Şimdi Ara

0 Araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: artemisa

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama neden B sınıfı araca bu paralar mı verilir diyorsunuz ? benim geniş bir arabaya ihtiyacım yok, B sınıfı araçların da piyasası bu.Kocaman arabaları sürmek de mesela benim için bir de bayana daha uygun değil mi B sınıfı ? Yakıt da bu seçenekleri verdiğim arbalarda çok uygun.Amacım hız yapmak ve bundan tatmin olmak değil, 2. el arabalar için de nerdeyse 0 araç fiyatı veriyorlar , ne olduğu belli değil,temiz bir B sınıfı araç için 30 bin üzeri istiyolar,hiç olmazsa tertemiz içimiz rahat eder dedik ama bir de bi sorum daha olacak bu kasa çok mu önemli birşey, değişse ne olur , değişmese ne ?Cevaplar için tekrar teşekkür ederiz

36 bin tl astra h alın c sınıfı araç hocam, donanım olarakta üstün. Otm vites secenegide var LPG uyumu da cabası.

bahsettiğiniz aracı opel'in sitesinde göremiyorum,fiyatta öyle

• Bu araçların fiyatlarının 10 bin tl altına bugün babam için Astra Classic Hb Essentia aldım trafik sigortası hariç 32.300 tl

Sonuçta c segmenti ve daha geniş olduğundan tercihimizi bu araçtan yana kullandık

Hayırlısı bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodrummavi

Bu araçların fiyatlarının 10 bin tl altına bugün babam için Astra Classic Hb Essentia aldım trafik sigortası hariç 32.300 tl

Sonuçta c segmenti ve daha geniş olduğundan tercihimizi bu araçtan yana kullandık

Hayırlısı bakalım

Benim yazdıklarım vadeli fiyatlar , ayrıca ben sizinkini de bulamadım fiyat listesinde , hayırlı olsun,kazasız günlerde
  • Bende arkadaşlar gibi C4 tavsiye ederim B sınıfı biraz araç yerine daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
  • Fiesta Trend dizel 39.500 fiyat verdiler onun yerine şuan C sınıfı cruze düşünüyorum 36 Bin TL, 8 hava yastığı güvenli olması beni cezbetti açıkcası.
  • az daha kasıp megane 3? bi fiyat alın bence eğer clio 43 verecekseniz megane 47 48 e kadar düşürebilirsiniz belki privilge bi konuşun hocam
  • Focus
  • Clio
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Hocam vermeyin su paraları B sınıfı araçlara.

Tavsiye istedi abi yoksa verilmez tabi.

Bende ayni sekilde dusunuyorum, eger ikinci el de dusunurseniz belirttiginiz tutarlara uzun yillar kullanabileceginiz ust segment bir arac alabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama neden B sınıfı araca bu paralar mı verilir diyorsunuz ? benim geniş bir arabaya ihtiyacım yok, B sınıfı araçların da piyasası bu.Kocaman arabaları sürmek de mesela benim için bir de bayana daha uygun değil mi B sınıfı ? Yakıt da bu seçenekleri verdiğim arbalarda çok uygun.Amacım hız yapmak ve bundan tatmin olmak değil, 2. el arabalar için de nerdeyse 0 araç fiyatı veriyorlar , ne olduğu belli değil,temiz bir B sınıfı araç için 30 bin üzeri istiyolar,hiç olmazsa tertemiz içimiz rahat eder dedik ama bir de bi sorum daha olacak bu kasa çok mu önemli birşey, değişse ne olur , değişmese ne ?Cevaplar için tekrar teşekkür ederiz

36 bin tl astra h alın c sınıfı araç hocam, donanım olarakta üstün. Otm vites secenegide var LPG uyumu da cabası.

http://www.opel.com.tr/tools/fiyat-listesi.html
    PDF dosyasını açıp astra Classic III hb fiyatı konfor paketli 37.251 olduğunu görüp bayide 36 bine alabiliyorsunuz. Aracın tek kusuru sert direksiyonu.

• clio4
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Bunlar içinde tabiki clio 4. Yalnız Corsa 70 değil 75 BG. Corsa 2006dan beri var ve bu yıl 8 yaşına bsacak artık dede oldu. Onun yerine aynı motorla daha güvenli güncel ve sağlam olan yeni aveo koyun. Fiesta 1,4 motor ve 70 BG. Yani 1,6 vergisi ödeyeceksiniz ve her yıl 1 buçuk depo boşuna mazot parasını devlete verceksiniz. Ayrıca makyaj yiyor. Eğer yeni kasası için konuşuyorsanız onda 1.5 75 BG yapmışlar motoru. Yani yine işe yaramaz. B sınıfında 1. tercihiniz clio 4, 2. tercihiniz yeni aveo LTZ olsun. LTZ olanlar hem 1,3 motor hem 95 BG. Ayrıca 6 ileri şanzımana sahip. En önemlisi de ister HB ister sedan alabiliyorsunuz. Arkadaşların dediği gibi C sınıfı almaya çalışırsnaız daha iyi olur tabi.

Niçin C sınıfı tavsiye ettiniz? Araba bir bayana alınacak, yeni clio'nun 1.5 touch 75 bg seçeneği de var o kötü müdür sizce? Yukarda 1.5 75 işe yaramaz demişsiniz.

75 BG biraz düşük bir güç ve madem güçsüz bir araç alınacak vergi avantajı bari olmalı. Yani opel, fiat ve chevrolet hatta wv 1.2 ve 1.3 dizelde 75 bg sunuyorlar. Önce de yazdığım gibi yılda 1 buçuk depo mazotu devlete hediye etmeye gerek yok. Clio alınacaksa ya 90 BG dizel ya da 0.9 90 bg turbo benzinlisi alınmalı. Ama megane 33 bine alınabiliyor şuan. C4 var, ceed gibi bir tasarım harikası var. C sınıfı almaya çalışın derim. Yol tutuştan konfora, yalıtımdan çekişe pek çok fark var. Trafikte küçük araçlar daha çok sıkıştırılıyor malesef. Benzin düşünülürse hiç tarihi eser astra clasic ile uğraşmaya gerek yok. Megane 3 var tertemiz LPG uyumu da var. Opellerde euro5 motora geçildi ve LPG uyumu yok.

• quote:

quote:

quote:

Bunlar içinde tabiki clio 4. Yalnız Corsa 70 değil 75 BG. Corsa 2006dan beri var ve bu yıl 8 yaşına bsacak artık dede oldu. Onun yerine aynı motorla daha güvenli güncel ve sağlam olan yeni aveo koyun. Fiesta 1,4 motor ve 70 BG. Yani 1,6 vergisi ödeyeceksiniz ve her yıl 1 buçuk depo boşuna mazot parasını devlete verceksiniz. Ayrıca makyaj yiyor. Eğer yeni kasası için konuşuyorsanız onda 1.5 75 BG yapmışlar motoru. Yani yine işe yaramaz. B sınıfında 1. tercihiniz clio 4, 2. tercihiniz yeni aveo LTZ olsun. LTZ olanlar hem 1,3 motor hem 95 BG. Ayrıca 6 ileri şanzımana sahip. En önemlisi de ister HB ister sedan alabiliyorsunuz. Arkadaşların dediği gibi C sınıfı almaya çalışırsnaız daha iyi olur tabi.

Niçin C sınıfı tavsiye ettiniz? Araba bir bayana alınacak, yeni clio'nun 1.5 touch 75 bg seçeneği de var o kötü müdür sizce? Yukarda 1.5 75 işe yaramaz demişsiniz.

75 BG biraz düşük bir güç ve madem güçsüz bir araç alınacak vergi avantajı bari olmalı. Yani opel, fiat ve chevrolet hatta wv 1.2 ve 1.3 dizelde 75 bg sunuyorlar. Önce de yazdığım gibi yılda 1 buçuk depo mazotu devlete hediye etmeye gerek yok. Clio alınacaksa ya 90 BG dizel ya da 0.9 90 bg turbo benzinlisi alınmalı. Ama megane 33 bine alınabiliyor şuan. C4 var, ceed gibi bir tasarım harikası var. C sınıfı almaya çalışın derim. Yol tutuştan konfora, yalıtımdan çekişe pek çok fark var. Trafikte küçük araçlar daha çok sıkıştırılıyor malesef. Benzin düşünülürse hiç tarihi eser astra clasic ile uğraşmaya gerek yok. Megane 3 var tertemiz LPG uyumu da var. Opellerde euro5 motora geçildi ve LPG uyumu yok.

megane 33 bin dediğiniz yeni megane hb mi ? YOksa sedan olanları mı ? Ayrıca megane 3 hangisi ? Benim kafam iyice karıştı :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

PDF dosyasını açıp astra Classic III hb fiyatı konfor paketli 37.251 olduğunu görüp bayide 36 bine alabiliyorsunuz. Aracın tek kusuru sert direksiyonu.

Teşekkür ederim yardımınız için

• quote:

Orijinalden alıntı: brooqlyn

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Hocam vermeyin su paraları B sınıfı araçlara.

Tavsiye istedi abi yoksa verilmez tabi.

Bende ayni sekilde dusunuyorum, eger ikinci el de dusunurseniz belirttiginiz tutarlara uzun yillar kullanabileceginiz ust segment bir arac alabilirsiniz.

Yok 2. elin sıkınıtısı beni 0'a itti zaten , 2. el istemiyorum artık

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim yardımınız için

Rica ederim kolay gelsin.

• astra classic 3 ve ya megane 3 benzinli secenekleri full e yakın 37 gelıyor...tüple rahat gezılır...c segmenti hemde...43 mılyar b ye verilmez :S
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

quote:

hocam bayana da alınsa
    c sınıfı daha güvenlidir, daha az ses alır, daha konforludur, işçilik çok daha üst düzeydedir, malzeme kalitesi daha iyidir.. c sınıfı denmesinin sebebi bu yoksa araç boyutu olarak bakmayın olaya.

Şimdi anladım , teşekkür ederim ben biraz boyuta göre algılıyordum sınıf işini. 1.5 75 olayına bir yorum yapar mısınız lütfen ?

yapamam clio ile ilgili tek bilgim tipinin güzel olduğu ve yeni apaçi arabası olduğu. daha kullanan tek bir düzgün tip görmedim.

• ya arkadaşım şu B sınıfı araçları çok gereksiz buluyorum artık, C sınıfına dayandı fiyatları.. bu nedir ya, o kadar para verilmez arkadaş o arabalara,üstüne az boz daha ekler C sınıfı alırım daha mantıklı. ama illede B diyorsan Clio 4. TESTLER ORTADA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneskocaman

ya arkadaşım şu B sınıfı araçları çok gereksiz buluyorum artık, C sınıfına dayandı fiyatları.. bu nedir ya, o kadar para verilmez arkadaş o arabalara,üstüne az boz daha ekler C sınıfı alırım daha mantıklı. ama illede B diyorsan Clio 4. TESTLER ORTADA.

Arkadaşım C sınıfı dediğin araçların dizelini almaya kalktığında da üstüne az boz para ekler ev alırsın ona bakarsan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.