Şimdi Ara

0 troll sıralamalar 2023 gibi gelecek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burdakilere bakmayın bu forumdakilerin birçoğu yalan soyluyor.Gecen sene 2022*2 diyorlardı sınav bir aciklandi nerdeyse 2022 *1 geldi sonuçlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loky19

Bizim dershane hocalari 2019a cok yakin geleceğini düşünüyor. Top tier yapan arkadaslar da aynı görüşte

Biraz daha mı iyi/kötü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EgeTıplı kullanıcısına yanıt
    24 ayt soru tarzları kaç denemede görülmüş gösterin bakiyim bi. ezbere konuşup duruyosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recumbentibus0 -- 9 Temmuz 2024; 16:47:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    hakikaten trolleme gibi bir amacın yoksa ve 2023 gibi gelir diyorsan en yakın ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gidip tedavi olman gerekiyor. sıralama yapacak olsak bu senenin en zor 12-13. sorusu olabilecek soruları geçen seneki kitapçığa koysak sınavın en seçici soruları olarak nitelendirilirdi. kitapçıkta yapılması güç ya da güçe yakın kaliteli olarak addedilebilecek en az 15 soru var. çok rahat çözülecek soru sayısı da 8-9 taneden fazla değil. ki sınava giren adaylar senin gibi keyfine girmediği için arka arkaya zor sorularla cebelleşmek sınavı olduğundan çok daha ağır hissettiriyor, psikoloji üzerinde negatif bir etki yapıp performansı düşürüyor. sınav sonuçlarını beklerken zaten olağan bir gerginliğe sahip olduğumuz bu günlerde en basit rasyonel temellendirmelerden dahi yoksun olan fikirlerini burada paylaşman en basit tabirle düşüncesiz ve aptalca.

• quote:

Orijinalden alıntı: EgeTıplı

Bu mesaj silindi.
    Anladım hocam bana şu soruyu anlatır mısın

0 troll sıralamalar 2023 gibi gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: EgeTıplı

Bu mesaj silindi.
    Vakit kalırsa bunu da
    0 troll sıralamalar 2023 gibi gelecek

23 gibi gelmezse bırakıyor musun tıbbı. ben 23 gibi gelirse 1. dahi olsam hazırım mezuna kalmaya. yerleşip gitmişsin sınav sorularndan bihaber gtten sıkma portakal konuşuyorsun. hadi abi kemik ezberle sen gezme buralarda

• garbage_time G kullanıcısına yanıt
    Kolay demedim ben ama yapılmış,öğrenci kalitesinden ötürü de olabilir sınav süresinden de

Bir kere ahlak önemli. Sen 24 sınavına mezun/liseli halinle girmemiş birisi olarak 24 ayt mat 21 ayt mattan zor değildi diyemezsin. Çünkü bunu bilemezsin. Ben de 21 ayt mat 24 ayt mattan kolaydı diyemem çünkü ben de 21'de liseli/mezun halimle girmedim. Ama sen girmemiş olmana rağmen bunu diyorsun çünkü ahlaksızsın ve buraya geleceği hakkında endişeli gençlerin uğradığını umursamayan birisi olarak sallıyorsun.

DonanımHaber'de 21'e 19 gibi gelecek diyen bir ton eziğin ss'i varken "millet 22'ye zor diyodu:ddddddd" demen de yine devasa bir ahlaksızlık. Madem bu yazdığın şeyleri ilgilendiren insanlar umrunda değil, adamları etkileyecek şeyler yazma. Git tıpına falan çalış birader. Bu forum iflah olmaz

• Fazla iyimser sıralamalar 2024x1 gelecek

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    2021’de de 180 dakikaydı ama yapılamadı. 2018’den beri ayt için aynı sınav süresi uygulanıyor, 180 dk. yani sınav süresi bu sene için ekstra yeni bir belirleyici değildi. yapılmış diyorsun peki öyle varsayalım. hangi öğrenci profilleri yapmış, kaç yapmışlar, bu yapanların sağlam türkiye genelleri ortalamaları kaçmış? kaç öğrencinin yaptığı netlere ulaşma imkanın var, elinde ne kadarlık bir örneklem var, ve bu veri setinin güvenilirliği ne düzeyde? ne gelirse gelsin tokatlayacak ilk 1000 hatta 500 düzeyindeki sayısal öğrencileri dışında bu sınavda net düşürmeyen adam ya yalan söylüyordur ya da çok kısmetli bir sınav anı geçirmiştir. benim yapılamadı gibi bir iddiam yok bu kadar nitelikli öğrenci var tabii ki yapıldı, ama ne kadar yapılabildi bu yapılan netler öğrencilerin sene içindeki net ortalamalarının neresinde kalıyor ve en kritik soru da geçen seneye kıyasla ne kadar az ya da fazla yapıldı? bu kadar uzun açıkladım ama yine aynı yere dönmek zorunda kalacağım geçen seneye göre daha iyi ya da aynı düzeyde yapıldı demek matematik ya da istatistiğin değil ancak psikolojinin konusu olabilir.

• Milleti bilmem ama ben bile neredeyse aytde 13 net düştüm sınav anı heyecanı ve paniğiyle ki bu sene sınavı kaybettiren bu oldu yoksa sonradan bakınca çoğu soruyu ben de çözdüm. Ortalama millet 8 net düşse gayet de eli yüzü düzgün sıralamalar gelir tabi kimse 2021 beklemesin

Zaman gösterecek hocam. Ama siralamalar 2023 gibi gelmezse forumu birakana kadar sizi egetipa gitmenizle değil 2024e 2022 benzetmesi yapacaginizla hatirlayacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loky19 -- 9 Temmuz 2024; 17:30:41 >
  • taklayageldik T kullanıcısına yanıt

Beklenti ilk 20k icinde ortalama 6-7 net düşüşü. Bir iki yt de takilan arkadasin istatistiklerle beraber yaptığı analiz böyleydi.

• Yarın ki kahvaltımız bu başlık olmuş. Severiz

• AlperenKRN A kullanıcısına yanıt
    Bu soru güzeldi. Logaritmayı çözemedim ama

• Alanında uzmanlaşmış birisidir Kırmızi Şortlee. Faydalı konu up 0 troll sıralamalar 2023 gibi gelecek 

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.