Şimdi Ara

0 troll sıralamalar 2023 gibi gelecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DonanımHaber üyesi olmayıp da bu entryleri okuyan endişeli yks öğrencisine sesleniyorum, bu thread'i açan ve destekleyenlerin büyük bir çoğunluğu böyle saçmalıklar yaymaktan zevk alan akıl hastalarıdır. Baz almayın. Gerçek hayattaki tanıdıklarınıza sorun ve buradan uzak durun.

Benim fikrim ise sıralamaların iyi geleceği. Ne kadar iyi bilmiyorum. Benim dediğimi de baz almayın ama en azından bir forum goblini olmadığımdan fikrimi paylaşmakta fayda gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendimin Celladıyım -- 9 Temmuz 2024; 16:15:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kendimin Celladıyım

DonanımHaber üyesi olmayıp da bu entryleri okuyan endişeli yks öğrencisine sesleniyorum, bu thread'i açan ve destekleyenlerin büyük bir çoğunluğu böyle saçmalıklar yaymaktan zevk alan akıl hastalarıdır. Baz almayın. Gerçek hayattaki tanıdıklarınıza sorun ve buradan uzak durun.

Benim fikrim ise sıralamaların iyi geleceği. Ne kadar iyi bilmiyorum. Benim dediğimi de baz almayın ama en azından bir forum goblini olmadığımdan fikrimi paylaşmakta fayda gördüm.
    Gri koç tayfanın ajanı oldugunu biliyorum insanlara hayal satmana gerek yok sınav baya basitti yeterli çalışma gösterememiş kişilerin zaten üzülmeye hakkı yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kendimin Celladıyım kullanıcısına yanıt

Forumun çoğu trolldur arkadaslar. Buraya efendi girersiniz troll cikarsiniz zira burada siralamalar hakkinda kimse ciddi düşünmez herkes kendi döneminde yaşadığı şeyleri yaşamanızı ister. Iyi ki cumartesi günü bu foruma gelmemisim. Gelseydim yemin ediyorum çok kötü etkilenirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loky19 -- 9 Temmuz 2024; 16:19:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınava 5 yıldır giriyorum. Her sene derede yaptım. 2024 sınavı 2020 ye çok benzemiş. Baya basit bir sınav gibi. İnternette gri koç vb. Yutıbırlar zordu diyor ama kolaydı baya

• quote:

Orijinalden alıntı: Loky19

Forumun çoğu trolldur arkadaslar. Buraya efendi girersiniz troll cikarsiniz zira burada siralamalar hakkinda kimse ciddi düşünmez herkes kendi döneminde yaşadığı şeyleri yaşamanızı ister. Iyi ki cumartesi günü bu foruma gelmemisim. Gelseydim yemin ediyorum çok kötü etkilenirdim.

Ben efendi efendi yazıyordum yeter artık adam 2019x1.5 diyor ne diceksin ki buna

• AlperenKRN A kullanıcısına yanıt
    bu forumun seviyesi genel olarak yüksek,benim kötü. Buradakiler öyle bir yazıyorlar ki ciddi mi değil mi anlaşılmıyor, kendi adıma ea olarak söyleyeyim matematiği zordu ama benim ayt mat zaten vasattı.

Hocam üzüm üzüme baka baka kararır. Burası cidden tuhaf bir ortam. Sayisal 5k yapip kendisini üstün zanneden adam oyun için küfür edip ban yiyor. Tıp kazanamayan tipa salliyor , ıtu gelmeyen ituye. Kim neresi gelse o bölümü ve üniyi allah ilan ediyor. Yanlış istatistikler tahminler yapılıyor. Forum bazılarının dalga geçme yeri olmuş halde. Forumda dönen 4 konu var zaten : yks , ctis , Tıp , öğretmenlik. Konu kalmayinca insanlar trolle basvuruyor ceza da yemeyince ve ciddiye de alininca ilgi gördükleri için devam ediyorlar.

• Petruccio P kullanıcısına yanıt

Hocam istesem burada kendimi üstün zekali ilan edip tüm denemeleri fulledigimi bogazici cengde okudugumu söylerim. Ve büyük ihtimalle inanırsınız. Olay çok üstün zeka olmasinda degil sadece ilgi görmek isteyen troll dolu olmasinda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Petruccio

bu forumun seviyesi genel olarak yüksek,benim kötü. Buradakiler öyle bir yazıyorlar ki ciddi mi değil mi anlaşılmıyor, kendi adıma ea olarak söyleyeyim matematiği zordu ama benim ayt mat zaten vasattı.
    Ciddi konuşmak gerekirse tyt türkçe mat genel sınav ayarıydı son 2 sene ile aynı diyebiliriz ama fen sosyal ortanın bir tık üzeriydi buda tyt yi geçen 2 seneden öne geçiriyor ayt ye gelirsek 21 ayt sinden kimya faktörüyle daha zor bi fen görüyoruz buna matematiğin zorlugunun getirdiği psikolojik etkeni de koyunca zaten ortalama üstü bi fen oluyor matematik ise belki hiçbir sorusu 21 deki polinom veya türev kadar zor değildi ama her soruya puan verip bunların ortalamasını alırsak 24 daha yüksek gelir çünkü kolay denilebilecek 2 soru anca vardı bu da alt sıralarda yığılmanın inanılmaz fazla olacağı anlamına geliyor yani özetlemek gerekirse 2019 21 arası ama 21 e daha yakın bi sıralama olucaktır çoğu aralıkta

• Loky19 kullanıcısına yanıt

Hiç trolleme gibi bir amacım yok 1 hafta sonra açıklanacak zaten,umarım yanılırım da sizin için iyi sonuçlar gelir ama yıllardır sınava giriyorum dershanede çalışıyorum benim gözlemim sınavın yapılabilir olduğu,ayt mat zorlayıcı olmuş olabilir ama süre faktörünü de göz önüne alınca yapılabilir bir sınavdı ki insanlar da genel olarak iyi yapmışlar zaten.

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

Hocam çevremde iki kişinin aytsi iyi geldi. Biri 78 diğeri 80. Çoğu denemeyi fulledigimiz arkadaslar dahi 6 bos biraktilar dershanede herkesin 2k bekledigi arkadasim 67.5 ayt cikardi. Son 1 haftada 76 altina dusmeyen arkadasim 50lere düştü Bunlar boş insanlar degillerdi emin ol. 2023 gibi gelse Çoğu fulle yakin yapardi

• ne 2021 kadar iyi ne de 2023 kadar kötü gelecek sakin olun

Hocam öğrenci kalitesinden dolayi belki 19 hatta 19dan da kötü gelebilir. Ben kendimi en kötüsüne 19x1.2ye göre hazirliyorum. Ama kesinlikle ayt mati 2021den zordu. Tartismaya kapali bir konu. Giren top tierde okuyan 78 80 çıkaran arkadaslarim dahi hemfikir bu konuda. Acaba kac yksde logaritma ve su fonksiyonel sorusundan zoru gectim orta bir soru görmüşlerdi. Polinomsuz bir yks cikmisti. Tuhaf ve güzel bir sınavdı bence. Mezuna kalirsam bir daha bu tarz bir sinav görmek isterim

Burası zaten genellikle derecelik öğrencilerin olduğu bir yer. Matematik işte insanı rezil de eder vezir de. Çok sinir ediyor beni bu ders.

• Petruccio P kullanıcısına yanıt

Esit agirlik icin öyle. Bizde fen var hocam onda da saglam sorular çıkıyor. Esit agirlikta mat yapan kazaniyor genelde

• quote:

Orijinalden alıntı: Loky19

Hocam öğrenci kalitesinden dolayi belki 19 hatta 19dan da kötü gelebilir. Ben kendimi en kötüsüne 19x1.2ye göre hazirliyorum. Ama kesinlikle ayt mati 2021den zordu. Tartismaya kapali bir konu. Giren top tierde okuyan 78 80 çıkaran arkadaslarim dahi hemfikir bu konuda. Acaba kac yksde logaritma ve su fonksiyonel sorusundan zoru gectim orta bir soru görmüşlerdi. Polinomsuz bir yks cikmisti. Tuhaf ve güzel bir sınavdı bence. Mezuna kalirsam bir daha bu tarz bir sinav görmek isterim

2019x0.8 çok eminim ama en kötüsüne hazırlamak her zaman daha iyi

Bizim dershane hocalari 2019a cok yakin geleceğini düşünüyor. Top tier yapan arkadaslar da aynı görüşte

• 2023 ten daha iyi gelirse seni gondiklesin mi forumdakiler

• 2023*2 gelecek. Baya iyimser tahmin olmuş seninki.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.