Şimdi Ara

0'dan Matematik Hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
3
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 12.sınıfım ve YKS'ye hazırlanıyorum. Bu arada aşağıdaki kitaplarla temel attım. Antrenmanlarla Matematik 1 ve 2'yi ( 2'nin yarısındayım) bitirdim. Şimdi nasıl ilerlemeliyim? Matematik AYT'yi nasıl çalışmalıyım? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sene başında ayt matematik konusunda tek bildiğim şey 2.dereceden denklemlerde çarpanlara ayırmaydı. Konu anlatımlariyla pek zaman kaybetmiyordum,en kisa videolar kampüsteydi sanırım. Konuyu bitirip bilgi sarmal'dan (kolay bir kitap) bitirip, 3 4 5'ten zor sorular dahil hepsini çözüyordum ve elimde çözecek soru kalmayınca diğer konulara geçiyordum. Sadece bu 2 kitabi bitirdim, integral haric bütün konular bitmişti. Sonrasi full deneme. 38-2 geldi,2 yanlışı da geometride dikkat eksikliğinden yaptım. Yani işin özü: konu anlatımından ziyade bol bol soru çözmek. Hatta çözemediğin soruların üzerine düşüp çözümlerini çok dikkatli dinlemek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D17A1E45 -- 23 Ağustos 2020; 16:38:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jasquen31 J kullanıcısına yanıt
    Dedim ya kanka sadece bilgisarmal ve 3 4 5 çözdüm. Sınava son 1.5 2 ay kala da matematikte sadece bölüm denemesi çözdüm.

• Teşekkürler, kanka. Herkes başka bir şey önerdiğinden kafam çok karışık..

• jasquen31 J kullanıcısına yanıt
    Ben açık öğretimden mezunum. Kendim çalıştım,ben bile böyle başardıysam demek ki seçtiğim yol iyiymiş diye düşünüyorum. Konu anlatımlari tamamen zaman kaybı. Matematik soru çözerek hatta çözemeyerek öğrenilir. Her soruda farklı bir bakış açısı kazanırsın. Mesela ben "Polinomlar" konusunu şenol hocanın 5 10 dakikalik 1 2 videosuyla bitirmiştim. Konuyu çalışmam 30 dakika bile sürmemişti yani. Sonra full soruların çözümleriyle öğrendim. O yüzden hangi kitabi alirsan al video çözümlü olsun. Aninda öğren yapamadığın soruyu. Iyi calismalar. Bu arada geometrinin de üstüne düş. Sınavda genel olarak en çok zaman kaybettiren derstir. Pratiği iyi olanlar ise zaman kazanır bu dersten. Ben zaman kaybeden oldum malesef:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.