Bildirim
0 km Honda Civic sedan full mü, 2.el 1.6 a3 mü?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
08 model A3 derim..Yakın arkadaşımda var 09 model beyaz full, fakat deri koltuk yokmuş fullerinde bile..
Aracın yol tutuşu,konforu ve frenlemesi inanılmaz kötü geldi bana..
Tasarıma oranla bahsettiklerim iyi olsaydı keşke.. -
bende a3 derım daha karızmatık çekıcı bencequote:
Orijinalden alıntı: Lazarotti
08 model A3 derim..Yakın arkadaşımda var 09 model beyaz full, fakat deri koltuk yokmuş fullerinde bile..
Aracın yol tutuşu,konforu ve frenlemesi inanılmaz kötü geldi bana..
Tasarıma oranla bahsettiklerim iyi olsaydı keşke.. -
Herhalde sadece görüntüleri için soruluyor. Biri HB diğeri sedan.quote:
Orijinalden alıntı: fastforyou
bende a3 derım daha karızmatık çekıcı bence
Alıntıları Göster
Honda Civic daha hoş görünüyor bence. Hele bir de beyazsa... -
Civic diyorum
a3 1.6 ve makyajsız kasa olduğu için. -
ben olsam sıfır olduğu için civigi alırdım ama a3'ü alırsan da hata yapmazsın..sadece sıfır olmasından dolayı yaptımk bu yorumuquote:
Orijinalden alıntı: fastforyou
bende a3 derım daha karızmatık çekıcı bence
Alıntıları Göster -
sıfır cıvıc alırım bana daha çekici geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: alikum
ben olsam sıfır olduğu için civigi alırdım ama a3'ü alırsan da hata yapmazsın..sadece sıfır olmasından dolayı yaptımk bu yorumu
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
Herhalde sadece görüntüleri için soruluyor. Biri HB diğeri sedan.
Honda Civic daha hoş görünüyor bence. Hele bir de beyazsa...
Evet biri hb biri sedan ancak bu sorun değil
Aileye alınmayacak araç
Sadece hangisi daha mantıklı tercih olur onu merak ediyorum.
Bu arada araçların ikiside otomatik olacak..
@Lazarotti
Makyajla sessizlik ve konfor arttı diyorlar, acaba senin bindiğin makyajlı mıydı yoksa makyajsız mıydı?
Bende alikum gibi 0 olduğu için civic e kayıyorum ancak a3 ten çok eksiği var mı diye de düşünüyorum bir yandan..
Motor olarak a3 biraz geride olsada konfor olarak a3 bir adım önde.. -
Hayırdır Leventcim Honda istemiyordunquote:
Orijinalden alıntı: alikum
ben olsam sıfır olduğu için civigi alırdım ama a3'ü alırsan da hata yapmazsın..sadece sıfır olmasından dolayı yaptımk bu yorumu
Alıntıları Göster
A3 ama madem yakıt-performans oranı düşük olacak bari donanımı baya iyi olsun. A3 alsaydım baya dolu olanını arardım.
Son ikiye bunlar mı kaldı, başka seçenek sunsak:) Şu gözüme çarptı satılmadıysa ara konuş derim:http://www.sahibinden.com/6_000_km_de_kazasiz_boyasiz-91WQQaXQQ18613851WQQpXQQdisplayitem
-
quote:
Orijinalden alıntı: atiyba
Hayırdır Leventcim Honda istemiyordun
A3 ama madem yakıt-performans oranı düşük olacak bari donanımı baya iyi olsun. A3 alsaydım baya dolu olanını arardım.
Son ikiye bunlar mı kaldı, başka seçenek sunsak:) Şu gözüme çarptı satılmadıysa ara konuş derim:http://www.sahibinden.com/6_000_km_de_kazasiz_boyasiz-91WQQaXQQ18613851WQQpXQQdisplayitem
bu kardeşime katılıyorum. a3 te civicte güzel araçlar ancak bu araç kadar konforlu ve karizmatik degiller kesinlikle. heleki a3 ve civic bu derece kıyamet gibi etrafta varken delta süper bir tercih olur.
-
Bak Levent sonunda sen de Japon'a kayıyorsun.quote:
Orijinalden alıntı: vagabondmquote:
bu kardeşime katılıyorum. a3 te civicte güzel araçlar ancak bu araç kadar konforlu ve karizmatik degiller kesinlikle. heleki a3 ve civic bu derece kıyamet gibi etrafta varken delta süper bir tercih olur.
Alıntıları Göster
Israrla Civic HB diyorum.
-
quote:
Son ikiye bunlar mı kaldı, başka seçenek sunsak:) Şu gözüme çarptı satılmadıysa ara konuş derim: http://www.sahibinden.com/6_000_km_de_kazasiz_boyasiz-91WQQaXQQ18613851WQQpXQQdisplayitem
@atiyba,
Akıl karıştırmasak
Gönlünden geçenleri sormuş Levent.
A3, Civic' e tercih edilir ama 2. el oluşu düşündürüyor.
-
kesinlikle a3quote:
Orijinalden alıntı: buredaquote:
Son ikiye bunlar mı kaldı, başka seçenek sunsak:) Şu gözüme çarptı satılmadıysa ara konuş derim: http://www.sahibinden.com/6_000_km_de_kazasiz_boyasiz-91WQQaXQQ18613851WQQpXQQdisplayitem
@atiyba,
Akıl karıştırmasak
Gönlünden geçenleri sormuş Levent.
A3, Civic' e tercih edilir ama 2. el oluşu düşündürüyor.
Alıntıları Göster
honda civic sedan arkadaşımda var
süspansiyon desen var mı yok mu anlaşılmıyor.
konfor hiç yok. hele bir çukara gir ne dediğimi anlarsın
tartışmasız a3 1.6
-
bu arada 1.8 honda civic hb tam otomatik eniştemde varquote:
Orijinalden alıntı: atsuma
kesinlikle a3
honda civic sedan arkadaşımda var
süspansiyon desen var mı yok mu anlaşılmıyor.
konfor hiç yok. hele bir çukara gir ne dediğimi anlarsın
tartışmasız a3 1.6
Alıntıları Göster
52.000 tl ya aldı.
bence o paraya değmez
iyi araba ama hızlandıkça o uğultu uzun yolda dayanılmaz hale geliyor.
bu arada civic sedandaki gibi çukurlara girdikçe sanki arabanın bir yerinden bi şeyler gitti zannediyorsun
-
bu arada arkadaşlar audi euro üzerinden satılıyor ve 2007 yılına göre şuanda euro değerini arttırmış bulunmakta ozaman için diyelim ki yine 1.6 sportback 25.000 avro üzrinde satıldı ama ozmanlar 1 euro:1.70 civarındaydı.
şimdi 2007 model audi a3 değerini neye göre belirleniyor -
Levent kardeşim öncelikle geçmiş olsun bir kaç gün önce duydum olayı. Size bişey olmamış o sevindirici.quote:
Orijinalden alıntı: atsuma
bu arada arkadaşlar audi euro üzerinden satılıyor ve 2007 yılına göre şuanda euro değerini arttırmış bulunmakta ozaman için diyelim ki yine 1.6 sportback 25.000 avro üzrinde satıldı ama ozmanlar 1 euro:1.70 civarındaydı.
şimdi 2007 model audi a3 değerini neye göre belirleniyor
Neyse gelelim konuya.
Yusuf'un verdiği linki ilk baş sıraya alırdım kesinlikle. Testini denemesini yaptım biliyorsun süper bir araç.
Sırf A3 olsun diye gidip 1.6 motorlusunu alma derim. Civic konusunda da güzel tercih olur diyorum ancak Yusuf'un ilanı değerlendir derim. 120 HP ve 320 NM sanırım tork mevcuttur araçta. Bu aracı rahatlıkla kaldırıyor uçuruyor desem yalan olmaz. Aynı aracın düz viteslisini sürdüm son derece memnun kaldım arabayı geri vermek istemedim o anda.
-
Ne düşünürsün bütçe ne kadardır bilmem ancak sevgili Yusuf'un verdiği linkteki Delta o kadar müthiş ki ne civic ne de A3'e bakmazdım ben yerinde olsam.quote:
Alıntıları Göster
Motor zaten 1.6 litreye kadar olan dizeller arasında en iyisi.
-
yazdım ama bi daha yazmak istiyorum. lancianın performansı söledigin 2 araçtanda iyi bu birincisi
ikincisi karizması da veya forsu şekli ne dersen bence o da daha ustun cunku digerlerinden cok fazla var artık görmekten sıkıldık..
3. su 2 sinden de konforlu ve geniş. arka tarafı hiçbir sedan araçta yaşamadıgım bir genişlik yaşattı bana bindigimde cok şaşırmıstım..
sonucta bi araç alacaksan biz en iyisini alman için uğraşırız onun için tekrar yazayım dedim -
otomatik olacaksa civic olabilir. ama bu paraya başka modellerede bak mesela kasa hariç parçalarının %80 i aynı olan yeni kasa golf bakın tsi motor. 2009 modelleri 42-45 arası kol geziyor ortalıkta. ama illa bu iki model olacaksa ve a3 bu motorla alınacaksa ben olsam civic alırdım...quote:
Orijinalden alıntı: Duratorq
Ne düşünürsün bütçe ne kadardır bilmem ancak sevgili Yusuf'un verdiği linkteki Delta o kadar müthiş ki ne civic ne de A3'e bakmazdım ben yerinde olsam.
Alıntıları Göster
-
yeğenim sana dsg otomat fitesli vip caddi alak deri koltuklu neyinquote:
Orijinalden alıntı: Duratorq
Ne düşünürsün bütçe ne kadardır bilmem ancak sevgili Yusuf'un verdiği linkteki Delta o kadar müthiş ki ne civic ne de A3'e bakmazdım ben yerinde olsam.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- megane 4 1.3 tce kronik sorunlar
- çatlak lastik tehlikelimi
- lpg li araçlarda benzin filtresi değişimi
- vw cc 2.0 tdi kronik sorunlar
- far neden buhar yapar
- byd shark
- corolla gr
- elektrikli araç batarya fiyatları
- ötv muafiyeti 2025
- omoda 5 ev
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X