Şimdi Ara

0 Araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araba almak üzereyim ve kafam karıştı , yardımcı olabilir misiniz? Seçeneklerim :
    1. Renault Clio 1.5 dci 90 bg (touch) = 43
    2. Opel Corsa 1.3 cdti ( enjoy 70 bg ) = 41
    3. Ford Fiesta 1.4 tdci ( titnium x 70 bg ) = 42

*** Vadeli Fiyatları ***

* Clio'da start & stop ve yokuş kalkış desteği var ),Fiesta ve Clio'da bunlar yok
    * Fiesta'da 2 , Clio'da 4 , Clio = ? hava yastığı var
    * Clio 1.5 , Corsa 1.3 Fieasta 1.4 motor , bunların performans ve vergi farkları nedir?
    * Clio'da usb girişi var sanırım ve en yeni kasa Clionun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artemisa -- 9 Aralık 2012; 18:06:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: artemisa

Araba almak üzereyim ve kafam karıştı , yardımcı olabilir misiniz? Seçeneklerim :

*** Vadeli Fiyatları ***

* Clio'da start & stop ve yokuş kalkış desteği var ),Fiesta ve Clio'da bunlar yok
    * Clio 1.5 , Corsa 1.3 Fieasta 1.4 motor , bunların performans ve vergi farkları nedir?

Fiyatlar hepsinde ayni asagi yukari

Ben olsam clio alirdim

Bu 3 aracta ayni vergi diliminde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoca forumdan bir arkadaş 43.000 e c4 dizel pazarlığı yaptı 0 alıyor. bunların hepsinden çok daha iyidir bir bakın isterseniz.
  • quote:

Araba almak üzereyim ve kafam karıştı , yardımcı olabilir misiniz? Seçeneklerim :

*** Vadeli Fiyatları ***

1- Clio gerek yeni kasa olması dolayısıyla uzun süre güncel kalacak olması, gerek şehir içi trafikte esas önemli olan düşük devirlerdeki esnekliği, gerekse de bu son kasa ile (kendi zlenimlerim testine başka bir başlıkta paylaşmıştım) çok başarılı özellikler sunması sonucu birinci tercihim olurdu.
    2- Corsa'nın mevcut kasası uzun yıllardır üretildiği için kasa değişimi eli kulağında. Alıpta bir sene sonra eski jenerasyon bir aracı binmeyi ben istemezdim.
    3- Fiesta ikinci seçeneğim olurdu. Bunun başlıca nedeni herne kadar sınıfının en iyi yol yutan ve en zevkli kullanımına sahip modeli olsa da 70 beygirlik 1.4 TDCi motor bu kasada zayıf kalıyor.

• 1250 cc 70hp corsada sıkıntı yaratabilir. Fiestaya makyaj geliyor zira kasa 4 yıllık. Clionun hem kasa yeni hemde motoru gayet başarılı 3ünün arasından açık ara clio
  • hocam bu üçü içinden clio 4 tabiki ama c4 atraction için, 1,3 cdti edition astra içinde fiyat alınabiliir.

Bu 3 araç arasından ben clio 4 ve Corsa enjoy arasında kalırdım.
  • Hocam vermeyin su paraları B sınıfı araçlara.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7 Akü Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

hoca forumdan bir arkadaş 43.000 e c4 dizel pazarlığı yaptı 0 alıyor. bunların hepsinden çok daha iyidir bir bakın isterseniz.

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Hocam vermeyin su paraları B sınıfı araçlara.

Güzel tavsiyeler. Aynen katılıyorum
  • quote:

Tavsiye istedi abi yoksa verilmez tabi.

• illa B sınıf arabaya bu kadar para vercem diyorsanız, CLİO 4 bunların içinde en mantıklısı...
  • quote:

fiat bravo ve citroen c4 modellerine göz atın.
    b sınıfı için korkunç paralar bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Tavsiye istedi abi yoksa verilmez tabi.

Cihancim benimki de bir tavsiye :)
    Kac gibi gidiyorsun servise ?

• bunlar arasından Clio IV ; parasına göre beklenmedik ilgi çekiyor , baktırıyor valla kendsisine araba .
  • Bunlar içinde tabiki clio 4. Yalnız Corsa 70 değil 75 BG. Corsa 2006dan beri var ve bu yıl 8 yaşına bsacak artık dede oldu. Onun yerine aynı motorla daha güvenli güncel ve sağlam olan yeni aveo koyun. Fiesta 1,4 motor ve 70 BG. Yani 1,6 vergisi ödeyeceksiniz ve her yıl 1 buçuk depo boşuna mazot parasını devlete verceksiniz. Ayrıca makyaj yiyor. Eğer yeni kasası için konuşuyorsanız onda 1.5 75 BG yapmışlar motoru. Yani yine işe yaramaz. B sınıfında 1. tercihiniz clio 4, 2. tercihiniz yeni aveo LTZ olsun. LTZ olanlar hem 1,3 motor hem 95 BG. Ayrıca 6 ileri şanzımana sahip. En önemlisi de ister HB ister sedan alabiliyorsunuz. Arkadaşların dediği gibi C sınıfı almaya çalışırsnaız daha iyi olur tabi.
  • Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama neden B sınıfı araca bu paralar mı verilir diyorsunuz ? benim geniş bir arabaya ihtiyacım yok, B sınıfı araçların da piyasası bu.Kocaman arabaları sürmek de mesela benim için bir de bayana daha uygun değil mi B sınıfı ? Yakıt da bu seçenekleri verdiğim arbalarda çok uygun.Amacım hız yapmak ve bundan tatmin olmak değil, 2. el arabalar için de nerdeyse 0 araç fiyatı veriyorlar , ne olduğu belli değil,temiz bir B sınıfı araç için 30 bin üzeri istiyolar,hiç olmazsa tertemiz içimiz rahat eder dedik ama bir de bi sorum daha olacak bu kasa çok mu önemli birşey, değişse ne olur , değişmese ne ?Cevaplar için tekrar teşekkür ederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artemisa -- 10 Aralık 2012; 18:28:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Bunlar içinde tabiki clio 4. Yalnız Corsa 70 değil 75 BG. Corsa 2006dan beri var ve bu yıl 8 yaşına bsacak artık dede oldu. Onun yerine aynı motorla daha güvenli güncel ve sağlam olan yeni aveo koyun. Fiesta 1,4 motor ve 70 BG. Yani 1,6 vergisi ödeyeceksiniz ve her yıl 1 buçuk depo boşuna mazot parasını devlete verceksiniz. Ayrıca makyaj yiyor. Eğer yeni kasası için konuşuyorsanız onda 1.5 75 BG yapmışlar motoru. Yani yine işe yaramaz. B sınıfında 1. tercihiniz clio 4, 2. tercihiniz yeni aveo LTZ olsun. LTZ olanlar hem 1,3 motor hem 95 BG. Ayrıca 6 ileri şanzımana sahip. En önemlisi de ister HB ister sedan alabiliyorsunuz. Arkadaşların dediği gibi C sınıfı almaya çalışırsnaız daha iyi olur tabi.

Niçin C sınıfı tavsiye ettiniz? Araba bir bayana alınacak, yeni clio'nun 1.5 touch 75 bg seçeneği de var o kötü müdür sizce? Yukarda 1.5 75 işe yaramaz demişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artemisa -- 10 Aralık 2012; 18:35:54 >

• quote:

quote:

Bunlar içinde tabiki clio 4. Yalnız Corsa 70 değil 75 BG. Corsa 2006dan beri var ve bu yıl 8 yaşına bsacak artık dede oldu. Onun yerine aynı motorla daha güvenli güncel ve sağlam olan yeni aveo koyun. Fiesta 1,4 motor ve 70 BG. Yani 1,6 vergisi ödeyeceksiniz ve her yıl 1 buçuk depo boşuna mazot parasını devlete verceksiniz. Ayrıca makyaj yiyor. Eğer yeni kasası için konuşuyorsanız onda 1.5 75 BG yapmışlar motoru. Yani yine işe yaramaz. B sınıfında 1. tercihiniz clio 4, 2. tercihiniz yeni aveo LTZ olsun. LTZ olanlar hem 1,3 motor hem 95 BG. Ayrıca 6 ileri şanzımana sahip. En önemlisi de ister HB ister sedan alabiliyorsunuz. Arkadaşların dediği gibi C sınıfı almaya çalışırsnaız daha iyi olur tabi.

Niçin C sınıfı tavsiye ettiniz? Araba bir bayana alınacak, yeni clio'nun 1.5 touch 75 bg seçeneği de var o kötü müdür sizce? Yukarda 1.5 75 işe yaramaz demişsiniz.

hocam bayana da alınsa
    c sınıfı daha güvenlidir, daha az ses alır, daha konforludur, işçilik çok daha üst düzeydedir, malzeme kalitesi daha iyidir.. c sınıfı denmesinin sebebi bu yoksa araç boyutu olarak bakmayın olaya.

• quote:

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama neden B sınıfı araca bu paralar mı verilir diyorsunuz ? benim geniş bir arabaya ihtiyacım yok, B sınıfı araçların da piyasası bu.Kocaman arabaları sürmek de mesela benim için bir de bayana daha uygun değil mi B sınıfı ? Yakıt da bu seçenekleri verdiğim arbalarda çok uygun.Amacım hız yapmak ve bundan tatmin olmak değil, 2. el arabalar için de nerdeyse 0 araç fiyatı veriyorlar , ne olduğu belli değil,temiz bir B sınıfı araç için 30 bin üzeri istiyolar,hiç olmazsa tertemiz içimiz rahat eder dedik ama bir de bi sorum daha olacak bu kasa çok mu önemli birşey, değişse ne olur , değişmese ne ?Cevaplar için tekrar teşekkür ederiz

36 bin tl astra h alın c sınıfı araç hocam, donanım olarakta üstün. Otm vites secenegide var LPG uyumu da cabası.

• quote:

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama neden B sınıfı araca bu paralar mı verilir diyorsunuz ? benim geniş bir arabaya ihtiyacım yok, B sınıfı araçların da piyasası bu.Kocaman arabaları sürmek de mesela benim için bir de bayana daha uygun değil mi B sınıfı ? Yakıt da bu seçenekleri verdiğim arbalarda çok uygun.Amacım hız yapmak ve bundan tatmin olmak değil, 2. el arabalar için de nerdeyse 0 araç fiyatı veriyorlar , ne olduğu belli değil,temiz bir B sınıfı araç için 30 bin üzeri istiyolar,hiç olmazsa tertemiz içimiz rahat eder dedik ama bir de bi sorum daha olacak bu kasa çok mu önemli birşey, değişse ne olur , değişmese ne ?Cevaplar için tekrar teşekkür ederiz

hocam bende b sınıfı arayışı içindeyim.clio4 düşünüyordum ama en son pug un yaptığı güzel indirimden sonra 208 dizel otomatiğe yöneldim.1.4 motor 68 beygir.çok performans beklemiyorsan ve az yaksın diyorsan uygun bir seçenek.otomatik vitesten anlamam ama test sürüşlerimde benim çok hoşuma gitti.iç malzeme kaliteside tatminkar.içide son derece ferah.c sınıfı benimde aklımda ama zaten kısa mesafelerde kullanacağım araç olacağı için biraz daha büyük araç benim için çok pratik olmaz.zaten olsada araca dizel araç için söyliyorum minimum 5k oynuyor (otomatik için söyliyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

quote:

hocam bayana da alınsa
    c sınıfı daha güvenlidir, daha az ses alır, daha konforludur, işçilik çok daha üst düzeydedir, malzeme kalitesi daha iyidir.. c sınıfı denmesinin sebebi bu yoksa araç boyutu olarak bakmayın olaya.

Şimdi anladım , teşekkür ederim ben biraz boyuta göre algılıyordum sınıf işini. 1.5 75 olayına bir yorum yapar mısınız lütfen ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.