Valla ben çok basit hallettim. Mobil bankacılığa girdim,12 ay 10bin kredi başvurusunu yaptım. 0 faiz yazıyordu. kredi onay aşamasında 180 lira hayat sigortası keseceği uyarısı geldi.Onu da kredi tutarından düştü kalanı hesaba aktardı. |
0 Faizli - Düşük Faizli Nakit Avans & Kredi Kampanyaları (2. sayfa)
-
-
Kredi mi taksitli nakit avans mı sitesinden masrafsoz makita avans şeklinde reklam var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hem kredi hem nakit avans kampanyası var sanırım
ben kredi çektim
-
şu an faizsiz nakit veren var mı ?
albaraka 15 bin faizsiz finansman diyor ama girdim kart veriyorlar, harcamaları bölecekler herhalde ki o da market ve akaryakıt gibi sektörlerde yok gibi görünüyor. bi işe yaramaz gibi yani.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yanıyorÇoğunun sonunda "baş" var, müşteri yapıp, kredi kartı itelemenin yeni yöntemi. Kredi kartı limitin yoksa zaten vermiyorlar.
İlk başvurular genelde red oluyor. Şubeye gelir belgesi verdiğinizde ya da şubeyle iletişime geçip gelir belgenizi ilettiğinizde onay veriyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kansavkaplanhem kredi hem nakit avans kampanyası var sanırım
ben kredi çektim
biraz bakındım faizsiz cıkars diye ama 3 küsür gösterdi,önceden hesabım var diye hicbisey kullandırtmıyor puanlı kredi kartıda kullandırtmamışlardı bana ...
-
Türkiye Finansa mobilden üye oldum, başvuru yaptım 2 dakika sonra onay geldi 15k 12 taksit, 142 TL sigorta kestiler, kredi kartı da verdiler ama onu iade edeceğim 2 ay sonra.
-
Hocam aynı işlemi ben de yapmayı düşünüyorum. 15bin TL'ye kadar diyorlar ama acaba daha düşük gelme ihtimali oluyor mu ?
-
Başvurdum Red verdi, kendimden şüphe ettim findexe 21 tl verdim kredi notuma baktım 1751 çok iyi çıktı, niye vermediler ki kredimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcc -- 19 Eylül 2023; 15:4:53 >
Bilgim yok hocam o konuda zaten uygulama üzerinden siz seçiyorsunuz kampanyayı en fazla ret verirler diye düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kredi mi bu yoksa kredi kartından nakit avans mı ?
Kredi hocam
Aylık ödeme ne kadara geldi erteleme varmıydı ?
quote:
Orijinalden alıntı: bömesTürkiye Finansa mobilden üye oldum, başvuru yaptım 2 dakika sonra onay geldi 15k 12 taksit, 142 TL sigorta kestiler, kredi kartı da verdiler ama onu iade edeceğim 2 ay sonra.
Hafta sonu ben de çektim. Sigorta kesmeseler iyiydi ama 12 ay olması güzel oldu.
-
Faiz oranı ne hocam?
0
1250 Tl ye geldi 12 ay, erteleme yok
-
Teşekkürler.
-
Sabah 8:30 gibi deneyin hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X