Şimdi Ara

0 KM Peugeot 208 Access 1.2 Otomatik Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun süredir süren 2. el mi alsam 0 mı alsam konusuna dün peugeottaki yeni kampanyayla son vermek üzereyim gibi ancak bir de sizlere sormak istedim.

55 K dan 49 K bandına indirmişler fiyatı Ekim kampanyası olarak. B segmentinde de bu fiyata 0 KM araç yok bildiğim kadarıyla.

Bu araç alınır mı, bilgisi olan var mı, fiyatlar yıl sonuna doğru markaların eldeki araçları bitirme amacıyla daha da düşer mi yoksa kampanya şartları mı gevşetilir ?

Ek olarak 49 K ona verene kadar 55 K şu şu araca ver diyecek olan arkadaşlara şu bilgiyi vereyim. Benim amacım esasında 40-43 K bandında ikinci el beni üzmeyecek bir araç almaktı, beğendiğim bir yaris için 44 K fiyat istenince 0 KM araçlara da baktım, açıkçası 44 ikinci ele vereceğime 49 0 KM ye veririm noktasına geldim. Yani şu an kafamda olmayan beni zorlayacak bir miktara niyetlendim o yüzden 49 K nın üzerine 4-5 K fazladan verebilecek durumda değilim.

Biraz uzun oldu ancak bütün yönleriyle yardımınıza ihtiyacım var o yüzden durumu tamamen anlatmanın yararlı olacağını düşündüm.

Şimdiden teşekkürler.

• Hocam 49 k gibi bir paraya illaki bulursun b segmenti , corsa ,ibiza, c3
    Bunlari bir arastir derim. Hemen kararini verme hocam , para kolay kazanilmiyor.corsa ya bakmani tavsiye ederim tabiki donanim olarak da karsilastirmak gerekir.son olarak acele etmeyin ama fazla da gec kalmayin ben bu ulkede hic gormedim fiyatlarin dustugunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik peugeot aldatmacası hocam o. O aracın ederi 49bin bile değil.

Aynı aracın 1.2 active olanı yakın arkadaşımda var, en fazla 3 günde bir biniyorum. Araç fena değil, güzel ama o fiyata ben olsam almazdım.

Tüm bayiileri gezin, hepsinden fiyat alın. Toyota yaris cvt bile verirler bence o fiyatlara, liste fiyatlarına aldanmayın.

Yaris de fiyatına değecek bir araba değil ama 208 den daha başarılı bir araç. Sadece motor şanzuman olarak bile 3-4 bin fazlasını hakediyor bence. Ayrıca 208 baz donanım çok boş, yaris 1.33'lerin baz donanımı fena değil.

Alternatif olarak da citroen c3, suzuki swift, ford fiesta falan düşünülebilir. Tsi motora sıcak bakıyorsanız ibiza ve fabia 1.2 tsi de değerlendirilebilir.

Hepsiyle test sürüşü yapıp pazarlık yapmak en mantıklısı. En hoşunuza gideni, içinize sineni alırsınız.
  • ibrahim2399 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler ancak olmazsa olmaz şartım otomatik şanzıman olunca fiyatlar 55 K bandına çıkıyor. Sizin söylediklerinizin içinde olan ibiza için de sordum, otomatik şanzımana sahip olan modelini, bir sonraki ay çıkacakmış ve satış fiyatının 55K olacağını söyledi yetkili arkadaş. Durum böyle olunca 49 K mantıklı geldi, kaldı ki bu pazarlıksız fiyat 48 K civarına biter gibi düşünüyorum.

Fiyatların aman aman düşeceğini ben de düşünmüyorum da ekstra gelecek yıl sonu kampanyası 1-2 K etkilese kar kardır diye düşündüm.

Corsa ve c3 ü de araştıracağım bugün
  • Araçlar fabrika çıkışı mutlaka ekstra opsiyonlar eklenerek geldiği için baz fiyata araç bulmanız çok zor. Buda fiyatın biraz daha yükseleceği anlamına geliyor. Düşük km li 2. el bir 208 bakın isterseniz, ya da piyasada daha çok tutulan Polo, Fiesta gibi araçlara. Şimdiden hayırlısı olsun.
  • Geçtiğimiz cumartesi Toyota auris life paket (baz 1.33 motor 99 hp manuel 6 ileri güvenlik donanımı full) 51.500 tl ye anahtar teslim hayırlı olsun dedik. Araçta digital klima bar var ve metalik renk farkı yok. Bence düşünün.

• Yukarda arkadaşlar dogru söylemiş,access 208'in otomatigini bir arkadasımın ailesi icin teste gitmiştik 4ay önce falan. 208 boş olunca gerçekten de hicbirşeye benzemiyor,ekran alaşim jant sis farı vb de ekleyim diyince paket çıkıyor active'e. Yarı otomatık şanzımanın ve motorun dik yokuştaki performansını ise hiç begenmemiştim. 49bine hayli hayli başka c segmenti bulursunuz. İlerde tüp taktırmam diyosanız tsi ibiza alın,ama tüple ekonomik dolaşmak isterim diyosanız da corsa alın bayide garanti bozulmadan landirenzo kit takıyorlar. Her halukarda yazık etmeyin yani 49u o bomboş 208'e verip. Bol şans Arkadasımın ailesi de kararlarını micra 1.2cvt'den yana kullanmişlardi,şu ana kadar gayet memnunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haislip_13 -- 12 Ekim 2015; 10:38:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam,

Şimdi c3 ün fiyatlarına baktım internetten ama 55 K diyor bayide şartlar değişir mi diyorsunuz ? Şimdiye kadar hiç niyetim olmadığı için açıkçası bayilerin önünden bile geçmedim. İşler nasıl yürür bir fikrim yok.
  • B segmentte 1.5 dizel dacia sandero stepway var 43-45 arası.

• Şu paraya hiç düşünmez gider yeni kasa fiesta dizel alırdım . Otomatik işi kafadan 8-10 bin tl etki yaratıyor . İstanbulda yaşıyorsunuz sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotamalli1

Teşekkürler hocam,

Şimdi c3 ün fiyatlarına baktım internetten ama 55 K diyor bayide şartlar değişir mi diyorsunuz ? Şimdiye kadar hiç niyetim olmadığı için açıkçası bayilerin önünden bile geçmedim. İşler nasıl yürür bir fikrim yok.

Ciddi alıcı olduğunuzu gösterirseniz bayii size çok iyi fiyatlar verebilir. Aynı markanın farklı bayiilerinde bile farklı fiyatlar olabilir. Özellikle peugeot, citroende kota dolduramayan bayiiler çok az karla bile satış yapabiliyor. Bunun için gezmek, araştırmak lazım. Gezin, inceleyin, test sürüşü yapın. Karar vermeniz çok kolay olur.

55bin olarak geçen c3 208 ile aynı motor şanzumanı kullanıyor, donanım olarak da access ile kıyaslanmaz. O aracı en kötü 50 bine bulabilirsiniz bence.

• kotamalli1 K kullanıcısına yanıt
    Nev Peugeot a git .makyajsız 208 1,4 dizel otomatik var.Pazarlıkla 52 ye iniyorlar.Yakıt derdi düşünmeden doya doya gez.Donanım olarakta access ten kat kat dolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 12 Ekim 2015; 11:07:06 >
  • haislip_13 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ,

Micra ile ilgili bilginiz var mı ? İbizaya baktım fena değildi ancak otomatiği bir dahaki aya 55K'dan geleceğini söylediler o an vazgeçtim :)
    İlk yazdığım mesajımda da söylediğim gibi zaten bu düzeylerde bütçem yok ancak 2. el fiyatları 40 K+ larda olunca baz da olsa 0 km alırım düşüncesiyle yola çıktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

Son sahibi olursun

ya abicim her konuyu neden trollüyorsun?Yeter artık hangi konuda negereksiz mesaj var senin imzan.Post kasıp bir deinsanları rahatsız etme artık
  • NZM_TURKEİ kullanıcısına yanıt
    Hocam Bursadayım, eşim düz vites kullanamadığından otomatik almak durumundayım yoksa dediğiniz gibi ekstra maliyete girmemiş olurduk, elimiz rahatlardı.
  • Tornet gibi araba, uzun süre sürdüm hiç keyfi yok 208'lerin

• mitsubishi atrage bakın bir de, cvt şanzuman var araçta.
  • Yazan arkadaşlara tek tek teşekkür ederim.

Gidip bayi ile konuştum tekrar en son 47.5 K 'ya bırakırım dedi en son. Bu şartlarda ne diyorsunuz ?

Öte taraftan aldığım genel izlenim 208 e vereceğine biraz daha zorla kendini fiesta, corsa yani baz donanım olarak da olsa nispeten daha dolu bir aracı satın al şeklinde doğru muyum ?

Ayrıca aracın ilerleyen zamanlarda ikinci elde ne kadar tutacağını da düşünmek gerek ve bu durumda toyota, ford, opel, vw gibi araçlar daha çabuk alıcı buluyor sanırım.
  • kotamalli1 K kullanıcısına yanıt
    Hocam çok mu kullanacak eşiniz az mı ? Araca çok mu ihtiyacı var yoksa heves mi ? iyice oturup düşünmek gerek . Biz de aracımızı otomatik alacaktık anne durumundan dolayı aldık ve 1 ay sonra bıraktı aracı. Sattık boşuna masraf ettik. Yakıtı da illaki cabası ve arızası sıkıntılı. (Garantili araç almamıştık.)
  • NZM_TURKEİ kullanıcısına yanıt
    Hocam evin tek aracı olacak ama çoğunlukla eşim kullanacak, ihtiyacımız var kesinlikle heves değil o yüzden en mantıklı yolu bulmaya çalışıyorum. Donanımlarını göz önünde tutarak mümkün olduğunca uygun olması , az yakması ve ilerleyen dönemlerde satmamız gerekirse de bizi üzmemesi. Bunlara ek kronik sorunu olan mimlenmiş araçlar varsa da uyarın tabii onları almayalım uygun araç bulalım diye servisten çıkamazsak onun da bir anlamı kalmaz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.