Şimdi Ara

0 Lvl'dan Sp Farming :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar işi fanteziye vurdum okcuda 0'dan daha hiç level up demedim
    Ve Suanda lvl 7 102 sp var bole 15'e kadar gidebilirsem denicem kasmak ölüm suanda bakalım :D hayırlısı olmadı lvl 9'a kadar verip sonra hiç vermem bilmiom FARMİNG 4ever :P

• al skilleri 5 e 16 ya kdr kas başka türlü hp pot çok lazım olur
  • Benim gibi yap bence ama elinde iyi bir bow olmasi lazim.Fire 7 - Pacheon 7 yap git bandit kalesine avla banditleri.
  • Valla söledigin ii oldu ben oyunu pek bilmiomda fire mı onde gidiim pacheon mu ? yada aynı mı gidiim 2sinide? İi bi Bowdan Kastın nedir ? ben 600k para var bi isim sölersen ii olur bakarım pazara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::KHOR:: -- 20 Mayıs 2007; 19:43:06 >
  • 600 k ya sos alamıcagın ıcın barı lvl 16 +3 al yada kendın bas
  • 16+5 en az cr 10 phy 70 bi bow i$ini görür
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadowboys

16+5 en az cr 10 phy 70 bi bow i$ini görür

+ basmaı bilmiom da o dedigin bow ne kadardır tahmini?
  • suanda lvl 8%25 208 sp var Allah sonumu hayretsin :D spnin gözüne vuracam :D:D

Nomad Senin Engin Düşüncelerin bu konuda ne der :D bi fikrini almak isterim sahsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::KHOR:: -- 20 Mayıs 2007; 20:57:38 >
  • bence böle başladın böyle git ama şimdi gapı 7 e düşür 14 e kadar 7 gap git sonrasında 9 gapa çıkar bu da mantıklı geldi bana

yani şöle yapcan: şimdi 1 lvl yap fire ve bicheonu sonrasında her lvl atladığında 1 lvl upla sen 14 olup da 5 lv skilleri açılınca 16 ya kdr kas, sonrasında yine her lvlde bi kere upla skilleri böyler gidersen bence iyi bi başlagıç yapmış olursun ayrıca kasman da kolaylaşmış olur... bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: müsteşar_kemal

bence böle başladın böyle git ama şimdi gapı 7 e düşür 14 e kadar 7 gap git sonrasında 9 gapa çıkar bu da mantıklı geldi bana

yani şöle yapcan: şimdi 1 lvl yap fire ve bicheonu sonrasında her lvl atladığında 1 lvl upla sen 14 olup da 5 lv skilleri açılınca 16 ya kdr kas, sonrasında yine her lvlde bi kere upla skilleri böyler gidersen bence iyi bi başlagıç yapmış olursun ayrıca kasman da kolaylaşmış olur... bence

krds bu gap dedigin normal lvlla skillerin lvlı arasındaki fark mı oluo?
    bide fire pacheon gitcem ya 2sini aynı lvl mı götürüiim birine öncelik mi veriiim ne dersin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::KHOR::

quote:

Orjinalden alıntı: Shadowboys

16+5 en az cr 10 phy 70 bi bow i$ini görür

+ basmaı bilmiom da o dedigin bow ne kadardır tahmini?

waLLa serverına göre deği$ir.. Romede max 1 2m
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::KHOR::

quote:

Orjinalden alıntı: müsteşar_kemal

bence böle başladın böyle git ama şimdi gapı 7 e düşür 14 e kadar 7 gap git sonrasında 9 gapa çıkar bu da mantıklı geldi bana

krds bu gap dedigin normal lvlla skillerin lvlı arasındaki fark mı oluo?
    bide fire pacheon gitcem ya 2sini aynı lvl mı götürüiim birine öncelik mi veriiim ne dersin?

evet o gap vede oncelik versende vermesende bişi farketmez 1 inin lv ı kacsa gap o kadar olur yani 2 sinide aynı git veya gitme senin bilecein işi işine yarar skillervarsa ikisinii aynı anda git

• Okcu İçin Kesin Ac dedigin atack artıran vb bi skill varmı düşük lvlda suanda 9 lvlım??
    390 sp mevcut??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::KHOR:: -- 20 Mayıs 2007; 22:44:02 >
  • sen bakma okadr az sp in olduguna asıl 15 lvl den sonra başlıyor farm 17 lvl de bende 6500 sp vardı düşün artık 1 lvl de 1200 küsur sp geliyor 15 lvl den sonra akşam bırakıodum bota 5300 de fln sabah kalkıodum 6500
  • quote:

Orjinalden alıntı: t-R e X

sen bakma okadr az sp in olduguna asıl 15 lvl den sonra başlıyor farm 17 lvl de bende 6500 sp vardı düşün artık 1 lvl de 1200 küsur sp geliyor 15 lvl den sonra akşam bırakıodum bota 5300 de fln sabah kalkıodum 6500

anaa bende daha cok gelsin die sabahtan beri anca 9 lvl oldum
    kac gap bıraktın sen arada bi tavsiyen varmı ? bu konuda kaca kadar hangi skilleri aciim? kac gap bırakiim
  • zeusta sp farm yaptım ben nuker için

okcunun ilk skili 5 lvl di fire imbule 5 lvl di yani 9 gapla gidiyordum 9 dan 10 gapa cıktıkca skilleri yükselttim 17 lvl e kadar ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 20 Mayıs 2007; 23:03:20 >
  • yani fire 5 pacheon 5 lvl mı yapiim suanda lvlım 9 ?
  • ben direk daldım skillere farm fln yok 26 lvl oldum şimdi tırım tırım sp arıyorum
  • Sp leri saymak için erken.. güzel bir char yapmak istiyorsan en az 250k yapmak zorundasın :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoW_WoW

Sp leri saymak için erken.. güzel bir char yapmak istiyorsan en az 250k yapmak zorundasın :)

Şakamı bu ? ben şimdiden yusuf yusufa basladım sen bana 250k dion bak resimde koyyumda

http://img46.imageshack.us/my.php?image=spspbn8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0rm3n -- 21 Mayıs 2007; 23:34:35 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.