Şimdi Ara

0 troll sıralamalar 2023 gibi gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilen bilir bu sene dershanede çalışıyordum mat sorularını çözüyordum demin dershanenin önünden geçerken uğradım.Kac net yapmışlar diye sordum 70 üstü birsuru öğrenci var ve bunlar çok iyi öğrenciler de değiller yani 3d denemesinde 70 yapan kız sınavda 75 yapmış,115 e 76 yapan biri var 65-70 arası çok ciddi yığılma olacak
    İlk 10k da 2023 gibi geleceğini düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• DonanımHaber üyesi olmayıp da bu entryleri okuyan endişeli yks öğrencisine sesleniyorum, bu thread'i açan ve destekleyenlerin büyük bir çoğunluğu böyle saçmalıklar yaymaktan zevk alan akıl hastalarıdır. Baz almayın. Gerçek hayattaki tanıdıklarınıza sorun ve buradan uzak durun.

Benim fikrim ise sıralamaların iyi geleceği. Ne kadar iyi bilmiyorum. Benim dediğimi de baz almayın ama en azından bir forum goblini olmadığımdan fikrimi paylaşmakta fayda gördüm.
    Bir kere ahlak önemli. Sen 24 sınavına mezun/liseli halinle girmemiş birisi olarak 24 ayt mat 21 ayt mattan zor değildi diyemezsin. Çünkü bunu bilemezsin. Ben de 21 ayt mat 24 ayt mattan kolaydı diyemem çünkü ben de 21'de liseli/mezun halimle girmedim. Ama sen girmemiş olmana rağmen bunu diyorsun çünkü ahlaksızsın ve buraya geleceği hakkında endişeli gençlerin uğradığını umursamayan birisi olarak sallıyorsun.

DonanımHaber'de 21'e 19 gibi gelecek diyen bir ton eziğin ss'i varken "millet 22'ye zor diyodu:ddddddd" demen de yine devasa bir ahlaksızlık. Madem bu yazdığın şeyleri ilgilendiren insanlar umrunda değil, adamları etkileyecek şeyler yazma. Git tıpına falan çalış birader. Bu forum iflah olmaz
    hakikaten trolleme gibi bir amacın yoksa ve 2023 gibi gelir diyorsan en yakın ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gidip tedavi olman gerekiyor. sıralama yapacak olsak bu senenin en zor 12-13. sorusu olabilecek soruları geçen seneki kitapçığa koysak sınavın en seçici soruları olarak nitelendirilirdi. kitapçıkta yapılması güç ya da güçe yakın kaliteli olarak addedilebilecek en az 15 soru var. çok rahat çözülecek soru sayısı da 8-9 taneden fazla değil. ki sınava giren adaylar senin gibi keyfine girmediği için arka arkaya zor sorularla cebelleşmek sınavı olduğundan çok daha ağır hissettiriyor, psikoloji üzerinde negatif bir etki yapıp performansı düşürüyor. sınav sonuçlarını beklerken zaten olağan bir gerginliğe sahip olduğumuz bu günlerde en basit rasyonel temellendirmelerden dahi yoksun olan fikirlerini burada paylaşman en basit tabirle düşüncesiz ve aptalca.
  • Gelmez. belki orada öyle olmuş olabilir ama başka yerde öyle olmadı

• minamina222 M kullanıcısına yanıt
    Zannetmiyorum çünkü bunlar normal denemelerde çok iyi yapmıyorlardı

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    Yalan söylüyorlar olum o zaman sen trden farklı izole bir yerde mi yasiyosun. herkes net düşmüş sizin dershane mi düşmemiş

• Bizim dershanede her deneme 110 75 yapan izmir fenli hayvan bir kız vardı o bile 60-65 arası bekliyorum dedi. Harbiden zordu bence.

• fizisyen kullanıcısına yanıt

yalan, sonuçlar açıklanınca ilk 500'e giriyor onlar.

22'de ben de millete göre hesap yapıyordum, 21'e göre ilk 1000 gelmesi gerekiyordu sonuçlar açıklandı 5.8k hayat bitti.

• fizisyen kullanıcısına yanıt
    Msü 90.sı arkadaşım 32 tane işaretlemiş ayt matta. çocuk hayvan gibi iyiydi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2023'de Ne olacak ?
    8 yıl önce açıldı
    YKS 2023 Hedef ilk 1000
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bi ilin merkez fen lisesinde yüzde 1 le alıyor 3-4 kişi 75 civarı yaptı diye çok iyi yaptılar falan diye reklam misali söylemler duyuyorum gerçeği sonuçlar açıklaninca göreceğiz. kurslar okullar vs. Biraz reklam tarafına kaçıyor gibi geliyor

• 22 ile bu senenin sınav bir mi kral

• recumbentibus0 R kullanıcısına yanıt

bu sene de girdim. ayt mat hariç benzerdi, tamam zor ama birkaç soru dışında çok fazla darlanmadım. bu sene de matematiği fulledim, abartılacak bir yanı yok, benim konsantre olup da matematikte fulleyemediğim tek deneme ayt 2021 matematiği idi. 3-4 yanlış yapmıştım.

• kral cok rahat 80ledim smash. Cevremde 1 80 kalan herkes 75 cikardi. Bunlar 3d de falan 65 70 anca cikartiyorlardi. Cidden 3dnin yaninda cok kolay sinav burda zor diyerek vicdan tatmini yapmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnşallah öyle olmaz, öyle olursa biraz üzülürüm.

• ayt mat hariç benzerdi zaten tartışmayı bitiriyor direkt. 40 soru. 2 sınavı da fulledim o zaman 2 sınavda da çok bir şey yok kafası seninki komik direkt 2022 ile bu sınavı karşılaştırmaya girmeyelim gerek yok hiç. fullemis olman bir kıstas değil yani. çoğunluk ne yaptı o önemli. görüyoruz onu da

• Bs de 74 345 de 71 yaptık sınavda 66 yaptık çevredeki herkes böyle ihtimali yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizli atatürk mesleki ve teknik anadolu lisesinde okuyorum 70 75 arası 23 , 75 80 arası 14 kişi var total 65+ yapan 56 kişi var dehşet bir yığılma olacak ilk 1000 de 2000 kişi olucak büyük ihtimal

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AlperenKRN A kullanıcısına yanıt
    ciddi misin

• quote:

Orijinalden alıntı: Petruccio

ciddi misin
    Maalesef fonanım faber diye bi yer var herkes +75 ayt yapmış büyük ihtimal 2008 ile 2023 arası bi sıralama gelicek ama 23 e daha yakın

• AlperenKRN A kullanıcısına yanıt
    Ben sıralamaların 1998'e yakınsayacağını düşünüyorum hocam.

• Sıralamalar 2020 gibi gelecek hocam. Çok düşünmeyin üstüne

• quote:

Orijinalden alıntı: Panzer1437

Sıralamalar 2020 gibi gelecek hocam. Çok düşünmeyin üstüne
    2020 nin ayt matı bundan bi tık daha zordu ondan x1.2 gelir bence

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.