< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
DonanımHaber üyesi olmayıp da bu entryleri okuyan endişeli yks öğrencisine sesleniyorum, bu thread'i açan ve destekleyenlerin büyük bir çoğunluğu böyle saçmalıklar yaymaktan zevk alan akıl hastalarıdır. Baz almayın. Gerçek hayattaki tanıdıklarınıza sorun ve buradan uzak durun.
Benim fikrim ise sıralamaların iyi geleceği. Ne kadar iyi bilmiyorum. Benim dediğimi de baz almayın ama en azından bir forum goblini olmadığımdan fikrimi paylaşmakta fayda gördüm. |
Bir kere ahlak önemli. Sen 24 sınavına mezun/liseli halinle girmemiş birisi olarak 24 ayt mat 21 ayt mattan zor değildi diyemezsin. Çünkü bunu bilemezsin. Ben de 21 ayt mat 24 ayt mattan kolaydı diyemem çünkü ben de 21'de liseli/mezun halimle girmedim. Ama sen girmemiş olmana rağmen bunu diyorsun çünkü ahlaksızsın ve buraya geleceği hakkında endişeli gençlerin uğradığını umursamayan birisi olarak sallıyorsun.
DonanımHaber'de 21'e 19 gibi gelecek diyen bir ton eziğin ss'i varken "millet 22'ye zor diyodu:ddddddd" demen de yine devasa bir ahlaksızlık. Madem bu yazdığın şeyleri ilgilendiren insanlar umrunda değil, adamları etkileyecek şeyler yazma. Git tıpına falan çalış birader. Bu forum iflah olmaz |
hakikaten trolleme gibi bir amacın yoksa ve 2023 gibi gelir diyorsan en yakın ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gidip tedavi olman gerekiyor. sıralama yapacak olsak bu senenin en zor 12-13. sorusu olabilecek soruları geçen seneki kitapçığa koysak sınavın en seçici soruları olarak nitelendirilirdi. kitapçıkta yapılması güç ya da güçe yakın kaliteli olarak addedilebilecek en az 15 soru var. çok rahat çözülecek soru sayısı da 8-9 taneden fazla değil. ki sınava giren adaylar senin gibi keyfine girmediği için arka arkaya zor sorularla cebelleşmek sınavı olduğundan çok daha ağır hissettiriyor, psikoloji üzerinde negatif bir etki yapıp performansı düşürüyor. sınav sonuçlarını beklerken zaten olağan bir gerginliğe sahip olduğumuz bu günlerde en basit rasyonel temellendirmelerden dahi yoksun olan fikirlerini burada paylaşman en basit tabirle düşüncesiz ve aptalca.
|
yalan, sonuçlar açıklanınca ilk 500'e giriyor onlar. 22'de ben de millete göre hesap yapıyordum, 21'e göre ilk 1000 gelmesi gerekiyordu sonuçlar açıklandı 5.8k hayat bitti. |
bu sene de girdim. ayt mat hariç benzerdi, tamam zor ama birkaç soru dışında çok fazla darlanmadım. bu sene de matematiği fulledim, abartılacak bir yanı yok, benim konsantre olup da matematikte fulleyemediğim tek deneme ayt 2021 matematiği idi. 3-4 yanlış yapmıştım. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |