Şimdi Ara

0 araç tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardes seatta kampanya var 0 ibiza 1.4 40bine gayet iyi donanimla alabilirsin 36dan basliyor o araclar lpgyede direk uyumlu altyapi fabia gibi vw zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serser12

Saglamlik konusunda bence tereddut etmeyin C sinifina yakin bir arac. Tereddut etmeniz gereken 1.2 motor size yeterli olacak mi ve 2 hava yastigi konulari.

bu paralara 2 hava hastıgı tr gercegı malum 1,2 turbo olsaydı ıyı olurdu ama turbolarda sorun cıkarıyor dıyorlar 121 nm tork yeter sanırım lpg taktırmayacagım benzınle bınecegım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

kardes seatta kampanya var 0 ibiza 1.4 40bine gayet iyi donanimla alabilirsin 36dan basliyor o araclar lpgyede direk uyumlu altyapi fabia gibi vw zaten

lpg taktırmayacagım benzınle yakıtı 8.5 lt ıbızanın ve ıc tasarımı kotu
  • 2. elde şu seçeneğe bak öyleyse kardeş:
    http://www.sahibinden.com/ford-fiesta-1.5-tdci
  • quote:

2. elde şu seçeneğe bak öyleyse kardeş:

2.ele zerre guvenım kalmadı 1 yıldır arac baktım 0 hıc aklımda yoktu ama gerek fıyatların ucuklugu gerek ınsanların duzenbazlıgı benı 0 a yonellttı 0 larda ucuk ama hıc olmazsa 0 dıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fym2005

tsi motorlar sıkıntılı diyorlar i20 de malzeme kalitesiz diyorlar 2.el desen güven yok ne alıcamı şaşırdım 1senedir

Vw her yıl, 4 markayla, milyonlarca Tsi motorlu araç satıyor.

"Tsi sorunlu diyorlar."

İ20 ikinci neslinde. Bütün testlerde malzeme kalitesi ve genişliğiyle tam not alıyor.

"İ20 malzeme kalitesiz diyorlar."

O diyenlerle arkadaşlığınızı kesmenizi öneririm. Bir de burada da herkes bir şeyler "diyecek".

Gidin bir test sürüşü yapın. İ20'yi mıncıklayın. Açın yeni bir sekme Tsi motorun bozulma istatistiklerini araştırın.

Birilerinin demesiyle iş yapan adam kazıklansa üzülmem. Net.

• hayatında bir araba parası kazanmamış insanlar araba karalıyorlar,şaşılacak iş.
    bu zamanda kötü araba yok bence.
    araba alınacaksa dizel olmalı yada lpg li.

• quote:

quote:

2.ele zerre guvenım kalmadı 1 yıldır arac baktım 0 hıc aklımda yoktu ama gerek fıyatların ucuklugu gerek ınsanların duzenbazlıgı benı 0 a yonellttı 0 larda ucuk ama hıc olmazsa 0 dıyorum

servis bakimli araç alindiktan sonra expertizdir servis kaydidir tramerdir her türlü 2. el alinir kardeş,ama sen illa da 0 olacak diyorsan senin bileceğin iş,fazladan ödeyeceğin para da cabasi..

• quote:

quote:

quote:

servis bakimli araç alindiktan sonra expertizdir servis kaydidir tramerdir her türlü 2. el alinir kardeş,ama sen illa da 0 olacak diyorsan senin bileceğin iş,fazladan ödeyeceğin para da cabasi..

prosedurlerı bılıyorum ancak adam 2 parca boyalı dıyor servıste pert cıkıyor basıma geldı haberım yoktu dıyor fikir almak iyidir tecrubelerden yararlanılır goremedıgımız hususlar varsa ogrenılır ezbere olmamak sartıyla bırılerının bı seyler demesıne ıhtıyacı herkesın var tabı en son kararı kendısı verecek

• Hocam bu kadar olur , konuya girdiğimde benim açtığım konu sandım neredeyse aynı düşünüyoruz . Şuan ki kararınız nedir hocam hangi araca daha yakınsınız ?
    Eğer merak ederseniz buda benim konunun linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_108108228/tm.htm
  • servis bakimli araçlari araştirin.plakasindan her şeyi çıkar kardeş.sabirli olmak lazim.0 arabalar ateş pahasi.2. elde çok temiz araçlar bulunabilir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-4.300-km-de-boyasiz-kazasiz-2014-model-toyota-auris-1.33-life-221670696/detay
  • burak335 kullanıcısına yanıt
    Hadi turbo motor ondan al deseniz anlarım o TSİ onu al demek çok saçma.
    Tüm TSİ motorlar ödül alıyor demekte sallama.
    Forum çok iyi biliyor yağ yakan Polo GTİları ya da sorunlu 1.2 TSİ motorları.Yani O TSİ al diye sallamak çok saçma.
    Ha bende burada Fabia öneririm ama o TSİ onu al o ödüllü demek çok çok saçma bir cevap.Turbo o nedenle al deseniz mantıklı da tsi olduğu için al demek çok saçma.
  • Burada kimseye takılmayın çok model yok zaten kafanızda 3 tane model var.Gidin bayilerin test edip fiyat alın derim.
    Donanım olarak hepsi boş araçların.Fiesta dediğimiz model 2009 senesinin teknolojisine sahip bir araç aynı zamanda yüzü de eskidi ben olsam tercih etmem.Ama bu aracı tercih etmek için tek sebep olabilir o da donanım yükseltmeden yan hava yastığını güvenlik paketi ile alabiliyor olmanız.Ama Fiesta aynı zamanda çok yakıyor.

LPG düşünmüyorsanız sırlama bende şöyle olurdu:

1-Fabia-İ20
    2-Fiesta

Fabia'nın artısı şu turbo benzinli bir motora sahip performans olarak daha iyi hemde performans merakınız varsa ufak chip gibi işlemlerle performansı daha da artırılabilir.

İ20'nin artısı ise bildiğim kadarıyla LPG uyumu var.Onun yanında 5 yıl garanti süresi olan bir araç.Bunun dışında şu an Türkiye'de en çok satan 2. B sınıfı model.Yerli üretim bir araç buda olmadık bir parçada sorun çıksa daha kısa sürede parça temin etmeniz anlamına geliyor.Üstelik Fabia ve Fiesta da karşınızda bir distribütör oluyor Koç ile Yüce ama Hyundai alırsanız karşısnızda Hyundai ile ortaklık anlaşması olan Assan distribütörlük görevi yürütüyor.Yani alıcıya ilgi daha fazla oluyor Hyundai cephesinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rig3L

Hocam bu kadar olur , konuya girdiğimde benim açtığım konu sandım neredeyse aynı düşünüyoruz . Şuan ki kararınız nedir hocam hangi araca daha yakınsınız ?
    Eğer merak ederseniz buda benim konunun linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_108108228/tm.htm

ben zaten senın konuyu takıp edıyordum konunu gorunce ben de aynı seylerı dusundum i 20 jumpla yenı fabia 1,2 tsi ambination arasında kaldım cok satan fıestayı darlıgı nedenıyle eledım i 20 genıs dıs tasarımı daha ıyı skodanın motoru guclu 2.elde pek iyi olmaz ama uzun sure bınmeyı dusunuyorum dıs tasarımı o kadar guzel gelmedı fıyatı arabalar gen tr de 41900 olarak gozukuyor kendı sıtesınde 43900 bayıler bayram dolayısıyla kapalı fıyat alamadım o kadar pahalıysa bılmıyorum deger mı fabıa ya i20 40 000 bılıyorsun sen 2 aracı da yakından ınceledın mı senın kararın ne yonde

• quote:

quote:

Hocam bu kadar olur , konuya girdiğimde benim açtığım konu sandım neredeyse aynı düşünüyoruz . Şuan ki kararınız nedir hocam hangi araca daha yakınsınız ?

ben zaten senın konuyu takıp edıyordum konunu gorunce ben de aynı seylerı dusundum i 20 jumpla yenı fabia 1,2 tsi ambination arasında kaldım cok satan fıestayı darlıgı nedenıyle eledım i 20 genıs dıs tasarımı daha ıyı skodanın motoru guclu 2.elde pek iyi olmaz ama uzun sure bınmeyı dusunuyorum dıs tasarımı o kadar guzel gelmedı fıyatı arabalar gen tr de 41900 olarak gozukuyor kendı sıtesınde 43900 bayıler bayram dolayısıyla kapalı fıyat alamadım o kadar pahalıysa bılmıyorum deger mı fabıa ya i20 40 000 bılıyorsun sen 2 aracı da yakından ınceledın mı senın kararın ne yonde

Hocam diğer konuda da belirttiğim gibi şuan skoda fabia ya çok yakınım fakat skoda bayiisinde 1.0 araç var şuanda hazır bende beklemeyi pek sevmiyorum 1.2 yerine 1.0 alsam performans açısından çok sıkıntı yaşar mıyım diye tereddütte kaldım. Siz ne dersiniz ?

• selam ben burda fabia 1.2 tsi otomatik test için kullandım gayet iyi bir araç 53.000 gibi bir fiyat söylediler
  • quote:

quote:

quote:

Hocam diğer konuda da belirttiğim gibi şuan skoda fabia ya çok yakınım fakat skoda bayiisinde 1.0 araç var şuanda hazır bende beklemeyi pek sevmiyorum 1.2 yerine 1.0 alsam performans açısından çok sıkıntı yaşar mıyım diye tereddütte kaldım. Siz ne dersiniz ?

pısman olursun hem de cok aradakı fıyat farkına takılma derım 1,2 tsı mukemmel atık serı bı arac acelen yoksa bekle hemde yıl sonuna kampanyalarla fıyatlar duser belkı

• quote:

quote:

quote:

quote:

pısman olursun hem de cok aradakı fıyat farkına takılma derım 1,2 tsı mukemmel atık serı bı arac acelen yoksa bekle hemde yıl sonuna kampanyalarla fıyatlar duser belkı

Siz hangi araca karar verdiniz acaba ?

• fabia alacaktım izmirdeim bayiye sordum elimizde yok sözleşme yaparsak getiririz dedi vazgeçtim fiyatıda o zaman ki kura göre olur dedi hem az satan bi marka olacaksın hem de elinde araba olmayacak incelemek için bile bu kafayla satma zaten
  • 95 hp 1.3 multijet Fiat Linea Classic alabiliyorken neden daha ufak ve daha fazla yakan araçlara bakıyorsunuz. Bence hiç uğraşmayın fiat bayisine gidip bir test sürüşü yapın. En azından hemen teslim ederler ve kronik sorunu olmayan bir araca binmiş olursunuz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.