Şimdi Ara

0 KM Peugeot 208 Access 1.2 Otomatik Alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mitsubishi spacestar'a ne dersin? 49.500 liste fiyatı var indirim yapabilirler daha da.. Hem de cvt otomatik.. Sorunsuz bi sistemdir..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotamalli1

Teşekkürler ,

Micra ile ilgili bilginiz var mı ? İbizaya baktım fena değildi ancak otomatiği bir dahaki aya 55K'dan geleceğini söylediler o an vazgeçtim :)
    İlk yazdığım mesajımda da söylediğim gibi zaten bu düzeylerde bütçem yok ancak 2. el fiyatları 40 K+ larda olunca baz da olsa 0 km alırım düşüncesiyle yola çıktım.

Aracı aldıktan sonra pek irtibatimiz olmadi maalesef,ama arkadaşım "cok memnunlar sana tesekkur ediyolar" demişti bi sefer. Tam siz gibi 208 access alma arefesinde bayileri gezip bitirdiler ,baktım nissan hemen sagda (ank konya yolu bayi) ben en son bi de buna girelim dedim. Söz kesip çıktılar zaten 208 yari otomatik,micra tam otomatik cvt idi. Bir de o ay aralarında sadece 3bin fark vardı. Bunlar etken oldu tercihte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• motor-şanzıman kötü değil, yokuş yukarı bile frenden ayağı kaldırınca ilerlemeye başlıyor araba, onun haricinde de aracın kullanımı şehiriçinde çok kolay ve keyifli.

O tüketim değerlerine sahip otomatik vites başka araba yok sanırım o sınıfta.

eğer tüketim sorun değilse veya lpg kullanırım denilirse 48'e sahibindende sıfır corsalar var, bence 208'den daha iyi bir araba, yürürü daha olgun, 208 kadar kıvrak değil ama daha güven verir yapıda, ayrıca her ne kadar ağır makyajı yeni kasa diye sunsalar bile yine de daha güncel 208'e göre.

benzinde istanbulda 10 litre yakacağını da göz önünde bulundur ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 12 Ekim 2015; 21:54:50 >
  • 208 bence gayet mantıklı.

İç mekanı ferah.

Diğer araçlardan fiyat aldınız mı??

Fiyatlar adeta uçmuş.

Sıfır araç almak gerçekten zorluktan öte mantıksızlığa gitmeye başladı.

Hiçbir araç o paraları hak etmiyor.
  • liste fiyatlarında takılmayın, bütçeniz iyi

i20, corsa, fabia, fiesta birçok seçeneğiz var bayilerden iyi fiyatlar koparabilirsiniz
  • en ucuz otomatik diye dikkatini çekti sanırım bende görmüştüm, test sürüşü yap beğenirsen al
  • Hocam bence skoda fabia.

Ic ferahlik olarak,renk cesitliligi,tip, donanim,yakit,bagaj gibi temel nedenlerle kiyaslarsak 208 e arti yazamiyorum. Hemen hemen ayni olmasi lazim fiyatlarin. Mavi rengi ozellikle bakinca para verdiginize deger dikkat ceker sevdirir kendini. Bakin tabi zaten pek cesit olmadigi icin ayni araclar uzerinde donup durucaksiniz. Cok arastirmaya gerek yok. Hangisi kalbinizi calar kendini sevdirirse alin gitsin. Binersiniz zaten en az 4 yil sikintisiz binersiniz. 2 kisiyseniz fiat 500 bakabilirsiniz. Ama fabia varken daha arac bakmazdim ben.

• Allure donanim cok dolu ona ne fiyat istiyorlar

• İ20 incelediniz mi hiç ? Bir gidip bakın bayiye test yapın, deneyin gorun piyasası olan bir araç. Otomatigi biraz fazla yakar belki ama LPG ile uyumlu motoru var diye hatırlıyorum. Tabi sanırım baz paket alabilirsiniz 49 civarına diye hatırlıyorum emin olmamakla birlikte. 208 de fena araç değil gibi duruyor ama hiç içine dahi binmedim dışardan gözlemlerimle.. Hakkınız da hayırlısı olsun, en hayırlı arabayı almanız dileğiyle..

• İbiza veya ibiza St.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence i20 daha iyi bir seçim olabilir
  • Aracın içi çok iyi ona bir sözüm yok ancak şöyle bir gerçek var 1.2 85 beygir 120 civarı tork, atmosferik motor ve yarı otomatik şanzıman; corsa 1.2 easytronic kullanan beni anlar, hem şanzıman konforsuz hem motor gitmiyor. fiesta 1.6 powershift falan bakın; 1.0 powershift turbolu, 1.6 motor tüpe uyumlu atmosferik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19can84 1 kullanıcısına yanıt
    Tüketim değerlerini göz önünde bulundurdum tabi ki , dediğiniz gibi epey düşük. Lpg kullanmaya sıcak bakmıyoruz, aracı kullanacağımız mesafe çok uzun değil.
    Ancak tüketim değeri de şu açıdan önemli, şu an idareten bir araç kullanıyoruz ve haftada 100 TL mazot parası veriyoruz neredeyse :) alacağımız araç da 40-50 Krş civarı yakacaksa bizim aylık bütçemize yarardan çok zararı olacaktır diye düşünüyorum.

Corsayı da soracağım bayiye en kısa zamanda çok fiyat farkı yokmuş gibi duruyor. Eğer kullanan veya bilen varsa Corsa konusunda aydınlatırsa çok memnun olurum.
  • sekizkozalak S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hemen inceleyeceğim fakat mitsubishiyi Colt harici ikinci elde hiç görmedim o da 1-2 adetti. İkinci elde ölü fiyata gitme ihtimali nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotamalli1

Teşekkürler hemen inceleyeceğim fakat mitsubishiyi Colt harici ikinci elde hiç görmedim o da 1-2 adetti. İkinci elde ölü fiyata gitme ihtimali nedir ?

Her aracın bi alıcısı mutlaka olmakla beraber ikinci eli çok güçlü dğl bildiğim kadarıyla.. Ancak uzun süre kullanmayı düşünüyosan bence önceliğin aracın ikinci el piyasası olmasın
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    Seat ibiza 55 Bin , Hyundai i20 49 veya 52 idi bayiden aldığım fiyatlar. Liste fiyatları da aynı mı bilmiyorum ama bu fiyatları bayiden almıştım.

Bence de hak etmiyor ancak araba ihtiyacı diye bir gerçek var maalesef. Uzun müddet üzmeyecek araç ararken bir bakmışsınız 40 Binin üzerinde araç bakmaya başlamışsınız. O esnadan sonra da insan bari 0 alırım diye düşünüyor.

Manuel alabilme şansımız olsaydı 30 bine temiz ikinci el bulunabilirdi. Ama 30-35 e bulabileceğimiz otomatik şanzımanlı araçlar 2006-2008 modellerinde oluyor genelde ve arıza yaşatma ihtimali yüksek
  • akıllıdeli06 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,
    Bunların hepsine tek tek bakmadan karar vermeyeceğim zaten, dediğiniz gibi belli olmaz bakarsınız iyi bir fiyat koparabiliriz.
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle :) Neredeyse baktığım ikinci el araçların fiyatları seviyesinde 0 Km aracım olur diye düşünerek hareket ettim.
  • Balder35 B kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler,

Hiç araştırmamıştım, hemen bakacağım bakarsınız sizin sayenizde Fabia sahibi olurum :)

Fiat 500 e binmiştik daha önce eşimle çok sıkışık br araçtı ve güven vermedi araç açıkçası sanki hemen yamulacakmış gibi bir hali vardı. Kullanan arkadaşlar varsa kusura bakmasın, bana hissettirdiğini söyledim :)
  • cimbomlu45 C kullanıcısına yanıt
    Hocam epey fiyat farkı vardı Allure'yi geçtim Active'yi bile sormadım nasıl olsa nefesim onu almaya yetmez diye :)

Ancak 0 da verdiğin fiyat farkı kadar ikinci elde değişmediğini söylediler. Yani şimdi access 48 diyelim allure 57 arada 9 fark var ikinci elde 5 sene sonra biri 30 biri 39 olmayacak diyor, max 30'a 33 olur diyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.