Şimdi Ara

0 i20 ilk yakıtımı aldım benzin ışığı sönmedi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün bayii den 1.2 motor arabamı teslim aldım bildiğiniz üzere yakıtı boş aldım giderken kalan km bir düşüp bir yükseliyordu bayi den çıktıktan 7 km sonra 6 litre benzin aldım ama ışık sönmedi benzin göstergesinde de kademe artmadı bu fabrika çıkışı yakıtı dip olduğu için normal midir?servisi 6 litre ile sönmez dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardes sen km.sini fazla arttirmadan sakince o araci aldiginyere birak...

• Hocam 6lt yakıt ile ışık sönmeyebilir. Depoyu doldurun bir problem olmaz. Gideceğiniz yolu Km olarak yol bilgisayarından görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grimer -- 21 Mayıs 2016; 13:00:40 >
  • 0 Arabaya o kadar çok benzin alınır mı ya ? 2-3 litre alsaydınız anca anca alışacaktır .

Çoğu araba 3-5 litre de kademe arttırmaz veya ışık sönmeyebilir . Çeyrek depoyu geçtikten sonra doğru ölçüm yapacaktır tabi geçerseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Kardes sen km.sini fazla arttirmadan sakince o araci aldiginyere birak...

• Deposu 50 litre olan araca 6 litre damla gibi gelmiştir, 15 litre falan alın...
  • Araç lpg'li mi?
    Araç yolda kaldı mı?
    Bir de 5lt daha alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 21 Mayıs 2016; 13:06:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O ışık hiç sönmez bu gidisle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden 6 litre özel bir sebebi var mı

• Lpg li değil bayi den yeni teslim aldım 0 araba.özellikle 6 lt değil ben sürekli bu miktarlarda benzin aldığım için alışkanlık olmuş.ilk 0 aracım bu o yüzden sordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: resdent

Lpg li değil bayi den yeni teslim aldım 0 araba.özellikle 6 lt değil ben sürekli bu miktarlarda benzin aldığım için alışkanlık olmuş.ilk 0 aracım bu o yüzden sordum.

doldur abi doldur

yoksa yolda kalırsın
  • Sonucta siz biniyorsunuz hocam depoyu doldurunca zarar etmis olmuyorsunuz yani 0 arabaya biniyorsaniz gidip 20 liralik benzin de alinmaz

• Demek istediğim benzin almıyorum sürekli bu kadar atıcam değil.bundan sonra her benzin azaldığında çeyrek Depo mu atıcam yani 30 40 tl lik Benzinde sönmeyecek mi bu ışık? Bunun otomatğine ben 30 tl attığımda sönüyordu sonuçta yani.bu sadece arabanın yeni olması ile ilgili mi

• quote:

Demek istediğim benzin almıyorum sürekli bu kadar atıcam değil.bundan sonra her benzin azaldığında çeyrek Depo mu atıcam yani 30 40 tl lik Benzinde sönmeyecek mi bu ışık? Bunun otomatğine ben 30 tl attığımda sönüyordu sonuçta yani.bu sadece arabanın yeni olması ile ilgili mi

Genelde bayiden 0 alinan araclarda dipte cok az yakit olur hatta yakindaki benzinciden yakit alirken pompaciya da bahsis atilir usul olarak normalde isik yandiginda 30 liralik yakitla soner isik tabii ki.

• 7 litreden aşağısını algılamıyo i20 ler.
  • 100 liralık atki yolda kalma

• Bu kafayla yakıt pompası gibi başka masraflar açabilirsin başına, çeyrek deponun altı tavsiye edilmez
  • Bildiğim kadarıyla benzin ikazı depoda 10 litre benzin kaldığında yanıyor.

• quote:

Demek istediğim benzin almıyorum sürekli bu kadar atıcam değil.bundan sonra her benzin azaldığında çeyrek Depo mu atıcam yani 30 40 tl lik Benzinde sönmeyecek mi bu ışık? Bunun otomatğine ben 30 tl attığımda sönüyordu sonuçta yani.bu sadece arabanın yeni olması ile ilgili mi

en az 8-10 lt yakıtı gerekir ışığın sönmesi için
  • 6 lt nedir abi ya.bi reklam vardı 900 grm peynir fazlası kaliyor sonra.bi 50 100 tl lik benzin alda araba kendine gelsin ya.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.