Şimdi Ara

0 araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi bayramlar arkadaşlar linkini attığım araçlardan hangisini almam daha mantıklı olur.bütçem bu civarlarda tavsiye edebileceğiniz bunlardan fiyat performans olarak daha iyi olur diyebileceğiniz 2-3 bin daha fazla olan araç tavsiyelerine de açığım

http://www.arabalar.gen.tr/2015-skoda-fabia-1-2-tsi-ambition-i5443.html

http://www.arabalar.gen.tr/2015-hyundai-i20-1-2-jump-i4859.html

http://www.arabalar.gen.tr/ford-fiesta-1-25i-trend-x-i4695.html

• aralarında en yenisi fabia ben olsam direkt fabia alırım , fiesta güzel araç şalin yüzü çok eskidi yarın öbür gün kasa değişecek i20 aağolsun forum şişirmesi rio ile eski i20yi birleştirdiler yeni i20 diye millete kakaladılar araçta trim sesleri boya dökülmeleri herşey var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelll....
  • Bence o kadar para vermeyin o araçlara, detaylı bir şekilde araştırıp temiz 2.el almaya çalışın mutlaka fiyatı şişirilmemiş gerçek binici arabası bulursunuz.Eğer binici arabası bulamazsanız fiyatları da şişikse o zaman sıfır düşünebilirsiniz.Sıfır olarak sandreolara da bakabilirsiniz,sanırım 35 binden başlıyor fiyatları alıp lpg taktırısınız bütçenizi de sarsmaz.Kolay gelsin,hayırlısı olsun.
  • 1 yıldır kac arabaya baktım ucuk fıayatları bı yana uc kağıtcı olmus herkes duzgun arabası olanda hemen satıyor zaten ese dosta onun ıcın 0 alıcam 2. elden hayır yok ulkemız sartları boyle bu sene 40 bın seneye 45 bu araclar artarak gıdecek buna care yok artık duzene uyacagım cok dırendım olmadı
  • Git leon al 1.2 tsi kafan rahat olsun

• Haklısınız. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7 Akü Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak335

Git leon al 1.2 tsi kafan rahat olsun

butcemı asıyor
  • valla hocam bende karasız kaldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • i20 ve ya fabia alırdım ben olsam fiestanın yüzü çok eskidi artık bulantı geldi heryer fiesta
  • tsi motorlar sıkıntılı diyorlar i20 de malzeme kalitesiz diyorlar 2.el desen güven yok ne alıcamı şaşırdım 1senedir
  • Kardes simdi tüm araçlar tsi motor ve ödül alıyor sadece diyeceğim sana tsi araca bin sonra normal araçlara bin ona gore sen araçtaki performansı gor

• burak335 kullanıcısına yanıt
    Tüm Araçlar tsi ne demek ya..

• Yeni corsa yada bakin bence illa bu 3unden biri derseniz ben fabia derim arkadaslara katiliyorum fiestanin yuzu cok eskidi i20 de tasarim olarak cok guzel olsada gerek forumda duyduklarim gerekse de markanin onceden gelen algisindan dolayi cekincelerim var

• Kardes şimdiki araçlara bak vw seat skoda gibi araçlarda atmosferik motor kalmadı tümüyle tsi motora geçti demek istediğim bu ga yok mu diğer motorlar tabiki var honda dir toyota dir var ama performans ve yakıt konusunda tsi her zaman

• Performans sizin için önemli değilse Toyota Yaris düşünmenizi öneririm.
  • http://www.arabalar.gen.tr/2015-fiat-punto-1-2-popstar-i5053.html

Tüp tak bin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • orktas O kullanıcısına yanıt
    bomboş arabaya lpg ile birlikte 40.000 vermek güzel kafaymış.
  • _K_A_İ_N_ kullanıcısına yanıt
    Pazarlıkla 36 ya gelir lpg ile 38 i bulur, diğer bakılan araçlarda baz donanım bu arada haberiniz olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • orktas O kullanıcısına yanıt
    baz donanım ama aradaki donanım farklarına baktınız mı? esp gibi çok önemli güvenlik önlemi yok punto da.İsterseniz sıralarım ama görmeniz dileğiyle.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.