Şimdi Ara

0 km Honda Civic sedan full mü, 2.el 1.6 a3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Civic sedan full ve beyaz.. Sunroof vs. herşey var.

A3 ise 2008 model 30-40 bin km ler civarında makyajsız kasa..

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Teşekkürler şimdiden..

• 08 model A3 derim..Yakın arkadaşımda var 09 model beyaz full, fakat deri koltuk yokmuş fullerinde bile..

Aracın yol tutuşu,konforu ve frenlemesi inanılmaz kötü geldi bana..

Tasarıma oranla bahsettiklerim iyi olsaydı keşke..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

08 model A3 derim..Yakın arkadaşımda var 09 model beyaz full, fakat deri koltuk yokmuş fullerinde bile..

Aracın yol tutuşu,konforu ve frenlemesi inanılmaz kötü geldi bana..

Tasarıma oranla bahsettiklerim iyi olsaydı keşke..
    bende a3 derım daha karızmatık çekıcı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

Alıntıları Göster
    Herhalde sadece görüntüleri için soruluyor. Biri HB diğeri sedan.

Honda Civic daha hoş görünüyor bence. Hele bir de beyazsa...
  • Civic diyorum
    a3 1.6 ve makyajsız kasa olduğu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

Alıntıları Göster
    ben olsam sıfır olduğu için civigi alırdım ama a3'ü alırsan da hata yapmazsın..sadece sıfır olmasından dolayı yaptımk bu yorumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikum

ben olsam sıfır olduğu için civigi alırdım ama a3'ü alırsan da hata yapmazsın..sadece sıfır olmasından dolayı yaptımk bu yorumu

Alıntıları Göster
    sıfır cıvıc alırım bana daha çekici geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Herhalde sadece görüntüleri için soruluyor. Biri HB diğeri sedan.

Honda Civic daha hoş görünüyor bence. Hele bir de beyazsa...

Evet biri hb biri sedan ancak bu sorun değil

Aileye alınmayacak araç

Sadece hangisi daha mantıklı tercih olur onu merak ediyorum.

Bu arada araçların ikiside otomatik olacak..

@Lazarotti
    Makyajla sessizlik ve konfor arttı diyorlar, acaba senin bindiğin makyajlı mıydı yoksa makyajsız mıydı?

Bende alikum gibi 0 olduğu için civic e kayıyorum ancak a3 ten çok eksiği var mı diye de düşünüyorum bir yandan..

Motor olarak a3 biraz geride olsada konfor olarak a3 bir adım önde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikum

Alıntıları Göster
    Hayırdır Leventcim Honda istemiyordun

A3 ama madem yakıt-performans oranı düşük olacak bari donanımı baya iyi olsun. A3 alsaydım baya dolu olanını arardım.

Son ikiye bunlar mı kaldı, başka seçenek sunsak:) Şu gözüme çarptı satılmadıysa ara konuş derim:http://www.sahibinden.com/6_000_km_de_kazasiz_boyasiz-91WQQaXQQ18613851WQQpXQQdisplayitem

• quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

A3 ama madem yakıt-performans oranı düşük olacak bari donanımı baya iyi olsun. A3 alsaydım baya dolu olanını arardım.

Son ikiye bunlar mı kaldı, başka seçenek sunsak:) Şu gözüme çarptı satılmadıysa ara konuş derim:http://www.sahibinden.com/6_000_km_de_kazasiz_boyasiz-91WQQaXQQ18613851WQQpXQQdisplayitem

bu kardeşime katılıyorum. a3 te civicte güzel araçlar ancak bu araç kadar konforlu ve karizmatik degiller kesinlikle. heleki a3 ve civic bu derece kıyamet gibi etrafta varken delta süper bir tercih olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: vagabondm

quote:

bu kardeşime katılıyorum. a3 te civicte güzel araçlar ancak bu araç kadar konforlu ve karizmatik degiller kesinlikle. heleki a3 ve civic bu derece kıyamet gibi etrafta varken delta süper bir tercih olur.

Alıntıları Göster
    Bak Levent sonunda sen de Japon'a kayıyorsun.

Israrla Civic HB diyorum.

• quote:

Son ikiye bunlar mı kaldı, başka seçenek sunsak:) Şu gözüme çarptı satılmadıysa ara konuş derim: http://www.sahibinden.com/6_000_km_de_kazasiz_boyasiz-91WQQaXQQ18613851WQQpXQQdisplayitem

@atiyba,
    Akıl karıştırmasak

Gönlünden geçenleri sormuş Levent.

A3, Civic' e tercih edilir ama 2. el oluşu düşündürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bureda

quote:

Son ikiye bunlar mı kaldı, başka seçenek sunsak:) Şu gözüme çarptı satılmadıysa ara konuş derim: http://www.sahibinden.com/6_000_km_de_kazasiz_boyasiz-91WQQaXQQ18613851WQQpXQQdisplayitem

@atiyba,
    Akıl karıştırmasak

Gönlünden geçenleri sormuş Levent.

A3, Civic' e tercih edilir ama 2. el oluşu düşündürüyor.

Alıntıları Göster
    kesinlikle a3
    honda civic sedan arkadaşımda var
    süspansiyon desen var mı yok mu anlaşılmıyor.
    konfor hiç yok. hele bir çukara gir ne dediğimi anlarsın
    tartışmasız a3 1.6

• quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

kesinlikle a3
    honda civic sedan arkadaşımda var
    süspansiyon desen var mı yok mu anlaşılmıyor.
    konfor hiç yok. hele bir çukara gir ne dediğimi anlarsın
    tartışmasız a3 1.6

Alıntıları Göster
    bu arada 1.8 honda civic hb tam otomatik eniştemde var
    52.000 tl ya aldı.
    bence o paraya değmez
    iyi araba ama hızlandıkça o uğultu uzun yolda dayanılmaz hale geliyor.
    bu arada civic sedandaki gibi çukurlara girdikçe sanki arabanın bir yerinden bi şeyler gitti zannediyorsun

• bu arada arkadaşlar audi euro üzerinden satılıyor ve 2007 yılına göre şuanda euro değerini arttırmış bulunmakta ozaman için diyelim ki yine 1.6 sportback 25.000 avro üzrinde satıldı ama ozmanlar 1 euro:1.70 civarındaydı.
    şimdi 2007 model audi a3 değerini neye göre belirleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

bu arada arkadaşlar audi euro üzerinden satılıyor ve 2007 yılına göre şuanda euro değerini arttırmış bulunmakta ozaman için diyelim ki yine 1.6 sportback 25.000 avro üzrinde satıldı ama ozmanlar 1 euro:1.70 civarındaydı.
    şimdi 2007 model audi a3 değerini neye göre belirleniyor
    Levent kardeşim öncelikle geçmiş olsun bir kaç gün önce duydum olayı. Size bişey olmamış o sevindirici.

Neyse gelelim konuya.

Yusuf'un verdiği linki ilk baş sıraya alırdım kesinlikle. Testini denemesini yaptım biliyorsun süper bir araç.

Sırf A3 olsun diye gidip 1.6 motorlusunu alma derim. Civic konusunda da güzel tercih olur diyorum ancak Yusuf'un ilanı değerlendir derim. 120 HP ve 320 NM sanırım tork mevcuttur araçta. Bu aracı rahatlıkla kaldırıyor uçuruyor desem yalan olmaz. Aynı aracın düz viteslisini sürdüm son derece memnun kaldım arabayı geri vermek istemedim o anda.

• quote:

Alıntıları Göster
    Ne düşünürsün bütçe ne kadardır bilmem ancak sevgili Yusuf'un verdiği linkteki Delta o kadar müthiş ki ne civic ne de A3'e bakmazdım ben yerinde olsam.

Motor zaten 1.6 litreye kadar olan dizeller arasında en iyisi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• yazdım ama bi daha yazmak istiyorum. lancianın performansı söledigin 2 araçtanda iyi bu birincisi

ikincisi karizması da veya forsu şekli ne dersen bence o da daha ustun cunku digerlerinden cok fazla var artık görmekten sıkıldık..

3. su 2 sinden de konforlu ve geniş. arka tarafı hiçbir sedan araçta yaşamadıgım bir genişlik yaşattı bana bindigimde cok şaşırmıstım..

sonucta bi araç alacaksan biz en iyisini alman için uğraşırız onun için tekrar yazayım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

Ne düşünürsün bütçe ne kadardır bilmem ancak sevgili Yusuf'un verdiği linkteki Delta o kadar müthiş ki ne civic ne de A3'e bakmazdım ben yerinde olsam.

Alıntıları Göster
    otomatik olacaksa civic olabilir. ama bu paraya başka modellerede bak mesela kasa hariç parçalarının %80 i aynı olan yeni kasa golf bakın tsi motor. 2009 modelleri 42-45 arası kol geziyor ortalıkta. ama illa bu iki model olacaksa ve a3 bu motorla alınacaksa ben olsam civic alırdım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

Alıntıları Göster
    yeğenim sana dsg otomat fitesli vip caddi alak deri koltuklu neyin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.