2.el önemliyse kesinlikle Fiesta dizel. Ama alırım en az 5 sene binerim senede de 10.000 civarı yaparım derseniz focus derim.
hayırlı olsun
10 bin km çok değil fiestayla focus arasında ciddi bir sınıf farkı var focus daha mantııklı , sıfır şart değilse 5 binde 10 binde benzinli focus alın cebinizde parada kalmış olur.
Şimdi baktım o fiyatlara EB bile bulunuyor 10 bini aşmamış bence en iyi seçim Ecoboost olur.
Donanım ve dizel olması çok önemli, trend alıp benzinli alıp yakıtı düşüneceğine, donanımın dibine vurup dizel almak mantıklı hem Fiesta daha şık bir araç
aralarında 10 bin tl fark var aynı donanım seviyesinde dizel ve benzinlinin kabaca bir sitede araştırdıktan sonra 5.5 yıl sonra kar edebileceğimi söylüyor. ben bi aksilik olmazsa maks 3 yılda değiştiriyorum o yüzden bu öğlen vazgeçtim. fiesta bence b sınıfında en mantıklı araç ancak arka koltuğuna 2 erkek binse nefes alacak yer kalmıyor o beni çok düşündürdü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme