Şimdi Ara

0 Motorola Atrix Varmı ?? Yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben uzun araştırmalarım sonucu Motorola Atrix alıcam ama bi kaç yerde motorola artix artık türkiyeye sunulmuyo sadece 2. elleri var diyolar 0 yok diyolar doğrumudur bi avm ye gitsem(teknosa-bimeks-electro world) bulabilirmiyim ?

• Kesinlikle yanlış anlamayın. Forumun amacı bu zaten ama madem o bilgiye araştırıp ulaştınız , buraya konu açana kadar Google'a "Motorola Atrix" yazsanız zaten ilk sayfada Hepsiburada ve HızlıAl gibi sıfır ürün satan alışveriş sitelerini görebilirsiniz. Bunun dışında yardıma ihtiyaç duyduğunuz bir şey olursa her zaman buradayız.
  • Anlıyorum ama araştırdım bulamadım 0. elini türkiyeye artık sunulmuyo gibi idalarla karşılaştım bende son çare sizlere soruyum bi bilgisi olan varmı diye internette0 olan var ama avm lerin hiç birinde yok diye duydum ben yinede saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertrlksck1

Anlıyorum ama araştırdım bulamadım 0. elini türkiyeye artık sunulmuyo gibi idalarla karşılaştım bende son çare sizlere soruyum bi bilgisi olan varmı diye internette0 olan var ama avm lerin hiç birinde yok diye duydum ben yinede saolun

Mağaza olarak bir tek MediaMarkt ve Gold satıyor bildiğim kadarıyla.
  • Pazar günü Metro'dan 559 TL'ye ön ödemeli olarak aldım, yarın teslim alacağım büyük ihtimalle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.