Selam Geçen sene aldığım bir asus laptop var. Mayıs ayında fişten çekince kendi kendine kapanma sorunu başladı. Laptopun yan tarafındaki batarya ışığının turuncu olarak yanıp söndüğünü gördüm, bu da bataryanın şarj edilemediğini gösteriyor. powercfg komutu ile bakınca geçen seneden beri 35000 wh olan batarya 5 mayıs tarihinde aniden 8300 wh'a düşmüş, bir sonraki gün de 0. İki gün öncesine kadar fişte kullanıyordum ki o gün bir şey fark ettim. Cihazı fişten çekince kapanmıyor artık. Ancak Sistem - Güç ve pil menüsüne girince batarya %100 olarak görünüyor, hemen yanında da pil düzeyleri kısmında saat saat bir görsel var, hepsi %0. HWMonitor uygulamasında da current voltage 0.00 volt, wear level %0.0 Ama bilgisayar pildeyken kapanmıyor artık (hatta şu yazıyı prizden çektim batarya ile yazıyorum ) alt barda da batarya simgesinin üzerine gelince herhangi bir bilgi görüntüleyemiyorum. Tahminim bataryanın içindeki güç kontrol kartı arızalandı, servisten başka bir çözüm verebilecek olan var mıdır? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 1 Temmuz 2024; 17:13:58 > |
Bildirim