Şimdi Ara

0 araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orktas

Pazarlıkla 36 ya gelir lpg ile 38 i bulur, diğer bakılan araçlarda baz donanım bu arada haberiniz olsun.

O aracın fiyatı Arabalar.gen.tr sitesinden 2.000 lira daha pahalı.O sitede fiyatlar yanıltıcı malesef.Buyrun linkini vereyim.

http://www.fiat.com.tr/modeller/sayfalar/PUNTO/Galeri.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alagözsalih -- 17 Temmuz 2015; 21:20:54 >
  • alagözsalih kullanıcısına yanıt
    +1. Az km temiz bulursanız dusunulebilir bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde gönlüm fabiadan yana ancak 2.el piyasası durgun i20 de piyasa var ancak kalite ve sağlamlık yoktur diye düşünüyorum kararsızım
  • ford
  • quote:

Orijinalden alıntı: fym2005

benimde gönlüm fabiadan yana ancak 2.el piyasası durgun i20 de piyasa var ancak kalite ve sağlamlık yoktur diye düşünüyorum kararsızım

Hocam fabia güzel araba fakat rapid spaceback varken fabia alırsanız sonradan keşke rapid alsaydım dersiniz.

Rapid seçeneklere girerse kesinlikle rapid ama rapid olmuyorsa i20 derim, tasarımı harika araba zaten tuttu piyasasıda nispeten iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben lpg siz binmeyi düşünüyorum rapidin yakıtı fazla o yüzden almam 1.2 tsi hem performanslı hem de yakıtı az diye almak istedim i 20 ninde yakıtı iyi ama atmosferik olduğundan performansı tatmin etmez sanırım bir de ne kadar tutmasada skoda alman malı kalite vardır i 20 türkiye de yapılıyor
  • quote:

ben lpg siz binmeyi düşünüyorum rapidin yakıtı fazla o yüzden almam 1.2 tsi hem performanslı hem de yakıtı az diye almak istedim i 20 ninde yakıtı iyi ama atmosferik olduğundan performansı tatmin etmez sanırım bir de ne kadar tutmasada skoda alman malı kalite vardır i 20 türkiye de yapılıyor

Siz kararınızı vermişiniz hocam

Fabia alın o zaman ama sonradan keşke rapid alsaydım demeyin, fabia nın çizgisi polo ile aynı rapid en azından biraz farklı

• hem rapid bütçemi aşıyor i 20 ile fabia arasındayım şu an polo da var ama 1,0 motor 95 tork çok kötü olmuş fiesta desen iç hacmi çok dar
  • lada vesta nasıl olur gelir mi acaba eğer 27 gibi girerse piyasaya kihiç sanmıyorum ama yakar geçer piyasayı
  • http://www.arabalar.gen.tr/2015-opel-corsa-1-2-essentia-i5075.html

YENİ CORSA DİYORUM.PAZARLIKLA 38E ALINIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

http://www.arabalar.gen.tr/2015-opel-corsa-1-2-essentia-i5075.html

YENİ CORSA DİYORUM.PAZARLIKLA 38E ALINIR

yakıt dusmanı performans fakırı bence hıc opel dusunmuyorum tsk ler yazdıklarım arasından secım ıstıyorum
  • İlla yazdıklarının içinden olcaksa fabia derim daha performanslı.Ama bi clio 4 kadarda karizmatik durmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

İlla yazdıklarının içinden olcaksa fabia derim daha performanslı.Ama bi clio 4 kadarda karizmatik durmuyor.

fransız arabalarını dusunmuyorum karızmatıklıklerı onların olsun
  • Fiesta olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakar Çakmaz Çakan Çakmak

Fiesta olabilir.

fiesta motor ve ıc hacım olarak zayıf tamam cok tutuluyor ama fıyatınıda 42 ye cekmısler trend x ın degmez bence 38500 3 ay once alanlar var sıgorta dahıl
  • quote:

quote:

Fiesta olabilir.

fiesta motor ve ıc hacım olarak zayıf tamam cok tutuluyor ama fıyatınıda 42 ye cekmısler trend x ın degmez bence 38500 3 ay once alanlar var sıgorta dahıl

Haklısınız hocam, neyde karar kıldınız peki
  • Fiat Linea Classic var aynı paraya... Dizel olduğu için düşünülebilir bence.

http://www.arabalar.gen.tr/2015-fiat-linea-1-3-multijet-pop-i5150.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Fiat Linea Classic var aynı paraya... Dizel olduğu için düşünülebilir bence.

http://www.arabalar.gen.tr/2015-fiat-linea-1-3-multijet-pop-i5150.html

50 bın bu butcemı asar kredı cekmem gerekır kredı sevmıyorum
  • quote:

quote:

quote:

Fiesta olabilir.

Haklısınız hocam, neyde karar kıldınız peki

haklısınız derken cıddı mısın :D motor performansı ve saglamlık yonunden fabıa ,2. el ve iç tasarım dış görunus yonunden i 20 alasım var ama i 20 nın saglamlıgı hakkında olumsuz yorumlar var boyutları c sınıfına yakın olsu benı i 20 almaya ıtıyor ama saglamlık konusunda tereddutluyum

• Saglamlik konusunda bence tereddut etmeyin C sinifina yakin bir arac. Tereddut etmeniz gereken 1.2 motor size yeterli olacak mi ve 2 hava yastigi konulari.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.