kaldı ise daha güzel indirimler alınabilir belki.
    50 bin lira çok iyimser olur

birde Yeni Insignia NB 2.0D 130HP Edition AT6 Edition 109.648 95.165-------- için 82.000. denildi ama bu araç elegance'a göre baya boş.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

21 Mart - 12 Nisan arası

Ekinoks'u beklemek lâzım diyosun yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.