Şimdi Ara

AKTİFBANK N KOLAY 10.000 TL %0 FAİZ MASRAFSIZ KOLAY NAKİT (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
38
Favori
58.734
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şuan durum nedir aktarma bitti mi tamamen 2750 ye karar aktarılıyor mu hala?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay üst üste ret verdi uygulamayı sildim ve vedalaştım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

kredi kartından yükledim, sadece hesaptan yüklersem iade alabilirmişim, boşu boşuna kredi kartından 2750 TL harcadık. faizsiz kredi de vermiyor. Ben de silerim uygulamayı bu gidişle.

• 1 gün sonra çek vs hikaye 4 gündür tık yok.

• Haftasonu ok cekilememe durumu vardi fakat ayin 10 unda attigim cekilebilir bakiyem oldugu halde gelmedi. Sms ten sona bir kac gunde halen cekiliyordu fakat artik cekilemiyor gibi yarin 5. Gun olacak

• ++

• Aybaşı geldi. Şu 2750 konusunda son durum?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Denemelik 10tl attım ama çekilmiyor.

• Parayi artik iade vermede sıkıntı olsada su her ay 5 bin tl faizsiz vermezsi mükemmel oldu ya her ay 5 bin 5 bin mükemmel...

• Vip Üye kullanıcısına yanıt

Aslında çok bir para olmasa da nakit kampanyalarda nays paycell gibi yerlerde kart gibi kullanmaya birebir.

Keşke 10 bin olayı bitmeseydi, iyi iş görüyordu.

• -OFLU- kullanıcısına yanıt

Ben konuyu acildigindan beri gorsemde, nakit avansmis,taksitli bilmem neymis falan paraya ihtiyac pek olmadigi hic ilgilenmemistim konuyla son 2 ay neymis bakayim dedim bu 2. Alisim yani onu da zaten iste 5bin tl ve isin asli basvursam cikar mi merakimdan denedim çünkü nkolayi sık kullanan birisiyim. Benim adima denedim oluyor (calismiyorumda ama nakit akisi vs oluyor). Bizimkiler adina da hesap var ben kullaniyorum onlar adina da denesem mi bilmiyorum :/ 5 yerine 15 bin tl fena olmaz :D

Geri ödeme nasıl taksitli mi geri ödüyoruz yoksa gelecek direk hepsinini ödüyoruz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Mesajı geç gördüm, nakit para zarar değildir, yeter ki doğru kullanalım.

En kötü ihtimal ön ödemeli kartların kampanyalarına katılırsın. Paycell nays gibi peşin ödemeye bayağı iyi sayılabilecek kampanyaları oluyor.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.