AKTİFBANK N KOLAY 10.000 TL %0 FAİZ MASRAFSIZ KOLAY NAKİT
-
-
Baglanti hata veriyor! -
Düzeltildi.
-
-
-
Banka kartı şartı koşuyor. Son adımda vazgeçtim -
-
Kredi kartından taksitli avans çeksek sanki daha mantıklı... -
-
Her ay kullandırıyor mu bunu hocam?
-
1.000 lira iken evet hocam bayadır her ay kullanıyorum vadesi gelince kapatıp yeniden çekiyorum. Sanırım aynı usül devam ederler kampanya aynı kampanya çünkü. -
5k çektim,arkadaşa teşekkür ederim -
Peki 30 gün de kapatınca masraf falan kesmiyor mu? Sadece ana para ödeyince bitiyor mu?
-
Aynen hocam, screenshot ekledim 3.000 verdi bana ödemesi 3.000 lira. Yalnız günü kaçırırsanız masrafıyla alıyor bildiğim kadarıyla. -
Teşekkür ederim bilgi için, pazartesi çekerim, şimdi lazım değil.
-
findeks puanını düşürmüyor mu böyle her ay almak
-
Kredi geçmişinize bağlı daha önce yüksek krediler kullanmış ve düzgün kapatmış iseniz düşük krediler puanınızı etkilemiyor.En fazla 50 puan etkisi olur o da bir sonraki ay puanınızı düzeltir -
Zamanında hatta erken ödüyorsunuz, olumsuz değil olumlu katkısı olacağını dahi dahi düşünüyorum. -
Aslında mantik su sistem ilk kez böyle bir kredi için açılış gördüğünde puanı çok düşürüyor çünkü risklisin daha önce son 5 yılda 5 krediniz vardır ve hepsi düzenlidir.Bu aşamada algoritma bu krediyi sizin için risk görmez ve puanınızı etkilemez -
1 gün dahi kredi kartı borcum olmadı, hiç kredi çekmedim. Uygun değilmişim.
çok teşekkürler, sizin gibi arkadaşlar sayesinde bu kampanya devam edebiliyor. |
7.09 faizle kredi mi olur kafayı yemisler
|
Geç gördüm, Orada yazan 5000tl kullana dokunacaksın, sanal kart veya diğer taraflara dokunma, 30 gün içinde kapatırsan zaten 5000tl olarak ödersin. diğer taraflar ateş çemberi, dokunma yanarsın. |
2 gün geciktirdiysen parayı 30 gün daha hesabında tutmalıydın, ödemen değişmezdi. 30 günü geçirdiğin için 60. günde ödenecek tutarı ödetmişler sana. yani para elindeyse 30 gün daha elinde tutup zararı azaltabilirdin. 10bine aylık 400 faiz, 2 ayda 800 tl faiz veriyorlar. 160 zararla kaçardın |
Benzer içerikler
- getir finans
- enpara youtube premium
- ziraat süper şube nedir
- ziraat bankası digiturk kampanyası 2024
- hangikredi ücretsiz kod
- bim yazıcı
- apple müzik öğrenci
- n11 çabuk
- kasım indirimleri ne zaman
- siber pazartesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X