Şimdi Ara

0 Ford Fiesta dizel titanium X paket mi? 0 Focus trend benzinli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok acil fikre ihtiyacım var arada kaldım.. yılda 10.000 km yapıyorum..

• bagaj sıkıntın yoksa fiesta titanıum x al hayatına bak süper özellikler var .Ama bagaj büyük olsun dersen
    alırsın focus style . sıfırı yaklasık 54 bin lira .
    araçta güzel özellikler var mesela kendi kendine park etme gibi
  • fiesta http://www.arabainceleme.com/2013/09/ford-fiesta-15-tdci-titanium.html

focus http://www.arabainceleme.com/2013/09/ford-focus-hb-16-trend.html

bence focus, sınıf farkı var sonuçta ve fiyatlar aynı, dizel için sınıf küçültmeye değmez bence, zaten yılda 10.000 km dizel için az..

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    focus trend 44.890 tl style 48.800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weycell1905 -- 25 Aralık 2013; 13:12:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

focus trend 44.890 tl style 48.800

benzinli o
    dizel alınacaksa dizel trend sedan 57 bin
    yılda 10 bi km yapılacaksa kesınlıkle benzin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 25 Aralık 2013; 13:14:14 >
  • yani bagaj sıkıntın yoksa titanıum x fiesta
    yoksa style focus sedan
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Arkadaş benzinliyi sormuşta o yüzden benzinli fiyatlarını yazdım, evet kesinlikle yılda 10.000 km ise benzinli tercih edilmeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Mondeo 2.0 TDCI Otomatik
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

Arkadaş benzinliyi sormuşta o yüzden benzinli fiyatlarını yazdım, evet kesinlikle yılda 10.000 km ise benzinli tercih edilmeli

ben yanlış anlamışım kusura bakmayın.Yılda 10 bin kilometre anladım
  • çok teşekkürler acayip arada kaldım. öğretmenim çok aşırı gezmiyorum ama haftasonları falan, okula git gel yine ayda 800 900 km oluyor yazları çok geziyorum sadece.. acayip arada kaldım 1..6 olması focusun beni korkutuyor malum benzin fiyatları ve ikinci elde satım zorluğu? focus style 1.6 i sizce satabilir miyim çok değer kaybetmeden?
  • Liste fiyatlarindan 3-4 bin iniyorlar yeterki araci pesin almak isteyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aligokcet A kullanıcısına yanıt
    meslektaşız, bende de 307 var 1.6, bende çok fazla yol yapmıyorum, focus 307 kadar yakmaz, 10.000 km için dizele değmez arada çok fiyat farkı var, lpg fiyatları da az değil, taktırması bakımı da ayrı masraf, bence sizin için en ideali benzinli. 2.eli nasıldır bilemem ama bence siz kullanımınıza bakın elden çıkarmayı zamanı gelince dert edersiniz..
  • O fiyata her turlu civic derim ben.Liste fiyatindan 5.000 tl asagi alani duydum valla

• Aslında fiesta b sınıfı diye hemen ikinci plana atılmamalı. Mesela büyükşehirlerde kullanacaksam fiestayı yakıtı için düşünürdüm. Tabi segment farkı da önemli.
  • Yil sonuna kadar 1.650 liralik x paket hediye iken bu firsati degerlendirmek gerek bence, hatta maddi imkanlariniz dogrultusunda sony paketle birlikte cok guzel ve donanimli bir araca sahip olmus olursunuz..

• yılda 10bin km de yapsanız dizel her zaman candır ekonomiktir.. üstelik biri hafif kasa sı ile dizel fiesta ortalama 5-6 litre yakacak focus benzinli 10 litreden aşağı yakmayacak kocaman kasası var.. ha dersen lpg ile binerim ki oda 3tl yi geçti o zaman bi nebze focus derim..

neden bu 2 araç arasında sıkıştın anlamadım dizel c sınıfı bi dünya araç var c4 ceed i30 megan...
  • sınıf farkı diye ekonomiden vazgeçmeyin derim.

yukarıda arkadaşlarda belirtmiş eğer 4-5 kişilik bir ailen ve bagaj sıkıntın varsa tabiki C sınıfına yönelmen daha doğru.
  • çok teşekkürler değerli yorumlarınız için. ford focus style hatchback 1.6i 125 ps aracı aldım. 10 litreleri görücem ancak b sınıfı bana küçük kalabalık bir ailem yok ancak esp si olmayan bir arabaya o paraları vermek çok mantıklı değil sanırım hayırlısı artık....
  • quote:

Orijinalden alıntı: aligokcet

çok teşekkürler değerli yorumlarınız için. ford focus style hatchback 1.6i 125 ps aracı aldım. 10 litreleri görücem ancak b sınıfı bana küçük kalabalık bir ailem yok ancak esp si olmayan bir arabaya o paraları vermek çok mantıklı değil sanırım hayırlısı artık....

Hayirli olsun.

Powershift mi??

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: aligokcet

çok teşekkürler değerli yorumlarınız için. ford focus style hatchback 1.6i 125 ps aracı aldım. 10 litreleri görücem ancak b sınıfı bana küçük kalabalık bir ailem yok ancak esp si olmayan bir arabaya o paraları vermek çok mantıklı değil sanırım hayırlısı artık....

Hayirli olsun.

Powershift mi??

yok düz vites yıl sonu malum araç yok doğru dürüst.. sanki peynir ekmek satıyolar. o var mı yok bu varmı yok millette nasıl bu paralar var anlayamıyorum...
  • Bence fiesta alın dizel olsun..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.