Valla ben çok basit hallettim. Mobil bankacılığa girdim,12 ay 10bin kredi başvurusunu yaptım. 0 faiz yazıyordu. kredi onay aşamasında 180 lira hayat sigortası keseceği uyarısı geldi.Onu da kredi tutarından düştü kalanı hesaba aktardı. |
0 Faizli - Düşük Faizli Nakit Avans & Kredi Kampanyaları (2. sayfa)

-
-
Kredi mi taksitli nakit avans mı sitesinden masrafsoz makita avans şeklinde reklam var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hem kredi hem nakit avans kampanyası var sanırım
ben kredi çektim
-
şu an faizsiz nakit veren var mı ?
albaraka 15 bin faizsiz finansman diyor ama girdim kart veriyorlar, harcamaları bölecekler herhalde ki o da market ve akaryakıt gibi sektörlerde yok gibi görünüyor. bi işe yaramaz gibi yani.
-
İlk başvurular genelde red oluyor. Şubeye gelir belgesi verdiğinizde ya da şubeyle iletişime geçip gelir belgenizi ilettiğinizde onay veriyorlar.
-
biraz bakındım faizsiz cıkars diye ama 3 küsür gösterdi,önceden hesabım var diye hicbisey kullandırtmıyor puanlı kredi kartıda kullandırtmamışlardı bana ...
-
Türkiye Finansa mobilden üye oldum, başvuru yaptım 2 dakika sonra onay geldi 15k 12 taksit, 142 TL sigorta kestiler, kredi kartı da verdiler ama onu iade edeceğim 2 ay sonra.
-
Hocam aynı işlemi ben de yapmayı düşünüyorum. 15bin TL'ye kadar diyorlar ama acaba daha düşük gelme ihtimali oluyor mu ?
-
Başvurdum Red verdi, kendimden şüphe ettim findexe 21 tl verdim kredi notuma baktım 1751 çok iyi çıktı, niye vermediler ki kredimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcc -- 19 Eylül 2023; 15:4:53 >
Bilgim yok hocam o konuda zaten uygulama üzerinden siz seçiyorsunuz kampanyayı en fazla ret verirler diye düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kredi mi bu yoksa kredi kartından nakit avans mı ?
Kredi hocam
Aylık ödeme ne kadara geldi erteleme varmıydı ?
Hafta sonu ben de çektim. Sigorta kesmeseler iyiydi ama 12 ay olması güzel oldu.
-
Faiz oranı ne hocam?
0
1250 Tl ye geldi 12 ay, erteleme yok
-
Teşekkürler.
-
Sabah 8:30 gibi deneyin hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X