Şimdi Ara

0 km. otomobil alacaktık. Satmak istemediler... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: özbalkesli

quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

quote:

Orjinalden alıntı: özbalkesli

Çok uzatmayada gerek yok orta yolu bulamayız seninle kelime oyunu yapıyosun verdiğin örneklerle yaşadığın durum örtüşmemekte .. markette eti alıp başka rafa koymakla bayiide satıcının ilgi göstermemesinin ne alakası var . E tabiki yani sen gider eti alıp başka yere bırakırsan müşteri olarak haklı olamazsın . Asıl klavye delikanlılığını yapan sensin gidip bayiide olgun davrandığını savunan (pasif kalan ki pasifliğin aksi kavga demek yada tartışma demek değildir) bi insan burda neler neler yazabiliyo bilmem artık kim klavye delikanı ... Ben ta en başından beri söylüyorum kavgaya tartışmaya karşı olduğumu ama anlayana tabi... Bankada gösterdiğim tepkimi (tepki kavga yada tartışma demek değildir ) bana inan belediyedede hastahanedede gösterdiğimden emin olabilirsin .
    Hastanede 10larca kişi doktor yada hemşirenin yolunu beklerken sırf keyifleri için yarım saat geç gelen doktor yada hemşireye ben gider sorarım bu kadar insan sizi beklerken siz nasıl olurda tuvalette yarım saat saçınızı düzeltebilirsiniz vicdanınız rahatmı diye sorarım ... (aynısını yaşadım)
    Ve şunada eminimki benim yerimde sen olsaydın olgunluk gösterip herkes gibi beklerdin

Offf! Of! Adam taktı bana kafayı...

Yahu bilader; tamam sen pek bi becerikli, pek bi dirayetli, pek bi cevvalsin de ben yaramaz bi adamım. Pasif ve tırsık biriyim; yol yordam bilmez, hakkını savunmaktan aciz biriyim.

Mutlu oldun mu? Tatmin oldu mu egon, ben merkezli içgüdülerin? Zaten şantiyede 28 kişi birden senin iki sözüne bakıyordu, bir de bana hayat dersi verdin; ulaştın mı Nirvana'ya?.. Nepal'deki, Katmandu'daki bilgeler hep senden bahsediyorlarmış... "Biz iki adam tanırız: Biri Ferrarisini Satan Bilge, diğeri de 2006 Volvo S40 1.6 Dizel Alacak Olan Bilge" diyorlarmış. Şaka tabii...(böyle belirtiyorduk di mi şaka olduğunu?)

Sayende klavye delikanlısı olduğumu da öğrendim(!). Bu ifadeyi kullandığım yazımda ne seni ne de bir başkasını bu şekilde itham etmiş olmamama rağmen, senin bu ifadeden hassasiyet duymuş olmanı anlayamadım. Ben kimseye "sen klavye delikanlısısın" dememişken senin bana "Asıl klavye delikanlılığını yapan sensin gidip bayiide olgun davrandığını savunan (pasif kalan ki pasifliğin aksi kavga demek yada tartışma demek değildir) bi insan burda neler neler yazabiliyo bilmem artık kim klavye delikanı ... " demende eminim ki bir hikmet gizlidir.

Ancak ne yaparsın ki, benim bu hikmeti çözecek kadar vaktim de sabrım da yok! Zaten olgunluk, pasiflik, alttan alma falan da bir yere kadar! Mesela nereye kadar? İşte buraya kadar!

Şu saatten sonra, başlığın havasının sürekli bulanmasından ve senin kendi kendini tatmin etmekten başka bir işe yaramayan karakter tahlillerinin, benim davranış tercihlerimi yargılamalarının ve benzeri HADDİN OLMAYAN TUTUMLARININ devam etmemesini rica ediyorum (bak yine adamlık, efendilik, ağırbaşlılık gösterdim; rica ettim!).

Şimdiye kadar, "bu tür forum ortamlarında sık sık yaşanan polemiklerden biridir, karşılıklı atışalım ne zararı var ki?" diye düşünerek yazılarımı belli bir seviyede tutmaya özen gösterdim. Hala da göstermeye çalışıyorum... Ancak sana bakıyorum da; maaşallah ağzına geleni söylüyorsun.

Sen bir soluklan istersen!... Bu arada biz de başlık altında ele alınan konuyla ilgili yazışmaya devam edelim.

Sana kafayı takmış falan değilim ben uzatmak istemedikçe sen iğneleyici sözlerine devam ediyosun seviyeyi üstte tutmaya çalışn benim aslen sen uzatıyosun
    ''Yahu bilader; tamam sen pek bi becerikli, pek bi dirayetli, pek bi cevvalsin de ben yaramaz bi adamım. Pasif ve tırsık biriyim; yol yordam bilmez, hakkını savunmaktan aciz biriyim''. Ben sana pasifsin demedim pasif kalmışsın dedim arada çok fark var . Ve ben sana yol yordam bilmez hakkını savunmaktan aciz bi insansında demedim söylemediğim sözleri söylemişim gibi lanse etme ...
    Kime neyi ne zaman söyleyeceğime ben karar veririm.

• quote:

Orjinalden alıntı: doukan__
    Vallahi bilenler bilir, Altunizade'de Capitol'un biraz ilerisinde VW bayisi vardır. Rekor. Üst katında bi bayan vardı. İsmini şu an hatırlayamıyorum. Sağolsun adeta onun sayesinde almıştık arabayı. İlgisini hiç eksik etmedi. Arabayı incelerken sürekli başımızda durdu ve bilgi verdi. Ondan sonra abartısız yarım saat falan ödeme koşulları hakkında açıklama yaptı. Ve sürekli güleryüzlüydü. İşte böyleside var, öyleside.

Adını hatırlmıyorum ama o bayan 2000 yılında Golf IV alırken bizimle de olağanüstü ilgilenmişti. İki ay üzerine bize zor bela bir kırmızı Golf buldular. Acil cevap bekliyorlardı, kendisine bize bir saat süre tanımasını başka bir bayiden grisini bulduğumuzu ama işlemler henüz bitmediği için kırmızıyı kaçırmak istemediğimizi söyledim. O da sorumlu olduğu kişileri yarım gün oyaladı. Biz sonunda Erel'den griyi aldık, kendisine bildirdik, O da tüm sıcaklığıyla iyi dileklerini iletti. Toplam iki aylık muhabbetimiz onlardan araç almadan bitti ama bizim sonunda Golfümüze kavuşmamız O'nu sevindirmişti. Böyle satıcılara tebrikler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.