Şimdi Ara

20 yaşında Bitcoin ile nasıl zengin oldum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
8.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu konuyu açıp bunları yazmamın sebebi kesinlikle ego tatmini v.s değildir tek amacım size inandığınız ve uğraştığınız zaman neler başarabileceğinizi göstermektir.
    Bitcoinin ne olduğunu çoğunuz biliyorsunuzdur deep weep de kullanılan para birimi demeyinde. Bitcoin gerçek yaşam olsun sanal alış veriş olsun borsa olsun neredeyse her yerde kullanılan çok düşük masraflı bir para birimi.
    Benim hikayem şöyle başlıyor bitcoin i okudum bir yerlerde sonra mining işini gördüm merak ettim araştırdım 6000tl ile 4 adet r9390 alarak işe başladım o zamanlar bitcoinin alt dalı olan altcoin ethereum üretiyordum günde 1 adet üretilebiliyordu ve tanesi 10 dolardan borsada işlem görüyordu belli bir zaman elimdekileri saklayarak üretime devam ettim yaklaşık 200 adet ethereum biriktirdim dediğim gibi tanesi 10 dolardı satmadım ve geçen aya kadar bekledim geçen ay fiyatı o kadar yükseldiki tanesini 360 dolardan sattım buda 72.000 dolar yaptı hesap makinesiyle hesapladığım zaman hesap makinesinin çalışmadığını gördüm çünkü z.ebaniler ethereumu ele geçirmiş ve benim hesap yapmamı engelliyorlardı, hemen savunma bakanlığını arayıp zebani timi çağırdım, hesap makinesini onlara verdim kadrolu hoca 3 kere üfleyip z.ebanileri kovdu ardından tekrar borsada satma işlemine başladım dediğim gibi tanesini 72.000 dolardan sattım hesabını siz yapın eğer gerçekten inanırsanız istediğiniz her şeyi başarabilirsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayın ethereumu ele geçiren zebani

• yaz arkadasım nasıl 99999 kadınla birlikte oldum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın csb. Ctrl + f = zebani yazın :D
  • başarılı
  • Nasıl bir yere koyduysan bakar bakmaz gözüme zebani takıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladım ağğbe

• ya siz çok güzel yazıyosunuz ya da ben zebani bulma yeteneğimi kaybettim
  • Güzel hikaye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebani göze çarpıyor ama

• Okumayin etheriumcu xebani

• Bu sefer yemedim, başlık csb'yim diye bağırıyor

• yaman CSB'ciymişsin delikanlı
  • okumaya sondan başlamanın yararları
  • Aman diyim

20 yaşında Bitcoin ile nasıl zengin oldum...
  • Merhaba,

CTRL + F

sırasıyla

"zebani", "ebani", "bani"

Sadece 10sn'de 3 dakikanızı kurtarın.

İyi forumlar.
  • yeter artik ya.

sizin yuzunuzden tepetaklak oldum. artik her konuyu tersinden okumaya basliyorum.

• 20 yaşında 6bin e 4 tane ekran kartı aldımdan sonra anlamıştım. 20 yaşında 6bini bulabiliyosan zaten zenginsin demektir. Açık var malesef >.>

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • csb için zebani diye aratmaya gerek yok. "bitcoin ile zengin oldum" kısmı yeterli zaten :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.