Şimdi Ara

0'dan yazılım mühendisi olmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, 12.ci sınıfım. Ben yazılım mühendisi olmak istiyorum, hayalimdeki ve zevk alarak yapabileceğim bir meslek kod yazabiliyorum c#, asp.net, php, java bunlar hakkında bilgim ve yazmışlığım var, Meslek lisesinde okuyorum 3 senedir ne matematik ne fen ile ilgili hiç bir konu görmedim Anlıyacağınız sıfırım resmen. ailevi durumlardan dolayı seneye kesinlikle kazanmam gerekiyor üniversiteyi. Ygs sınavından 180 civarı yaptım, sınavda uyuduğum doğrudur kız olayları ailevi sorunlar psikoloji etkiledi ne rehber bulabildim ne bir şey sadece Online oyunlar oynayıp kendi çapımda tasarımlar yaparak para kazanmaya çalıştım.
    Ben başlamak istiyorum YGS ve LYS'den 330' aşmam gerekiyor anladığım kadarıyla yazılım mühendisliği o civar bir puan istiyor, sorun şu ki bunların hepsini 1 senede tamamlayabilir miyim gerekirse Online oyunları her şeyi bırakmaya hazırım çünkü bu 1 sene benim hayatımı etkileyecek.

Lütfen gerçekçi bir şekilde söyleyin dediğim gibi sadece 1 sene çalışabilirim ailemin parası 2 sene dershaneye yetecek kadar değil teşekkürler şimdiden.

• Mezuna kalınca sadece ders çalışacaksan yani başka işlerle meşgul olmazsan kazanırsın 300 ham yapıp okul puanıyla 330 civarı alırsın. 0 sın dershaneyede gitmiceksin o yüzden internetteki tkenofem gibi siteleri indir t**ent de var. Onun harici ztv behzat rasuli vs. bi sürü yine teknofem tipi site var dersleri ordan dinleyip çözümlü soru bankası çözerek rahatça yaparsın önünde 1 sene var. Ama dediğim gibi günde en az 6 7 çalışman lazım
  • Web yazılımcısıyım şuan çalışıyorum eğitime bir süre ara vermek zorunda kaldım. Lakin ağustos ayı itibariyle dershane desteği ile hazırlanmaya başlayacağım. MF4'den gireceğiz 2.sınav'da istersen başarırsın istemekle kalma çalış yeter.
  • Teşekkürler peki çalışma saatlerimi nasıl kullanmalıyım 6 saat çalışabilirim ilk matematik bitirmeyi düşünüyorum matematiğin YGS konularını.
  • Kendini fazla sıkmamaya çalış önünde koca 1 yıl var, evet sıfır bilgin var ama çok fazla ders başında durursan çabuk sıkılabilirsin, o yüzden program yap bence
  • aynen kuzen bnde aynı senın gibiym ama seneye için özelderse mi gitsem dershaneyemi karar veremedıık birtürlü o.O
  • Noldu ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.