Şimdi Ara

%0 Faiz Kredi Desteği ile Sıfır A/T?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sıfır sense paket i20 1.4 at sıfır 39000 tl veya 2007 honda 111.000 km temiz 1.8 hb i-shift LPG 30000 tl. Bayan kullanıcı otomatik vites şart. Düşünceleriniz ve tecrübeleriniz önemli selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursad_75 -- 20 Haziran 2013; 22:59:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• i20 alırsan c3ten çok da farklı bir arabaya binmemiş olacaksın. Ama honda çok farklı bir tecrübe olacak. Şoför acemi ise 1.8 otomatik vites arabayı vermek de doğru olmayabilir. Aşırı atak otomatik vites araçlar ani kalkışlar yüzünden kazalara sebep olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznklckp

i20 alırsan c3ten çok da farklı bir arabaya binmemiş olacaksın. Ama honda çok farklı bir tecrübe olacak. Şoför acemi ise 1.8 otomatik vites arabayı vermek de doğru olmayabilir. Aşırı atak otomatik vites araçlar ani kalkışlar yüzünden kazalara sebep olabilir.

C3'ten farklı bir araba olur diye düşünüyorum açıkcası. İ serisi Hyundai ön yargısını yumuşattı gıbı bende. Donanım olarak ise en büyük eksi ESP diye düşünüyorum! Sürücü acemi değil sorun olacağını düşünmüyorum hondanın. Kararsızlığın temelini yaklaşık 7000 tl farkla 6 yasındakı bir arc yerine sıfır araç sahibi olmak çelişkisi oluşturuyor aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: kursad_75

quote:

i20 alırsan c3ten çok da farklı bir arabaya binmemiş olacaksın. Ama honda çok farklı bir tecrübe olacak. Şoför acemi ise 1.8 otomatik vites arabayı vermek de doğru olmayabilir. Aşırı atak otomatik vites araçlar ani kalkışlar yüzünden kazalara sebep olabilir.

C3'ten farklı bir araba olur diye düşünüyorum açıkcası. İ serisi Hyundai ön yargısını yumuşattı gıbı bende. Donanım olarak ise en büyük eksi ESP diye düşünüyorum! Sürücü acemi değil sorun olacağını düşünmüyorum hondanın. Kararsızlığın temelini yaklaşık 7000 tl farkla 6 yasındakı bir arc yerine sıfır araç sahibi olmak çelişkisi oluşturuyor aslında

arkadaşımda makyajsız kasa 2011 model i20 var. 1.2 motor düz vites. 1.5 yıldır her gün beraber arabayla seyahat ediyoruz. Evet kötü bir araba değil ama inanın bana C3ten farklı olmayacak. Eğer başlıca istediklerinizi sıralarsanız başka modeller önerebilirim.

• quote:

quote:

quote:

arkadaşımda makyajsız kasa 2011 model i20 var. 1.2 motor düz vites. 1.5 yıldır her gün beraber arabayla seyahat ediyoruz. Evet kötü bir araba değil ama inanın bana C3ten farklı olmayacak. Eğer başlıca istediklerinizi sıralarsanız başka modeller önerebilirim.

Öncelikle ilgin için teşekkür ederim öz...
    Amaç c3'û değiştirmek,ı öncelik ya da kıstas yok gibi aslında.
    Olayı tetikleyen honda1.8 c3 takas teklifi; c3 16500 honda 30000, aradaki fiyat farkı kredi ile ödenecek.
    Hal böyle olunca ilk mesajımda belirttiğim duygu karmaşası ortaya çıktı
    Kıstas; genç işi otomatik şanzuman diyebiliriz.
    Aslında 0 faizli araba kredisi+ c3 bedeli ile sıfır araç benim en çok içime sinen seçenek,
    Bu bağlamda markanın da çok önemi yok diyebiliriz, her türlü seçenek değerlendirilebilir , selamlar...

• Kullanıcı yorumu ve bilgi paylaşımı bekliyorum forum üyelerinden lütfen...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öncelikle ilgin için teşekkür ederim öz...
    Amaç c3'û değiştirmek,ı öncelik ya da kıstas yok gibi aslında.
    Olayı tetikleyen honda1.8 c3 takas teklifi; c3 16500 honda 30000, aradaki fiyat farkı kredi ile ödenecek.
    Hal böyle olunca ilk mesajımda belirttiğim duygu karmaşası ortaya çıktı
    Kıstas; genç işi otomatik şanzuman diyebiliriz.
    Aslında 0 faizli araba kredisi+ c3 bedeli ile sıfır araç benim en çok içime sinen seçenek,
    Bu bağlamda markanın da çok önemi yok diyebiliriz, her türlü seçenek değerlendirilebilir , selamlar...

kredi falan dedin işin rengi değişti :) inan faizlerden krediden vs hiç haberim yok. Ama genç işi otomatik dediğinde şuan kullandığımız arabayı önerebilirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-fiyat-dustu-hatasiz-123063052/detay/

Arabanın sahibiyle vs hiç alakam yoktur. İlan örnek olsun diye verdim. Motor 1.6 140 beygir (manuellerinde 150 diye geçer) BMW üretimi bir motor. Şanzuman 4 ileri Porsche üretimi bir şanzuman.(4 ileri olması sizi korkutmasın mükemmel bir şanzuman 80000e dayandı sıfır arıza maşalah) Araba bence mükemmel bir araba. Benzini atmosferik benzinlilerden vs fazladır. Bunun dışında kötü bir yanı olmadı çok şükür. Bi bak belki seversin :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000'e kadar 2. el veya 0 araç
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hoş araba gerçekten öz, bu marka modele de çalışalım biraz...
    Yine bekliyorum farklı seçenek tavsiyelerini ve yorumlarını.

• Yorum ve tecrübe paylaşımı bekleniyor...

• Ben de otomatik araç istediğim için peugeot 206+ tan i20 te geçmeyi düşünüyorum ve i20 yi kesinlikle eski kasa ya da sahibinden deki arabalarla kiyaslamayin. Eski sense paketine gore ek olarak navigasyonlu 5" dokunmatik ekran sis farlari gündüz ledleri bulunmakta ve bu emin olun aracin görünümünü gerçekten çok etkiliyor. İ20 sense otomatik e ben de bakiyorum ve kendi arabami satabilirsem i20 almayi düşünüyorum 5 sene garanti ve sunduğu donanimlar çok fazla ayrica son olarak araç Türkiye de üretiliyor bu da yedek parçada hızlı temin ve daha az masraf demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anilatay -- 19 Haziran 2013; 8:42:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anilatay

Ben de otomatik araç istediğim için peugeot 206+ tan i20 te geçmeyi düşünüyorum ve i20 yi kesinlikle eski kasa ya da sahibinden deki arabalarla kiyaslamayin. Eski sense paketine gore ek olarak navigasyonlu 5" dokunmatik ekran sis farlari gündüz ledleri bulunmakta ve bu emilen olun aracin görünümünü gerçekten çok etkiliyor. İ20 sense otomatik e ben de bakiyorum ve kendi arabami satabilirsem i20 almayi düşünüyorum 5 sene garanti ve sunduğu donanimlar çok fazla ayrica son olarak araç Türkiye de üretiliyor bu da yedek parçada hızlı temin ve daha az masraf demek

Ben de seninle paralel düşünüyorum açıkcası Anıl,
    İ20 topiğini takip etmekte fayda var derim, selamlar...

• Ayrica belirttiginiz Honda civic 111.000 km de bu az buz değil siz kullandiktan sonra kaç km ye gelecek ve sonra elinizden cikarmaniz zorlaşacak ayrica 1.8 motorun vergisi de cabasi. İlla civic isterim çok güzel derseniz de yenileri 1.4 olarak cikiyor ama fiyati daha yüksek tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bayan şoföre 1.8 motor gereksiz,vergisi tüketimi şusu busu hiç lüzumu yok.
    0km araba varken 7 yaşında araba alınmaz.
    Eğer C sınıfı araç alacaksanız Listenize 0km Chevrolet cruze modelini ekleyin.
    Hatta 2. elde 1 yaşında full donanım araçlara sahip olabilirsiniz bu fiyatlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 19 Haziran 2013; 9:35:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anilatay

Ayrica belirttiginiz Honda civic 111.000 km de bu az buz değil siz kullandiktan sonra kaç km ye gelecek ve sonra elinizden cikarmaniz zorlaşacak ayrica 1.8 motorun vergisi de cabasi. İlla civic isterim çok güzel derseniz de yenileri 1.4 olarak cikiyor ama fiyati daha yüksek tabiki.

Aslında cazibe bu modelin iç ve dış dizaynından kaynaklanıyor anıl
    Yine iç ve dış donanımının da neredeyse eksiksiz olması da tetikliyor arzuyu...
    Bu arada dün gece İ20 topiğini inceledim biraz, özellikle benzinle motorlu modellerde sorunlar ve memnuniyetsizlikler okudum,
    Dizel ise pozitif genelde. Açıkcası eski ön yargım yine depreşti gibi, selamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Bayan şoföre 1.8 motor gereksiz,vergisi tüketimi şusu busu hiç lüzumu yok.
    0km araba varken 7 yaşında araba alınmaz.
    Eğer C sınıfı araç alacaksanız Listenize 0km Chevrolet cruze modelini ekleyin.
    Hatta 2. elde 1 yaşında full donanım araçlara sahip olabilirsiniz bu fiyatlara.

Haklısın Ferit ancak yukarıdaki mesajımda cazibenin kaynağını anlatmaya çalıştım.
    Ben de bütçe oralara ulaşmışken biraz daha zorlayıp sıfır kodlamanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.
    Bu arada 31.000 TL 2011 auris teklifi var, ne dersin ?

• quote:

civic in hb versiyonunda 1.6 motor yok muydu?
    Ona bir bakın isterseniz.
    Cruze da gayet şık bir otomobil,7yaşındaki hondadan daha mantıklı olacağı kesin.
  • Görünüş olarak tabiki civic ama sıfır araç almak varken 2007 model 110bindeki aracı almam ben şahsen kimbilir nasıl kullanıldı araç o kmlere kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

civic in hb versiyonunda 1.6 motor yok muydu?
    Ona bir bakın isterseniz.
    Cruze da gayet şık bir otomobil,7yaşındaki hondadan daha mantıklı olacağı kesin.

1.8 otomatik olanlarından, link ekleyemedim.
    Chevroleye de biraz ön yargı mevcut, aracın kullanıcının göz önünde olmayan donanımlarına(motor,şanzuman) yatırım yapan japonlara üst seviye sempati mevcut şu anda.
    Aslında % 0 faiz+eldeki nakit haricinde faizli kredi kullanarak sıfır araç almak mantıklı değil gibi!
    Bu bağlamda doğru zamanı beklemek ve aceleci olmamak gerekli görünüyor, hatta zorunluluk gibi.
    WV grubu ise abartılı fiyatları ve arıza ve de kusur durumlarında, garanti dahilinde dahi kullanıcılara gösterdikleri umursamazlık sebebiyle(okuduğum kullanıcı tecrübeleri) üst seviye negatif şimdilik, selamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Görünüş olarak tabiki civic ama sıfır araç almak varken 2007 model 110bindeki aracı almam ben şahsen kimbilir nasıl kullanıldı araç o kmlere kadar

Mutabığız Berk ancak ikilem honda ve Hyundai'nin kariyerinden kaynaklanıyor hemen herkes için,
    Yoksa kim yeni doğmuşu 7 yılını bu zalim dünyada heba etmişe tercih eder ki...

• quote:

vallahi siz 0 km veya 0 gibi garantili araçlar dururken önyargıdan bahsedip 7 yaşında arabaya sırf japon diye para verecekseniz orasını siz bilirsiniz artık:)
    Zaten önyargı varsa i20 de gelmez size.Tartışacağınız markalar opel vw ford toyota honda olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.