Şimdi Ara

0 i20 ilk yakıtımı aldım benzin ışığı sönmedi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5 değil 8 değil neden 6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfır araca 6 litre benzin iyimiş
  • Bende bugün 10 liralık benzin aldım. Arabaya bindiğimde bi baktım, bırak ibrenin yükselmesini sanki daha az gibiydi.

• böyle denemeler yapmamak lazım. Yakıt en az Çeyrek depo seviyesinde olmalı. Ilk yakıtta hele ki bu kadar az yakıtla ışık sönmemesi normal

• Son araçlardaki durum nedir bilmiyorum ama benzin pompası depoda ise çeyrek deponun altında pompa yanıyor.
    Bence mantıklısı çeyrek deponun altında gezmemek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslanı yemsşz bırakma benzin pompanı eline verir aslan

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 araba alabiliyorsunuz 6 litre yakıt ne hocam. Fulleyin depoyu hayatında kac kez full depo gorecek o arac.

• Yalnız adam eski arabasını da hiç fullememiş 0 araba aldımmdiye vurguluyo
    satıcı benzinci ne gülmüştür ayranı yok içmeye diye :))
    Bence pompacı bahşiş vermiş bile olabilir
    Bugün lpgyi fulledim yana da çektim 20 tl benzin attım pompacı ters ters baktı

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazacak birşey kalmamış

• CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    ahhh keşke 6 litre benzin 20 lira olsa hocam
  • Depo 60 litrelik,dinlediğimde o ekrandaki yakıt gostergesindeki çubuklar kadar mutlu edici başka birşey yok,tabi birde kart ekstresi gelince depoda son cubugun kaldığını görmek paha biçilemez bir mutluluk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pompacı şok!

• ben 45 lt benzin alan corsa ya 50 tl benzin almistim bayiden cikar cikmaz. araba ceyrege bile gelmemisti. o zmn benzin lt 4.33 falandi bide. 6 lt yle tabikide sonmez isik. suan bile bazen cebimde nakit olmayinca kartla cekmeye usenip 20 30 tl lik aldigimda ibre oynamiyor bile. bi kere de isik yanar yanmaz vatan caddesine girdim. trafik vardi. 2 km gittim benzin bitti ortada kaldim:). fazla guvenmemek lazim isiga

• bence depoyu şımartmak istememiş. yav arkadaşım 0 km aracı almışsın hayırlı olsun. gözüm deponun dibindeki benzin ile enjektörlerini tıkamasan keşke.
    ben deponun sonunu çeyrek olarak hesaplarım . çeyreğe geldimi 100 tl alırım .
  • 0 km araba alacaksın ve 25 Tl benzin koyacaksın, allah akıl fikir versin
  • Yazık o arabaya
  • Herkes adama vurmuş geçirmiş, belki son kalan parasıyla taksidi ödedi. Ay sonu geliyor baksanıza. Belki kendisi memur ve birikimiyle siparişi verdi fakat ay sonu geldi o yüzden depoya 6lt atmışta olabilir. Bir insanı rencide etmek bu kadar kolay mı ya?

Çocuk kreşine döndü Otomobil Genel de, Konu dışından en ufak farkı yok. Bırakanların forumu nedeni besbelli, kimi 50 bin liralık araç aldı diye yediremez, hıncını dalga geçerek çıkartır, kimi de doğru düzgün cevap verir onlara saygım sonsuz ama diğerlerine bir sövüp sayıp bir şeyler derdim de, ban yemek var.

Bırakın abi ya, gidiş KREŞE orada takılın, burası OTOMOBİL GENEL!

Bazen düşünüyorum forumdakilerin koyundan farkı var mı? Yok. Kaç kez denedim, aynı konudan kaç kez açtım. İlk yorum nasıl geliyorsa diğer yorumlarda öyle geliyor. Birisi cıvıtmaya başladı mı devamı geliyor. Çocuk gibisiniz vallahi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 25 Mayıs 2016; 10:47:36 >

• pulpa kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar adam bir soru sormuş , tamam iki kisi yapar üç kişi yaparda herkez bi espiri yapmaya calısmış , ilkokul gibi millet birbirine gülmüş. Herkezin bi gururu var adam belki , arkanızdan küfür etti , bu yaptıgınızı yanlış buluyorum kaç yaşında insanlarsınız alay etmeyi dogru bir obje olarakmı görüyorsunuz anlamadım..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.