Şimdi Ara

0'dan Muhasebeci nasıl olunur ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iyi forumlar herkese. 24 yaşındayım İmam Hatip Lisesi mezunuyum normalde Diş Protez mezunuyum ama Diş Protez aşırı zor masa başı yapabileceğim çok zor olmayan bir iş istiyorum. Açıktan ikinci üniversite olarak Muhasebe ve vergi uygulamaları bölümünü seçtim ama kararsız kaldım 4 yıllık bir açıktan üni mi seçsem daha iyi olur diye. Office programlarını öğrenmeye çalışıyorum. Açıktan okumam iş bulmada sıkıntı olur mu ve muhasebeye ön muhasebeden mi başlanır nasıl bir yol izlemem gerek yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brolukoli -- 29 Temmuz 2024; 12:47:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Muhasebe bürosunda öğrenirsin. Asgari ücret bile vermezler.

• Yol falan izleme muhasebeden uzak dur

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

Neden acaba iş olarak zor mu yoksa ortamı iyi değil mi

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Bugün aradım yetiştirilmek üzere başvurdum ama muhasebe bilgisi az da olsa sordular var mı diye nasıl olcak bilmiyorum

• iş olarak angarya var hep devlet sürekli yeni bir şey çıkartıp muhasebecileri meslekten tiksindiriyor

enflasyon muhasebesi diye bir şeyi bela ettiler başımıza

• Brolukoli B kullanıcısına yanıt

Hiç bilmeyeni istemezler. Zaten aylarca getir götür yapacaksın öyle büroda oturmak yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

Benim pek fazla seçeneğim kalmadı :D mecbur bu işi yapmam lazım siz benim yerimde olsanız ne yapardınız nasıl bir yol izlerdiniz öğrenmek için açıktan okursam sorun olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brolukoli -- 30 Temmuz 2024; 21:7:6 >
  • İyi okula kapak atarsan, iyi işe kapak atarsın.

• Ön muhasebeyi öğrenirsin ancak.Diğeri çok tecrübe ve bilgi birikimi gerektirir.Özellikle Mali Müşavirlik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.